- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
Bunu merak eden yalniz sen degilsin bende cok merak ediyorum..ozellikle tecrubeli arkadasladan. Kizimdaki hislerle,ve bulantilar, bas agrilari, gogusler,istah konusu bile farkli. Acaba cinsiyet farkindan mi yoksa vucut hamilelige her seferinde farkli bi tepki mi veriyor bilemedim acikcasiKızınızdaki hamileliğinizden farklı hissediyor musunuz benim de bi kızım var ve bu hamileliğim farklı geçiyor sanki o yüzden cinsiyet erkek gibi geliyor bana ama önemli olan sağlıklı olması tabi cinsiyet ne olursa olsun
Bana doktorum başlamadı kalp atışını duyduğunuzda başlayacağız dedi . Sen ne zaman başladın canım iğneyeKan sulandırıcı iğne olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben sabah 11 ve gece 11 olmak üzere 2 defa 4000 lik iğne vuruluyorum bu sabah vurduğum iğneden sonra kanama falan olmadı saat 5 gibi sabah ki vurduğum yer durup dururken kanamaya başladı sizinde hiç böyle oldumu ilk defa başıma geldi 22. iğnemi olmuşum bugün anlamadım
Hormonlardan canimKızlar benim dümdüz olan karnım şişti kocaman oldu. Yani 4 aylık hamile gibiyim. Gazdan mıdır bu?
Aynı şeyi ben de düşünüyorum benim de bir kızım var ve bu gebeliğimde ilkiyle aynı her şeyiyleBunu merak eden yalniz sen degilsin bende cok merak ediyorum..ozellikle tecrubeli arkadasladan. Kizimdaki hislerle,ve bulantilar, bas agrilari, gogusler,istah konusu bile farkli. Acaba cinsiyet farkindan mi yoksa vucut hamilelige her seferinde farkli bi tepki mi veriyor bilemedim acikcasi
Kızlar benim dümdüz olan karnım şişti kocaman oldu. Yani 4 aylık hamile gibiyim. Gazdan mıdır bu?
[/QUOTE
Aynen benim de öyle 2 kilo da aldım ama öyle iki kiloyla olacak gibi değil bu göbekilk kızımda da böyle olmuştu 12. Haftalarda inmişti biraz
Benimde ayni fazla kgda almadimKızlar benim dümdüz olan karnım şişti kocaman oldu. Yani 4 aylık hamile gibiyim. Gazdan mıdır bu?
5.-6. ay gibi sıvı gelmeye başlamıştı ilkinde.Arkadaslar selam.. uzerimi degistirirken gogus uclarim sol gogus yani hafif parlak gibi geldi sanki sivi cikmista durmus gibi. Yani baktm akan bisey de yok sanki damla olmus hafif. Ilk hamileligimde hatrlamiyorum. Aslinda sutyen de biraz sikmis ondan mi acaba . Sizce ?
Değildir inşallah.Kızlar 6 haftalık hamileyim son bir kaç gündür hem mide hemde karın ağrısı çekiyorum. Bütün gün devam ediyor. Daha önce 2 defa düşük yaptım. Bu mide ağrısı düşük belirtisi mi? Hiç birsey yiyemiyorum.
Mide bulantisi yanma falan dusukle alakasi yoktur benceKızlar 6 haftalık hamileyim son bir kaç gündür hem mide hemde karın ağrısı çekiyorum. Bütün gün devam ediyor. Daha önce 2 defa düşük yaptım. Bu mide ağrısı düşük belirtisi mi? Hiç birsey yiyemiyorum.
Bende kız hissediyorum nedense merakla bekliyorum bebişimi :)Telefonum bozuldugu icin fazla gelemiyorum. Benimde belirtiler kizimla ayni bakalim kiz mi :)
Allahin izniyle bişey cikmaz inşallah canim normalmis gerilmesi kuzenimle ablam öyle demişti sormuştum ilk olduğundaBenim de dayanılmaz bi ağrım olmadı ama kasildim bi an icin. Zaten cuma gidecektim ptesi ye cektim dayanamayip icim rahat etsin diye
Ben direk 6 da duymuştumYarın icin randevu aldim farklı bir doktordan. 7+0 olacagım insallah yarın. Gectigimiz carsamba gunu sadece yolksac ı gormustuk 6+2de kese gayet guzeldi. Bakalım bu defa bebeği görebilecek kalbini duyabilecek miyim. Ne dersiniz siz ne zaman gorup duymustunuz kizlar
Bazi folicler asiri bulamti yapiyor. Ne kullaniyorsuniz ? Ben diofol cok memnunumBende kese boyutuyla geç döllenmenin bir bağlantısı var sandım. Tamamen yanlış anlamışımKusuruma bakma. Malum hamilelik psikolojisi kızlar bu arada benim midem sadece öğleden sonra ve akşamlrı bulanıyor. Nasıl bir şeydir anlamadım. Acaba aldığım folik asittenmi kaynaklı.
Canım mide ağrısı düşükle alakalı değil o başka türlü olur. Mide yanması olabilir . Mide ağrısı stresten olabilir canım .Mide ağrısı çeken var mı ilk haftalarda.
Mide bulantısı normal evet ama bu denli mide ağrısı çeken var mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?