- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Aynen canim aminAramızda bir gün var yaniyarın inşallah güzel haberlerle döneriz sanki belirtim de kalmadı gibi.valla bu süreçte Allah akıl sağlığımızıda korusun
Yarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Maşallah canim ne guzel. Ben 6+2de duymadim. bakalim ayrin neler olacakBen kızımda da bu bebeğimde de 6+4te duydum kalp atışını. İkiside süprizli geldiği için hem hamileliği öğrendiğim gün hem kalp atışlarını duyduğum gün aynı
Bende de oluyor ama 1 saat değil 5 dk falan oluyordu 3 gün sürdü şimdi hafifledi karın ağrısı rahim genişlediği için oluyormuş. He kötü sebepleri de var ama kanama ile desteklenmesi lazim o yuzden rahat ol cnm.kızlar mrb benim uzun süren karın ağrım oluyor mesela 6 gibi başladı az önce geçti daha,ilk gebeligimde kasık ağrım oluyordu ama 2 dk sürüp geçiyordu.Bu kasık ağrısı değil karnım ağrıyor normal mi?Kanama vs. yok
Kızlar bir sey soracağım
Özel muayenelerde doktor 10 gun icinde tekrar çağrırsa ücretsiz bakmak zorundaymış. Bugün öğrendim bunu
Ben 26 temmuzda gittim 5 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi. Tam 10.güne denk geliyor. Ücret alıyorlar mi böyle durumlarda?
Benim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)
Teşekkür ederim. Inşallah öyle olur. Yarın bir arayıp sormayı düşünüyorum hastaneye. Pazartesiye randevu verdi çünkü işten izin alacaz eşimle ücretsiz ise izin alıp gidim ücreti vereceksem cumartesi günü ne randevu alim işverenlerimizin de boşuna nazini cekmeyelimCanim orda kayit acilirken muayenemi kontrolmi diye sormasi gerek zaten sormazsa sen kimligini verirken basta kontrolum vardi de zaten onlar alcaklari parayi tehlikeye atmaz kontrol ediyolar gunun dolduysa gununuz dolmus muayene kaydi acabilirim diyolar. Dolmadiysa direk kayit aciliyor zaten cok hastane gezdm rahatsizligmdan dolayi kadn dogumcu olarak tecrube edindim o konuda malesef :)
Bende olmustu 2 hafta sürdü. Benimki sari-kahverengiydi. Doktor kontrolde bakteri var dedi ve antibiyotik yazdi.mutlaka doktora danis.Kizlar size birşey soracam 6+4 hamileyim
Bugün kahverengimsi akinti geldi
Sizde de gelen oldumu acaba
Normal diyorlar ama insan yinede korkuyor
Ben erken mi gidiyorum acaba? 5+2 olucam randevu tarihimde.Benim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)
Kalp atisi icinse erken canim. Ben 5+2de kesemi gordum sadeceBen erken mi gidiyorum acaba? 5+2 olucam randevu tarihimde.
Almaz canım merak etme bnde almıyorlar iyi oluyo valla ne güzel düşünmüş düşünenKızlar bir sey soracağım
Özel muayenelerde doktor 10 gun icinde tekrar çağrırsa ücretsiz bakmak zorundaymış. Bugün öğrendim bunu
Ben 26 temmuzda gittim 5 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi. Tam 10.güne denk geliyor. Ücret alıyorlar mi böyle durumlarda?
teşekkür ederim canımBende de oluyor ama 1 saat değil 5 dk falan oluyordu 3 gün sürdü şimdi hafifledi karın ağrısı rahim genişlediği için oluyormuş. He kötü sebepleri de var ama kanama ile desteklenmesi lazim o yuzden rahat ol cnm.
kızlar mrb benim uzun süren karın ağrım oluyor mesela 6 gibi başladı az önce geçti daha,ilk gebeligimde kasık ağrım oluyordu ama 2 dk sürüp geçiyordu.Bu kasık ağrısı değil karnım ağrıyor normal mi?Kanama vs. yok
Benim eşim çok dağınıkEv de harabeye döndü iş yapmak istiyorum aşırı halsizim. Sanırım hamilelik en çok burda zorlayacak beni
var mı böyle ilk gebeligi olup evde 2 kişi yaşamasına rağmen sanki 15 kişi kaliniyormus gibi evi dagilan
Ya doktor ya şubat sonu ya mart başı dedi ben de garanti olsun diye buraya girdimCanım sen şubat annesi değil misin
Benimki de normal mi acaba 5 +2 de keseyi goremedik ben de carsamba gitmeyi dusunuyorum cok kafaya takiyorum ama ins hersey yolunda olur. carsamba gunude 6+1 olacagimBenim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)
Kızınızdaki hamileliğinizden farklı hissediyor musunuz benim de bi kızım var ve bu hamileliğim farklı geçiyor sanki o yüzden cinsiyet erkek gibi geliyor bana ama önemli olan sağlıklı olması tabi cinsiyet ne olursa olsunBen kızımda da bu bebeğimde de 6+4te duydum kalp atışını. İkiside süprizli geldiği için hem hamileliği öğrendiğim gün hem kalp atışlarını duyduğum gün aynı
Sık girdik derken kaç kez girdiniz bende sık girdim sanırım 4-5 kezİlk gördüğümüzde kaçtı hatırlamıyorum ama bence görürsünüz. 8-9 gün önceydi. Kalp atışını gördük, dinlemedik. Salı günü ve dün dinledik sesini. Bu arada renkli akıntı yüzünden sık girdik ultrasona. Rabbim korusun, bundan sonra sık girmeyiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?