cnm ben aldim da ne oldu teli, cok zor buldular bebegin kalp atim yerini aleti ben tuttum orada hic durmuyor da oglan yerin de:)Ceketin cebinde kalmis cekette esimdeydi isteyemedim sonra :) yoksa oyle gecerdi vakit
Canım çok geçmiş olsunKizlar randevuya geldim. Biraz kasilmam vardi. Nst de bebekte tasikardi cikti ilk defa
Kalp atimi hizli demekmis. Simdi yatis yapti doktor takip edelim dedi. Ciger gelistirici vuracagim her ihtimale karsi dedi. Bi de serum baglicaklar dedi.
Bende olasi ihtimaller neler dedim. Bebegi alabilirim bu skeilde devam ederse dedi. Yarin tekrar konusacagiz dedi bi de.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah canimEvet canım benım 2. Sezeryanım olacak nasipse
Hayir canim gayet normal kendini bugun cok mu yordun?kızlar ya bugün çok hareketsizdi kızım sizce normal mi? Birkaç kere tekme attı o kadar. Endişelenmeli miyim?
Hayirli dogumlar canim Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin insallahKizlar randevuya geldim. Biraz kasilmam vardi. Nst de bebekte tasikardi cikti ilk defa
Kalp atimi hizli demekmis. Simdi yatis yapti doktor takip edelim dedi. Ciger gelistirici vuracagim her ihtimale karsi dedi. Bi de serum baglicaklar dedi.
Bende olasi ihtimaller neler dedim. Bebegi alabilirim bu skeilde devam ederse dedi. Yarin tekrar konusacagiz dedi bi de.
Evet canimCeketin cebinde kalmis cekette esimdeydi isteyemedim sonra :) yoksa oyle gecerdi vakit
Onlarda bunaldi fazlasiyla .iki lafinin biri kardesim dogsunda rahatca kucagina al sarilalimBende dun gece bagirdim. Cok agladi. Bu sabahta yanima gelip anne annne yanima yatti cok uzukdum bende. Gecede aglamasi durunca ananesini kabul etmedi beni istedi yanina :'(
Kiz dur heyecan yapmaAyyy maşallah hadi hayırlısı
Pinkpinkblue B Beto2012 @hayaksii @Hasatzamani anam neredesiniz mıllet doguruyor masallah Bı biz kalacaz herhal gelin hele gelin az
Patates istiyordu kizarttim baristikAyyy kıyamam yaababası gelene kadar bıseyler le oyala barı de gonlu olsun kuzunun
Bidaha bagladilr mi nst ye canim . Duzeldimi ? . Insallah hayirlisi olsunSakinim valla. Istedigi zaman gelebilir. Gonul ister ki sadece daha kilolu dogsun.
Ama evet ilk defa enfeksiyonuma ilac tedavisi yapilmadi. Dedigin gibi bi durumdan kaynakli olabilir tabi. Kasik agrim var zaten enfeksiyon kaynakli farkindayim.
Insallah duzelir hayirlisi olsun
Dogurtacak biziKiz dur heyecan yapma
Daha bizim var agzindan yel alsin
AHH KUZUM KIYAMAMPatates istiyordu kizarttim baristik. Babasina diyo hemen beni yika beni yika die tutturdum annemde bana kizdi sen yikarmisin dio
O kagida goz atamadim. Gorursem yazayimCanım çok geçmiş olsun
kasılmaların nst de çıktı mı?
Allah yardımcın olsun
Evet cnm bide oyle benle banyo keyfi istiyor anneler kizlariyka yikanir sen artik yikanmiyorsun benle dio . Onla girince cok zorlaniyorum zaten suan riskliyim 1gun dursa kar uzdum ama ne yapayimAHH KUZUM KIYAMAM Eki Görüntüle 2590056 YIKANMAK İSTEMİŞ ANNESİ
Simdi bagladi bekli omBidaha bagladilr mi nst ye canim . Duzeldimi ? . Insallah hayirlisi olsun
Senle ayniymisiz tam canim.Simdi bagladi bekli om
Benimde lekelenme gunume gore 16 mart kanama gunume gore 18 mart gozukuyor ama ben 20.03.20 gozuksun diye 2 gun uzattimSenle ayniymisiz tam canim.
H
Hayir canim gayet normal kendini bugun cok mu yordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?