2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ben kızımda da bu bebeğimde de 6+4te duydum kalp atışını. İkiside süprizli geldiği için hem hamileliği öğrendiğim gün hem kalp atışlarını duyduğum gün aynı

kızlar mrb benim uzun süren karın ağrım oluyor mesela 6 gibi başladı az önce geçti daha,ilk gebeligimde kasık ağrım oluyordu ama 2 dk sürüp geçiyordu.Bu kasık ağrısı değil karnım ağrıyor normal mi?Kanama vs. yok

Bende de oluyor ama 1 saat değil 5 dk falan oluyordu 3 gün sürdü şimdi hafifledi karın ağrısı rahim genişlediği için oluyormuş. He kötü sebepleri de var ama kanama ile desteklenmesi lazim o yuzden rahat ol cnm.

Canim orda kayit acilirken muayenemi kontrolmi diye sormasi gerek zaten sormazsa sen kimligini verirken basta kontrolum vardi de zaten onlar alcaklari parayi tehlikeye atmaz kontrol ediyolar gunun dolduysa gununuz dolmus muayene kaydi acabilirim diyolar. Dolmadiysa direk kayit aciliyor zaten cok hastane gezdm rahatsizligmdan dolayi kadn dogumcu olarak tecrube edindim o konuda malesef :)

Bende 6+2de duydum ilk canim :) duyarsn insaallah
Benim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)

Teşekkür ederim. Inşallah öyle olur. Yarın bir arayıp sormayı düşünüyorum hastaneye. Pazartesiye randevu verdi çünkü işten izin alacaz eşimle ücretsiz ise izin alıp gidim ücreti vereceksem cumartesi günü ne randevu alim işverenlerimizin de boşuna nazini cekmeyelim

Kizlar size birşey soracam 6+4 hamileyim
Bugün kahverengimsi akinti geldi
Sizde de gelen oldumu acaba
Normal diyorlar ama insan yinede korkuyor
Bende olmustu 2 hafta sürdü. Benimki sari-kahverengiydi. Doktor kontrolde bakteri var dedi ve antibiyotik yazdi.mutlaka doktora danis.

Almaz canım merak etme bnde almıyorlar iyi oluyo valla ne güzel düşünmüş düşünen

teşekkür ederim canım

Bende de ara ara oluyor canım ama onun dışında bi sıkıntı yok. Yarın ikinci kontrolüm var inşallah sıkıntı yoktur

Benim eşim çok dağınık bende saldım bu ara doğdu düzgin iş yapmıyorum. Yoruluyorum zaten işe git gel birde ev işi zorluyor bu ara.

Benim de doğum 29 MART ben de 5 ağustosta gitmek istiyorum 6 bitsin diyorum. Oğlumda da kızımda da keseyi hep 6 da görmüştüm belki süpriz kalp atışı bile duyarım 6+2 olacağım :)
Benimki de normal mi acaba 5 +2 de keseyi goremedik ben de carsamba gitmeyi dusunuyorum cok kafaya takiyorum ama ins hersey yolunda olur. carsamba gunude 6+1 olacagim

Ben kızımda da bu bebeğimde de 6+4te duydum kalp atışını. İkiside süprizli geldiği için hem hamileliği öğrendiğim gün hem kalp atışlarını duyduğum gün aynı
Kızınızdaki hamileliğinizden farklı hissediyor musunuz benim de bi kızım var ve bu hamileliğim farklı geçiyor sanki o yüzden cinsiyet erkek gibi geliyor bana ama önemli olan sağlıklı olması tabi cinsiyet ne olursa olsun

Sık girdik derken kaç kez girdiniz bende sık girdim sanırım 4-5 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…