2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tabi o benim canımdı ben aldırmayacağım diye gittim hastaneye ne oldu ne ara oldu nasil oldu anlayamadım ben ben değildim sanki belkide kader beni sürükledi bilemiyorum

Tabi o benim canımdı ben aldırmayacağım diye gittim hastaneye ne oldu ne ara oldu nasil oldu anlayamadım ben ben değildim sanki belkide kader beni sürükledi bilemiyorum
İnşallah bu bebeğin saglıklı olur Bütün acını dindirir cnm Dua et bol bol.

Ya ne bileyim böyle bağ gerildi gibi oldu kasıldım kaldım oyle yuzustu yatmaya calisinca kendimi taniyamiyorum ya. Rahatligimdan eser yok

Kızlar uykuya doyamıyorum yatmaktan başka bir şey yapmak istemiyorum bugün pazar 2 makina ütüm var onlar bana bakıyo ben onlara yemek yok halim yok ne zaman geçer ki bu yorgun dönem
Al bendende o kadar evde iş dolu ama hiç canım istemiyor yatmak istiyorum ama boş boş hiç uykum da yok

Anladim canim tesekkurler

Kızlar bir sey soracağım

Özel muayenelerde doktor 10 gun icinde tekrar çağrırsa ücretsiz bakmak zorundaymış. Bugün öğrendim bunu

Ben 26 temmuzda gittim 5 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi. Tam 10.güne denk geliyor. Ücret alıyorlar mi böyle durumlarda?

Evet sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…