2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayır canım ama birsey olmamıştır stres yapma belkide gaz sıkışması gibi birşeydir olamaz mı
Yok canım oyle degildi. Bildigin sanki bağ vardı icimde o gerildi. Epey rahatsiz hissettim dönemedim. Bugun de bilerek denedim yok o his korkuyorum ben boyle degildim ya pimpirik abidesi oldum

Yok canım oyle degildi. Bildigin sanki bağ vardı icimde o gerildi. Epey rahatsiz hissettim dönemedim. Bugun de bilerek denedim yok o his korkuyorum ben boyle degildim ya pimpirik abidesi oldum
Hiç stres yapma canım birsey olsaydı kanama bi belirti olurdu çünkü

Acını o kadar iyi anlıyorum ki bende 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim bebegimin çırpınış gibi titremesi aklımdan hiç gitmiyor yıllar geçse de hep aynı
Allah sabırlar versin ikimize de çok zor ya geçmeyecek bir acı bende 17 haftalıkken kaybettim bende karnimda kasilmalarini unutamıyorum nasıl kıydım ki cok pişmanım aslında içim hiç rahat değil huzurum kalmadı

Canım neden sonlandırdın peki? Sormak da istemiyorum ama

Doktor bana bir multivitamin olan devavit yazmış. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Daha başlamadım ama. Kan değerlerim iyi çıktı. Zaten bebek çok küçük şu an. Dikkatli beslenildiği sürece ilk aylar takviyeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Ama eğer mideniz bulanıyorsa, beslenmede aksaklıklar oluyorsa kullanmak lazım

Benim biri geldi zaten kaybettik ama diğeri tutundu bana 3 gun öyle kaldık yeni yeni hissediyordum bebegimi çünkü yeri genişlemistı. Doktor kanına iltihap bulaşıyor enfeksiyon fazlalasiyor böyle devam edemeyizedemeyiz dedi rahmin bile alınabilir dedi mecburen sonlandirildi oda.
Senin neden oldu cnm.

Tamamen kendi rahatina gore karar vereceğin bir sey pantolon olayi, ben kizima hamileyken 8. Haftada aldim. O zaman cok zayiftim, gobek belli olmasa bile pantolonlar cok canimi yakmaya başlamıştı. Oyle de boyle de alinacak diye erkenden hamile pantolonu ve sutyenine gectim asiri rahat ettim. Doguma kadar da giydim hepsini.
Bu hamileliğim ilkine göre 8 kilo fazlayla baslayinca henuz pantolonlarim sikmaya başlamadı. Yine de hepsini yikadim hazirladim, ihtiyac aninda direkt giyerim, kendini sıktığına değmez.

Hiçbirşey olmaz Allah’ın izni ile. Öyle sağdan sola döndük diye yataktan biraz hızlı kalktık diye salatada maydonoz yedik diye birşey olacak olsaydı ohoo Ağır kaldırmayacağız, bitkisel çayları, detoks suları tüketmeyeceğiz (az miktarda ihlamur olabilir demişti doktor), yükseklere uzanmayacağız, kabız olursak ıkınmayacağız. Zaten kabızlık ve ileride yaşayacağımız mide yanması vb hamilelik şikayetleri için özel ilaçlar var. Çok mecbur kalırsak doktorumuza danışarak kullanabiliriz.

Hadi ya çok üzüldüm biri bari yaşasaydı ama kader işte... bebeğim turner sendromuydu malesef sağlıklı değildi kalbi her an durabilir dendi onun yaşayacaklarını düşünerek böyle bir karar verdik iyi mi yaptık kötü mü yaptık hiç bilmiyorum ama bekleseydim keşke çok pişmanım

Reactions: Eva
Merhabalar, forumda ilk paylaşımım :)
5+1 haftadayım. Son kontrolüm de keseyi gördük bir sonraki kontrol de kalp atışını dinleyeceğiz inş.
Benim sorum şu dr. bana previt positive-omega yazdı onu kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Daha kan sonuçlarım çıkmadan multivitamine başlatması normal mi ? aklım karıştı kullanan varsa yazabilir mi ?

Kızlar uykuya doyamıyorum yatmaktan başka bir şey yapmak istemiyorum bugün pazar 2 makina ütüm var onlar bana bakıyo ben onlara yemek yok halim yok ne zaman geçer ki bu yorgun dönem

5+1 haftadayım bende previt positive-omga içiyorum sabah multivitamin akşam omega içiyorum ki kan sonuçlarım çıkmadan yazdı bana benim de aklım karıştı bu kadar erken multivitamin kullanmak.

Bende hep pismanlik duydum ama sonra dedim ki Rabbim böyle hayırlı kıldı elhamdulillah.
Kendini suçlama hiçbir zaman çünkü insan isteyerek evladindan vazgecmez,hiç kimse onun yaşamasını senin kadar istemezdi sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…