ama hep bi yandaşın olmus bak Allah in lütfu iste oğlun sana ,Allah bi evlat daha veriyor ne güzel bence sen her seyin en iyisini ,en doğrusunu ayarlayacaksın hele bi dogsun da ,cok takılma her sey kendiliğinden corap söküğü gibi gelir :) su akar yolunu bulur .
Ayyy maşallah hadi hayırlısı
Pinkpinkblue B Beto2012 @hayaksii Hasatzamani anam neredesiniz mıllet doguruyor masallah Bı biz kalacaz herhal gelin hele gelin az
Eh birazcikyani olabilir. Evi süpürdüm 2 kez market pazar yaptım. Bide canınız çeker yazmiyim ama zahmetli bir yemek yaptım. Gücüm olsa birde örtü dikecektim...canıma okumuşum
Patates istiyordu kizarttim baristik. Babasina diyo hemen beni yika beni yika die tutturdum annemde bana kizdi sen yikarmisin dio
Sen gelebilirsn gaza canim bide benim haftama bakAnam ne bilim bızım bacılar doguruyor 36 37 demeden bende baktım ımzama 37 yim gaza geldim bıan
Eh birazcikbu ne enerji zalımın gızı
Cocugu da yormussun bende yoruldugumda haeeketi azaliyor ki zaten bir gunu bir gununu tutmuyor
Sen gelebilirsn gaza canim bide benim haftama bak
Canim benimde sezeryn planli oglumuda 38 +3 te aldi bunada oyle gun verdi . biraz dursalar kilolari iyi olur ama iste senin beklemen risk biraz benimde oyle zaten 2 cm olmus acilmam .. Biraz daha beklersek normal dogumla gelmeye kalkar dedi . yarin anestezi doktoruna gidicem .bakalim o nasil uygun gorurse oyle olucam anestezideİlk doğum 38+5 te sezeryan olmuştu. Bunda da 38+2 ye gün verdi. Farklı ilde doktor 2 saat yolum var riske atmak istemiyoruz. Doğumu doktorum yapsın istediğim için 1-2 güne birşey demiyorum artık
Ne yapayim diyince direk patates kofte zatenPatatesede bayılırlarbuara evde bol bol bulundurmak lazım malum bızım hormonlar tavan
Cok havali tarihBenimde lekelenme gunume gore 16 mart kanama gunume gore 18 mart gozukuyor ama ben 20.03.20 gozuksun diye 2 gun uzattim
Benimkinin dogmaya niyeti yok cnm.umudu kesin benden :)Ayyy maşallah hadi hayırlısı
Pinkpinkblue B Beto2012 @hayaksii Hasatzamani anam neredesiniz mıllet doguruyor masallah Bı biz kalacaz herhal gelin hele gelin az
Bence cok guzel olacak cnm cok guzel bir abi olacakN nazyamm Hıc oyle dusunme canım beni dusun birde...
Bak simdi bu 2.evlılığım oğlusum ilk evlılıgımden 11 yasında..şimdiki bebegim 2.evlılığımden olacak ınsallah...
Benim ıcımdekı fırtınaları bılemezsın... Hanı bazen sizlere yazıyorum ya İcim daralıyor soyle boyle hep bunların etkisi.. Oglum kıskanırmı uzulurmu bebişe olan ilgiyi görünce vs vs kafamda deli sorular ya neler neler anlatsam masal... Cocuktur tabi etkilenir diyeceksiniz ama benim bu durumumda Cok daha farklı onun etkılenebılecegını dusunmek..o bir babayla buyumenın nasıl bısy oldugunu bilemeden bir bebegın babasıyla buyumusıne anı anına şahit olacak... Icınde neler yasayacak neler kopacak belki bunları düşünmek beni mahvediyor.... Oğlumun yeri Cok baska bende ilk gozagrım bıtanem her zor gunu onunla tek basımıza aştık biz o Cok cok baska... Tabıkı bebegım ıcınde canımı veririm oda benim parcam ama bu konu beni derinden etkiliyor... Dusunmemeye calısıyorm hersey güzel olacak kardeşinin özlüğünü hissedecek diyorum bunu hissettirmek birazda bızım elimizde olacak diyorum bazen ağlama krizlerine giriyorum bazende elimde olmadan ona sarılıp ağlıyorum.. Bakalım hayırlısı... Yani canım dert etme bak bana ben napayım sence...
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.34+2 oluyoruz yarın inşallah biraz daha dursa iyidi
Ask masaji yapsanaBenimkinin dogmaya niyeti yok cnm.umudu kesin benden :)
Bence cok guzel olacak cnm cok guzel bir abi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?