- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Bana doktorum benim yaşımdaki sağlıklı bir bayanın ilk 3 ay beslenmeyi çok da dert etmemesi gerektiğini söyledi. Ben de sizin gibiyim. Kusmuyorum ama bulanıyor. Pek sağlıklı beslenebildigimi söyleyemem. Bunu enerjimin çok da yerinde olmamasina bakarak bile söyleyebilir beni tanıyan biri. Ama doktorum öyle söyleyince ben de daha rahat davranıyorum. Yiyemiyorum diye stres yapmak da kötü birşeyMide bulantılarım olduğu için tost, poğaça yani hamur işi yiyorum her gün. Ama kilo almıyorum tuvalete de çok çıkamıyorum. Kilo neden alınmıyor acaba. Eşim de bana yemiyorsun diye üstüme geliyor. Yiyorum ama. 57 kilo idim. Anca 57.5 olmuşum. Ve ben çok hızlı kilo alırdım. 6.haftaya kadar çok sağlıklı beslendim. Günde 2 yumurta, peynirimi zeytinimi kefirimi kemik suyumu içtim. Şimdi sadece yumurtayı zar zor yiyorum gerisi hamur işi hep. O kadar da önem verirdim beslenmeme ama olmuyor. Ceviz badem bile midemi bulndırıyor. Kusmuyorum ama bulanıyor. Sağlıklı beslenemedikçe de dert oluyor.ilk 3 ay en önemli ay oysaki
Aynen cnm bnde kanamadan onceki akşam stres yapmıştm bebegi daha goremedim uştrasonda die belkide o etkilediInsaaallah gorursn canim guzel haberlerini bekliyormcok stres yapma stres herseyi etkiliyor benm hic belirtim sikayetm yoktu heralde rahat gecicek diyodum ama hala gorememistm bebegi doktora gidememistm biraz stres yaptim kanamam oldu moralini herzaman yuksek tut . :)
Kesinlikle etkiliyor bende ona stres yaptim hala goremedim iyimi degilmi diye bide biraz ailede daha gorulmeyen bebege isim takma cabalari olunca emri vaki gerilmistim :)/Aynen cnm bnde kanamadan onceki akşam stres yapmıştm bebegi daha goremedim uştrasonda die belkide o etkiledi
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canımmminşallah cinsiyetlerini de hayırlısıyla mutlulukla burda paylaşmak nasip olur
Haklısın valla cnm bn daha kimseye demedim sadece iş yerindeki arkadaşlar bilio onlarada mecburen izin filan alıyorum diye hala içimde endişe var heralde bole 3 aylık filan olunca herekese soyleyebilicemKesinlikle etkiliyor bende ona stres yaptim hala goremedim iyimi degilmi diye bide biraz ailede daha gorulmeyen bebege isim takma cabalari olunca emri vaki gerilmistim :)/
Iyi yapmissin canim benm oyle gizleme givo bi durumum.olamadi fazla aileler biliyor iste biraz dagilmaya basladi tabi haber. Dort gozle beklenen bir bebek olunca hastaliklar sonrasinda falan transferden sonra gun saydi millet :)Haklısın valla cnm bn daha kimseye demedim sadece iş yerindeki arkadaşlar bilio onlarada mecburen izin filan alıyorum diye hala içimde endişe var heralde bole 3 aylık filan olunca herekese soyleyebilicem
Detayli aciklama icin Allah razi olsun canim, Sanki doktorumuz ayni,, söyledigniz gibi bende tedavi oluyorum, ama malesef henüz ANNE olamadimCanim dosyama yeni bakabildim yaziyorum. Yumurta toplamada 1 GONAL F 150. 2 MENOPUR 150 . 5 gun boyunca ayni 6. Gun bunlara 3.CETROTIDE bir adet eklenmis 5 gunde bu sekilde devam etmisim toplamadan 2 gun once cok onemli bir igne vardi saatine bile dikkat edilerek bir kerelik. 4. GONAPEPTYL O.1 buda 2 adet ama ayni anda . 2 gun sonra toplamam gerceklesti . 23 yumurtadan 22 si dollendi yalniz 5. Gune 12 tanesi gitti masaallah hepsi donduruldu.
24.05.2018 yumurta toplama tarihim
Toplama sonrasinda sanirim bu 1cetrotide 2 dostinex 3 hibor 4 zitromax 5 duphaston toplama sojrasnda bunlara 8 gun devam ettim.
05.09.2018 laparoskopi ameliyati oldum hidrosalpenks sebebiyle tuplerim kapatildi. Ameliyatta rahim veremi oldugumdan suphelenildi ve patolojiyle onaylandi 6bucuk ay tedavigordum. Temzlendi elhamdulillah Sonra bir ay oncesinde dogum kontrol hapi yasmindi sanirim. birde LUCRIN diye bir igne kalcadan. Saati cok onemliydi dksina bile dikkat et demisti doktorum. Sonra adet gunumde tedaviyr basladim.
5 gun estrofem sabah aksam 1
Prednol 1 Cleaxane1 corasprin1 ve folbiol1
4 gun estrofemi sabah ogle aksam yaptik ayni devam digerleri
2 gun estrofem sabah2 aksam 2 oldu 2 gun esrofem sabah 2 oglen 1 aksam 2
Bir gun estrofem sabah 2 aksam 2 TETRA eklendi sabah 2 aksam 2 olarak sadece bir gun kullandm onu progestan igne crinone jel. Sonraki 4 gun tetra yok devam etti dgerleri . 5. Gun transfer orda kullandm ilaclari sanirim jeli skmadm.igneyi vurmadm orda yaptilar. Transfer sonrasi estrafem sabah aksam 1 dgerleri ayni sekil devam etti. Elhamdulillah 11. Gun testim pozitif cikti. Suan dusuk tehlikem olsada .
Ben duydum canım. Ama vajinal. Karından kese bile görünmemişti ama vajinal görmüştük kalp atışını. dünletmedi ama6. haftada kalp atışını duyanlar oldu mu
Haklısın cnm bnm de tup bebekle uzun uğraşlar sonrası oldu bn transferimi saklamıştım herkesten psikolojik olarak rahat olmak için.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı kucagımıza alalım inşIyi yapmissin canim benm oyle gizleme givo bi durumum.olamadi fazla aileler biliyor iste biraz dagilmaya basladi tabi haber. Dort gozle beklenen bir bebek olunca hastaliklar sonrasinda falan transferden sonra gun saydi millet :)
Canim benim gecen yil 3 tane 5.gün negatifim var bu yil baska merkezde denedim doktorum 3.gun koymak istedidetayli aciklaman icin cooooookkkk tesekürler, ayni ilaclari bende kullaniyorum canim, intralipid serumu da denedim olmadi, simdi birdaha denemek istiyor, sen serumu nasil kullandin, kac kez kac ml ve hangi aralikta acaba ? Ve neden 5ci günler dururken 3cü günü transfer ettiler?,, daha önce basarisiz denemelerin oldumu?
Senindemi 12 tane anlamadm canimDetayli aciklama icin Allah razi olsun canim, Sanki doktorumuz ayni,, söyledigniz gibi bende tedavi oluyorum, ama malesef henüz ANNE olamadimInsallah son kalan donmus embryolarim Evladim olur, vee 12 tane 5ci gün Embryosu daha ne olsun :) :) sizin AMH kac biliyormusunuz?
Amin insaallah canim :)Haklısın cnm bnm de tup bebekle uzun uğraşlar sonrası oldu bn transferimi saklamıştım herkesten psikolojik olarak rahat olmak için.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı kucagımıza alalım inş
Amin canım hepimizinkilere :)ALlah sağlık sıhhat versin hepsine.
4 yaş olacak kısmetse,
Sizinkilerin nasıl yaş aralığı
kac milimlik aliyorsun serumu biliyormusun? bende intralipid denedim, 100ml 2 saat sürdüCanim benim gecen yil 3 tane 5.gün negatifim var bu yil baska merkezde denedim doktorum 3.gun koymak istedi
bazi rahimler 5.gün embriyoyu kabul etmiyormus
Serumda baxter clinoleic diye bir serumdu
10 -12 saatte bitiyor
10 saat hastanede yattim doktorum %60 %70 etkili bir serum dedi
Her doktorun farkli tedavi sureci var
ve haftada bir yapilmasi gerekiyormus, sizde nasildi ?Canim benim gecen yil 3 tane 5.gün negatifim var bu yil baska merkezde denedim doktorum 3.gun koymak istedi
bazi rahimler 5.gün embriyoyu kabul etmiyormus
Serumda baxter clinoleic diye bir serumdu
10 -12 saatte bitiyor
10 saat hastanede yattim doktorum %60 %70 etkili bir serum dedi
Her doktorun farkli tedavi sureci var
yok canim malesef benim daha azdi, ama insallah rabbim kucagima âlmayi nasip ederSenindemi 12 tane anlamadm canim
Rabbim sanada nasb eder insaallah. Amh blmiyorm canim kac oldugunu
Canim dosyama yeni bakabildim yaziyorum. Yumurta toplamada 1 GONAL F 150. 2 MENOPUR 150 . 5 gun boyunca ayni 6. Gun bunlara 3.CETROTIDE bir adet eklenmis 5 gunde bu sekilde devam etmisim toplamadan 2 gun once cok onemli bir igne vardi saatine bile dikkat edilerek bir kerelik. 4. GONAPEPTYL O.1 buda 2 adet ama ayni anda . 2 gun sonra toplamam gerceklesti . 23 yumurtadan 22 si dollendi yalniz 5. Gune 12 tanesi gitti masaallah hepsi donduruldu.
24.05.2018 yumurta toplama tarihim
Toplama sonrasinda sanirim bu 1cetrotide 2 dostinex 3 hibor 4 zitromax 5 duphaston toplama sojrasnda bunlara 8 gun devam ettim.
05.09.2018 laparoskopi ameliyati oldum hidrosalpenks sebebiyle tuplerim kapatildi. Ameliyatta rahim veremi oldugumdan suphelenildi ve patolojiyle onaylandi 6bucuk ay tedavigordum. Temzlendi elhamdulillah Sonra bir ay oncesinde dogum kontrol hapi yasmindi sanirim. birde LUCRIN diye bir igne kalcadan. Saati cok onemliydi dksina bile dikkat et demisti doktorum. Sonra adet gunumde tedaviyr basladim.
5 gun estrofem sabah aksam 1
Prednol 1 Cleaxane1 corasprin1 ve folbiol1
4 gun estrofemi sabah ogle aksam yaptik ayni devam digerleri
2 gun estrofem sabah2 aksam 2 oldu 2 gun esrofem sabah 2 oglen 1 aksam 2
Bir gun estrofem sabah 2 aksam 2 TETRA eklendi sabah 2 aksam 2 olarak sadece bir gun kullandm onu progestan igne crinone jel. Sonraki 4 gun tetra yok devam etti dgerleri . 5. Gun transfer orda kullandm ilaclari sanirim jeli skmadm.igneyi vurmadm orda yaptilar. Transfer sonrasi estrafem sabah aksam 1 dgerleri ayni sekil devam etti. Elhamdulillah 11. Gun testim pozitif cikti. Suan dusuk tehlikem olsada .
Milimini tam hatirlamiyorum maalesef isminide not almıştım ordan baktimkac milimlik aliyorsun serumu biliyormusun? bende intralipid denedim, 100ml 2 saat sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?