Bir kere takildi bana transferden 5.gun once baska takilmadive haftada bir yapilmasi gerekiyormus, sizde nasildi ?
Aaa ne guzel masalllahAmin canım hepimizinkilere :)
22 ay kızım ve oğlum arası 3.ile oğlum arasında da 27 ay olacak inşaAllah:)
Amiiiiin insaaalah canim gercekten oylr artik kendimde anne olmak icin olan hormonlaen olmadigini bunca rahatsizliktan sonra hic anne olmicagimi dusunuyodum ama yinede teslim oldum rabbime ben sifami ariyorum cabaliyorum allahim sen mucizemi ver dedim 2 bucuk senelik evliyim 2 senedir bir hafta hastanesiz gunum olmadi ama elhamdulillah tabi nasib etti nasil bir mucize oldugunu yasadikca ogrendkce anliyosun . kanamam oldugu gun 2 senelik emeklerimiz gozumun onunde film seridi gibi gecti bitmesin diye dua ederek hastaneye gittim . allahm isteyen herkede nasib etsin teyzeminde cocugu yok onada nasb etsin. Bizlere bagislasin evlatlarimizi. Senin icinde cok sevindim tedaviye baslamadan olmasi da bir mucize olmus rabbim evlatlarimiza bize eslerimize saglik versn brbrmize bagislasn :)Canım benim yaa neler yaşamışın neler. Allah çektiğin sıkıntılara karşılık sana çok güzel bi evlat versin. Bende pcos luyum bikaç ay sonra tüp bebek yaptıracaktık para biriktiriyoduk, o arada kilo veriyodum bende. Kendiliğinden oldu çok şükür. Şükredecek o kadar çok şeyimiz varki seni okuyunca. İnşallah sıkı sıkı tutunsun miniğin annesi
Aynı dediğiniz gibiyim. Karnim davul gibi. Pek düzenli tuvalete dec cikamiyorum. Umarım çalışmaya başlayana kadar geçer. Çünkü bu halde çok zor yürüyorumBu arada arkadaşlar bnm de surekli mide bulantım var ama kusucak kadar değil bide midemde sanki surekli gaz var o gaz mı yapıo acaba mide bulantısını ? Szdede varmı aynı şikayet?
Ins bi sey olmaz canim ya. Olmaz ya sen yinede mesaj fln at doktoruna, ya da muayene ol tekrar ki icin rahat etsin.kızlar selam ,
diş enfeksiyonu nedeniyle 1 hafta boyunca 1.000 MG antibiyotik kullanmak zorunda kaldım . dişimi narkoz eşliğinde çektirdim. doktorumun bilgisi de vardı. ama şimdi bazı platformlarda yazılar okudum ilk 10 haftası için ilaç kullanımının gebeliği olumsuz etkilediğine dair vs... moralim çok bozuldu 2 hafta sonra doktora gidicem ama dayanamıyorum sağlığı yerinde mi bir sıkıntı oldu mu merak ediyorum. gitsem mi sizce? bu arada hamilelik hormonları sebebiyle aşırı huysuzum . sürekli her şeyi ters anlıyorum ve herkese gıcık oluyorum.
cok sagol canim, rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin, ne olur dua edin rabbim Anne olmak isteyen herkese beklemeden yavrusuna kavustursun insallah,, embryonuzun kalitesini biliyormusunuz?Bir kere takildi bana transferden 5.gun once baska takilmadi
Hayırlı olsun canım ne guzel bir haber benim de 6+3 bugün cuma günü gidicem inşallah bende güzel haberler alırımselam kızlar biz dr kontrolünden geldikkalp atışını ailecek duyduk gözyaşlarımı tutamadım son düşükten sonra çok korkuyordum. 6+4 günlük çıktı haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi darısı duymayan arkadaşlarımıza olsun.
Bende daha önce 2 kez mustafa bahçeci de tüp bebek denedim ama olmadı şuan kendiliğinden hamile kaldımyok canim malesef benim daha azdi, ama insallah rabbim kucagima âlmayi nasip eder
Amin canim ,rabbim en kisa surede sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallahcok sagol canim, rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin, ne olur dua edin rabbim Anne olmak isteyen herkese beklemeden yavrusuna kavustursun insallah,, embryonuzun kalitesini biliyormusunuz?
Hahhaha son cumle cok iyiydi :)Ins bi sey olmaz canim ya. Olmaz ya sen yinede mesaj fln at doktoruna, ya da muayene ol tekrar ki icin rahat etsin.
Giciklik konusuna gelirsek, ben de ayniyim. Su an icimde bi huysuzluk var aslinda normalde hic bole degilim. Insanlardan da midem bulaniyo
Bizde bi problem var bence bende cikamiyorum 5 gunde bir ancak kabizlik sorunu hat safhada :)ya burda tuvalete çıkamayanlari okudukça kendimden şüpheleniyorum gunde 4-5 kere buyuk tuvaletime cikiyorum bugun 7+1 gundeyim yarin 3 de randevum var kalp atisini vs duymadim korkuyorum acaba bende mi problem var
Bende öyleyim normalde de kabızlık problemi yaşamıyordum sende yaşamıyorsan normal bence. Yediklerimizle ve bünyeyle alakalı o. Yarın güzel haberleri alırız inşallahya burda tuvalete çıkamayanlari okudukça kendimden şüpheleniyorum gunde 4-5 kere buyuk tuvaletime cikiyorum bugun 7+1 gundeyim yarin 3 de randevum var kalp atisini vs duymadim korkuyorum acaba bende mi problem var
bagisikligin var cnm oyle gozukuyorKizlar anti rubella igg 25.9 pozitif
Anti cmw igg 141 pozitif
Anti hbs 172
Testlerde bunlar skntili cikmis kirmiziya almislar ama sknti varmi sizce ne demek oluyor
Amiiiiin insaaalah canim gercekten oylr artik kendimde anne olmak icin olan hormonlaen olmadigini bunca rahatsizliktan sonra hic anne olmicagimi dusunuyodum ama yinede teslim oldum rabbime ben sifami ariyorum cabaliyorum allahim sen mucizemi ver dedim 2 bucuk senelik evliyim 2 senedir bir hafta hastanesiz gunum olmadi ama elhamdulillah tabi nasib etti nasil bir mucize oldugunu yasadikca ogrendkce anliyosun . kanamam oldugu gun 2 senelik emeklerimiz gozumun onunde film seridi gibi gecti bitmesin diye dua ederek hastaneye gittim . allahm isteyen herkede nasib etsin teyzeminde cocugu yok onada nasb etsin. Bizlere bagislasin evlatlarimizi. Senin icinde cok sevindim tedaviye baslamadan olmasi da bir mucize olmus rabbim evlatlarimiza bize eslerimize saglik versn brbrmize bagislasn :)
Negatf olanlarda bagisklik yokmu demek acababagisikligin var cnm oyle gozukuyor
Amin insaallah hepimiz icin canim sagolasn. Sevindim senin adina rabbim kimsenin kucagini bos brakmasnAmin canımmmm amin. Çektiğin tüm sıkıntıların karşılığını evladınla al inşallah. Benim kızım var 6 yaşında. 4 yıl olmadı bebeğim, 2 aşılama sonrası kendiliğinden oldu kızım. Şimdi buda böyle. Çok şükür.
Ben de çıkıyorum hiç kabız olmadimya burda tuvalete çıkamayanlari okudukça kendimden şüpheleniyorum gunde 4-5 kere buyuk tuvaletime cikiyorum bugun 7+1 gundeyim yarin 3 de randevum var kalp atisini vs duymadim korkuyorum acaba bende mi problem var
Kızım da son adet tarihimi doktor ultrasondaki bebeğim haftasına göre değiştirmişti öyle olunca geç döllenme olmuş oluyor sanırım ben bu şekil biliyorumerken veya geç döllenme olayını nasıl anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?