- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Sağlık ocağında yaptırdım benAnladim.s bende istanbuldayim buradada doktor cok randevu bulmak zor :) artk hic gitmedigim bilmedigim bir hastaneye bu kan testleri icin randevu aldim yarina mecburen bildiklerim hep dolu agustos ortalarina kadar
Tabi o benim canımdı ben aldırmayacağım diye gittim hastaneye ne oldu ne ara oldu nasil oldu anlayamadım ben ben değildim sanki belkide kader beni sürükledi bilemiyorumBende hep pismanlik duydum ama sonra dedim ki Rabbim böyle hayırlı kıldı elhamdulillah.
Kendini suçlama hiçbir zaman çünkü insan isteyerek evladindan vazgecmez,hiç kimse onun yaşamasını senin kadar istemezdi sonuçta.
İnşallah bu bebeğin saglıklı olur Bütün acını dindirir cnm Dua et bol bol.Tabi o benim canımdı ben aldırmayacağım diye gittim hastaneye ne oldu ne ara oldu nasil oldu anlayamadım ben ben değildim sanki belkide kader beni sürükledi bilemiyorum
Inşallah inşallah canım amin Allah razı olsunİnşallah bu bebeğin saglıklı olur Bütün acını dindirir cnm Dua et bol bol.
Ya ne bileyim böyle bağ gerildi gibi oldu kasıldım kaldım oyle yuzustu yatmaya calisincaHiçbirşey olmaz Allah’ın izni ile. Öyle sağdan sola döndük diye yataktan biraz hızlı kalktık diye salatada maydonoz yedik diye birşey olacak olsaydı ohoo ☺ Ağır kaldırmayacağız, bitkisel çayları, detoks suları tüketmeyeceğiz (az miktarda ihlamur olabilir demişti doktor), yükseklere uzanmayacağız, kabız olursak ıkınmayacağız. Zaten kabızlık ve ileride yaşayacağımız mide yanması vb hamilelik şikayetleri için özel ilaçlar var. Çok mecbur kalırsak doktorumuza danışarak kullanabiliriz.
merkezdeyim bende gerci suan annemi ziyarete istanbuldayim yarin döneceğim çarşamba’ya aldim bende randevu bakalim ne diyeceklerEdremitteyim canım ben sen nerdesin :)
Hangi mahalle canım:)merkezdeyim bende gerci suan annemi ziyarete istanbuldayim yarin döneceğim çarşamba’ya aldim bende randevu bakalim ne diyecekler
Benimde çarşambaydı ne güzel iptal edilmişmerkezdeyim bende gerci suan annemi ziyarete istanbuldayim yarin döneceğim çarşamba’ya aldim bende randevu bakalim ne diyecekler
Al bendende o kadar evde iş dolu ama hiç canım istemiyor yatmak istiyorum ama boş boş hiç uykum da yokKızlar uykuya doyamıyorum yatmaktan başka bir şey yapmak istemiyorum bugün pazar 2 makina ütüm var onlar bana bakıyo ben onlarayemek yok halim yok ne zaman geçer ki bu yorgun dönem
Anladim canim tesekkurlerDoktor bana bir multivitamin olan devavit yazmış. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Daha başlamadım ama. Kan değerlerim iyi çıktı. Zaten bebek çok küçük şu an. Dikkatli beslenildiği sürece ilk aylar takviyeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Ama eğer mideniz bulanıyorsa, beslenmede aksaklıklar oluyorsa kullanmak lazım
Ben de öyleyim cnm yatıyorum sürekli kalkınca da bir halsizlik sormaKızlar uykuya doyamıyorum yatmaktan başka bir şey yapmak istemiyorum bugün pazar 2 makina ütüm var onlar bana bakıyo ben onlarayemek yok halim yok ne zaman geçer ki bu yorgun dönem
Bende yanma oluyor idrar yolu enf mu yoksa mantar falan mı bilmiyorum ama ikisi de kötüİdrarım koyu renkli ve kokuluydu. Özellikle geceleri çok sık tuvalete gidiyodum. İnşallah yoktur enfeksiyonun zor walla.
Anladim canimBenim doktorum da 2 günde 1 tane iç dedi folbiol u folikasit seviyem yüksekmiş vücudumda kızlarda ondan yarım içiyordur belki
Anladim canim bende bi sorayim o zamanBugune kadar tam icmissiniz bundan sonrasini yarim tamamlayalim dedi dün yeni gittigim dr. Fazlasinin herhangi bir zarari var mi diye sormak aklima gelmemiş
ataturk mahallesi ^^Hangi mahalle canım:)
Mesleğin de faydalı olacağını düşünüyorum sonuç olarak çalışan anneler de var ve dogum izni çalışma şartları vs. Gibi konularda da fikir alışverişi adına güzel olur
Evet sanirimKızlar bir sey soracağım
Özel muayenelerde doktor 10 gun icinde tekrar çağrırsa ücretsiz bakmak zorundaymış. Bugün öğrendim bunu
Ben 26 temmuzda gittim 5 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi. Tam 10.güne denk geliyor. Ücret alıyorlar mi böyle durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?