2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana doktorum benim yaşımdaki sağlıklı bir bayanın ilk 3 ay beslenmeyi çok da dert etmemesi gerektiğini söyledi. Ben de sizin gibiyim. Kusmuyorum ama bulanıyor. Pek sağlıklı beslenebildigimi söyleyemem. Bunu enerjimin çok da yerinde olmamasina bakarak bile söyleyebilir beni tanıyan biri. Ama doktorum öyle söyleyince ben de daha rahat davranıyorum. Yiyemiyorum diye stres yapmak da kötü birşey

Aynen cnm bnde kanamadan onceki akşam stres yapmıştm bebegi daha goremedim uştrasonda die belkide o etkiledi

B Bahar0107 benim doktorum biraz fazla mukemmeliyetciydi . ilaclari tam saatinde kulanmakta cok onemli ama ben onlarin disinda bazi seylerde yaptim hergun yogurt yedim kendi yaptigim. Saglikli beslendim zayfiladim saglikli beslendkce 9 kilo verdim. Birde medineden hurma poleni getirttim kestane balina karstirdim.hergun tahta kasigin ucuyla azcik yedim fazlasi zararli olabilir diye. Meryem meyvesi diye biseyde kullandim zor kirilan bisey suya karstirip bekletip 15 gun sonra icmeye baslamistim ama bunu ameliyat oldugum siralarsa yapmistm sonrasinda nasip olmadi biturlu yapmak onuda mekkeden getirttim. Transfer zamanindada havuc yedim ananas yedim kabak cekirdegi ceviz yedim hergun yedim bunlari. Elhamdulillah rabbim nasib etti isteyen herkede nasib etsin insaallah

Aynen cnm bnde kanamadan onceki akşam stres yapmıştm bebegi daha goremedim uştrasonda die belkide o etkiledi
Kesinlikle etkiliyor bende ona stres yaptim hala goremedim iyimi degilmi diye bide biraz ailede daha gorulmeyen bebege isim takma cabalari olunca emri vaki gerilmistim :)/

Kesinlikle etkiliyor bende ona stres yaptim hala goremedim iyimi degilmi diye bide biraz ailede daha gorulmeyen bebege isim takma cabalari olunca emri vaki gerilmistim :)/
Haklısın valla cnm bn daha kimseye demedim sadece iş yerindeki arkadaşlar bilio onlarada mecburen izin filan alıyorum diye hala içimde endişe var heralde bole 3 aylık filan olunca herekese soyleyebilicem

Bu arada arkadaşlar bnm de surekli mide bulantım var ama kusucak kadar değil bide midemde sanki surekli gaz var o gaz mı yapıo acaba mide bulantısını ? Szdede varmı aynı şikayet?

Haklısın valla cnm bn daha kimseye demedim sadece iş yerindeki arkadaşlar bilio onlarada mecburen izin filan alıyorum diye hala içimde endişe var heralde bole 3 aylık filan olunca herekese soyleyebilicem
Iyi yapmissin canim benm oyle gizleme givo bi durumum.olamadi fazla aileler biliyor iste biraz dagilmaya basladi tabi haber. Dort gozle beklenen bir bebek olunca hastaliklar sonrasinda falan transferden sonra gun saydi millet :)

Detayli aciklama icin Allah razi olsun canim, Sanki doktorumuz ayni,, söyledigniz gibi bende tedavi oluyorum, ama malesef henüz ANNE olamadim Insallah son kalan donmus embryolarim Evladim olur, vee 12 tane 5ci gün Embryosu daha ne olsun :) :) sizin AMH kac biliyormusunuz?

Iyi yapmissin canim benm oyle gizleme givo bi durumum.olamadi fazla aileler biliyor iste biraz dagilmaya basladi tabi haber. Dort gozle beklenen bir bebek olunca hastaliklar sonrasinda falan transferden sonra gun saydi millet :)
Haklısın cnm bnm de tup bebekle uzun uğraşlar sonrası oldu bn transferimi saklamıştım herkesten psikolojik olarak rahat olmak için.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıklı kucagımıza alalım inş

Canim benim gecen yil 3 tane 5.gün negatifim var bu yil baska merkezde denedim doktorum 3.gun koymak istedi
bazi rahimler 5.gün embriyoyu kabul etmiyormus
Serumda baxter clinoleic diye bir serumdu
10 -12 saatte bitiyor
10 saat hastanede yattim doktorum %60 %70 etkili bir serum dedi
Her doktorun farkli tedavi sureci var

Senindemi 12 tane anlamadm canim
Rabbim sanada nasb eder insaallah. Amh blmiyorm canim kac oldugunu

kac milimlik aliyorsun serumu biliyormusun? bende intralipid denedim, 100ml 2 saat sürdü

ve haftada bir yapilmasi gerekiyormus, sizde nasildi ?

Canım benim yaa neler yaşamışın neler. Allah çektiğin sıkıntılara karşılık sana çok güzel bi evlat versin. Bende pcos luyum bikaç ay sonra tüp bebek yaptıracaktık para biriktiriyoduk, o arada kilo veriyodum bende. Kendiliğinden oldu çok şükür. Şükredecek o kadar çok şeyimiz varki seni okuyunca. İnşallah sıkı sıkı tutunsun miniğin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…