- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Bizim saglik ocagi hepsini yapmiyodu malesefSağlık ocağında yaptırdım ben
Canım eski mesajlara bakarsan herkes yazmıştı nerdeyse bu ağrıyı . Benim de oldu sanki adet olacak gibi . Ama yeni yeni geçiyor. Daha azaldı yani . Diğer arkadaşlarda yaşıyor korkma geçecek canım benim . Tuvalet konusunda benim de kabızlık yok gayet rahatım yani.Kizlar bu karin agrisi normalmi.cok degil ama sanki adet olucakmis gibi.birde afedersiniz ishal gbi yapiyorum tuvaletimi.drum normal bu donemlerde dedi ama insan tedrgin oluyorbeni rahatlatabilcek birileri vardir uyanmistir insallah hepinize gunaydin
Tam 10. Günse almamali ben 3 defa kontrol oldum alınmadı 15. gün yine gittim muayene ücreti ödedim ve daha sonra doktorum muayene ücretini geri al buda kontrol sayılıyor dedi birsey anlamadım yani normalde 10 gun süre.Param yine bana kaldı yani.aslında doktorlada alakali benceKızlar bir sey soracağım
Özel muayenelerde doktor 10 gun icinde tekrar çağrırsa ücretsiz bakmak zorundaymış. Bugün öğrendim bunu
Ben 26 temmuzda gittim 5 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi. Tam 10.güne denk geliyor. Ücret alıyorlar mi böyle durumlarda?
Olabilir tabiki, benim fikrimle oraya yazılıp yazilmama gibi bi durum olamaz zaten.Bende sordum aslında ne gibi bi fikir alışverişi olabilir diye çünkü ben ev hanimiyim böyle düşünmem normal değil mi? Çoğunluk nasıl isterse benim için hiç fark etmez canım.Mesleğin de faydalı olacağını düşünüyorum sonuç olarak çalışan anneler de var ve dogum izni çalışma şartları vs. Gibi konularda da fikir alışverişi adına güzel olur
Benmde randevum yarın ve çok değişik bi haldeyim.inşallh sağlıkla duyarız kalbinide.hastaneden mutluluktan ağlayarak çıkarız.bide randevu saati 6 ya alındı.nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Yarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
geçtiğimiz perşembe günü bebeği gördü ama kalp atışı suan zayıf biraz bekleyelim dedi.Yarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Benim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)Kızlar ben de geldim. Bat 26 temmuz. 31 mart 2020 beklenen doğum tarihi gösteriyor.doktora 1 agustosta gidicem 6. haftanın içinde olsun ki kalp atışını duyabilelim istedim❤
Kac haftalik oldun canim sen? Aminnn insallahBenmde randevum yarın ve çok değişik bi haldeyim.inşallh sağlıkla duyarız kalbinide.hastaneden mutluluktan ağlayarak çıkarız.bide randevu saati 6 ya alındı.nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Ben yolksaci gordum gecen hafta 6+2de canım. Sen kacinci haftanda gordun bebisini. Aminn insallah duyarim cok heyecanlaniyorum. Negatif dusunmek istemiyorum. Allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin cümlesine. Vesveseden Allaha sığınmak lazım kendimi telkin etmeye calisiyorumgeçtiğimiz perşembe günü bebeği gördü ama kalp atışı suan zayıf biraz bekleyelim dedi.
Muhtemelen kalp atışını duyarsin cnm
Canım öyle bir olay yaşamadım da sirt üstü yattığımda yada saga sola dönerken gerilme oluyo ama o kadar aşırı değil cuma.doktora gittim bi sıkıntı yoktu cok şükürBu normal mi peki kizlar. Kimse cevap yazmamis. Eşime dedim bana dediği hamilelik delilik hali olmalı.ya bu pimpirikli halim nolacak. Vucudun alişiyordur duruma ondandir dedi
İlk gördüğümüzde kaçtı hatırlamıyorum ama bence görürsünüz. 8-9 gün önceydi. Kalp atışını gördük, dinlemedik. Salı günü ve dün dinledik sesini. Bu arada renkli akıntı yüzünden sık girdik ultrasona. Rabbim korusun, bundan sonra sık girmeyiz inşallahYarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Benim de dayanılmaz bi ağrım olmadı ama kasildim bi an icin. Zaten cuma gidecektim ptesi ye cektim dayanamayip icim rahat etsin diyeCanım öyle bir olay yaşamadım da sirt üstü yattığımda yada saga sola dönerken gerilme oluyo ama o kadar aşırı değil cuma.doktora gittim bi sıkıntı yoktu cok şükür
Hadi insallah canim dua eder misin benim içinİlk gördüğümüzde kaçtı hatırlamıyorum ama bence görürsünüz. 8-9 gün önceydi. Kalp atışını gördük, dinlemedik. Salı günü ve dün dinledik sesini. Bu arada renkli akıntı yüzünden sık girdik ultrasona. Rabbim korusun, bundan sonra sık girmeyiz inşallah
Katiliyorum.dogum oncesi ve sonrasi izinler hakkinda birbirimize fikir verebiliriz.Mesleğin de faydalı olacağını düşünüyorum sonuç olarak çalışan anneler de var ve dogum izni çalışma şartları vs. Gibi konularda da fikir alışverişi adına güzel olur
Son adet tarihime göre bugün 7+0 canımKac haftalik oldun canim sen? Aminnn insallah
5+6 da bebegi gördüm ama doktorum tam 6 haftalık dediBen yolksaci gordum gecen hafta 6+2de canım. Sen kacinci haftanda gordun bebisini. Aminn insallah duyarim cok heyecanlaniyorum. Negatif dusunmek istemiyorum. Allahım hayırlısıyla duymayı nasip etsin cümlesine. Vesveseden Allaha sığınmak lazım kendimi telkin etmeye calisiyorum
Yarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Ben de bugun 6+6 yimSon adet tarihime göre bugün 7+0 canım
Aramızda bir gün var yaniBen de bugun 6+6 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?