Ayyy çok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah kolaylık versin.Kızlarr.. kasılmalarım sancım gecmeyince ben yarınkı kontrolume bugun gittim.. muayene ve nst sonucu doktorum benı yarın doguma almaya karar verdi dua istiyorum sizden
Son zamanlar diyip rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi, senin durumun biraz daha farklı arkadaşım dikkatli ol.. unutuyorlar hemen affediyorlar yavrular zaten. İnşallah ileride daha çok ilgilenecegizEvet cnm bide oyle benle banyo keyfi istiyor anneler kizlariyka yikanir sen artik yikanmiyorsun benle dio . Onla girince cok zorlaniyorum zaten suan riskliyim 1gun dursa kar uzdum ama ne yapayim
Gofret biskuvi tarzi cok tuletiyorum cnmSon zamanlar da canım hep şekerli seyler istiyor cıkolata felan Cok yiyorum hıh bunuda diyim rahatliyimsizde de oluyormu kizlar.. Valla sıkıntı hormonlar da
Ben senin haftanda olsam dr un kapısında yatardım korkumdanBenimkinin dogmaya niyeti yok cnm.umudu kesin benden :)
Sakinim valla. Istedigi zaman gelebilir. Gonul ister ki sadece daha kilolu dogsun.
Ama evet ilk defa enfeksiyonuma ilac tedavisi yapilmadi. Dedigin gibi bi durumdan kaynakli olabilir tabi. Kasik agrim var zaten enfeksiyon kaynakli farkindayim.
Insallah duzelir hayirlisi olsun
Bende aynı durumdayım kilo alımım da hızlandı moralim bozuldu. İlk 7 ay 7 kilomalan ben son iki haftada 3-3,5 kilo felan aldım çünkü iştahım çok açıldı ve tatlı çikolata tahin pekmez tarzı istiyor sürekli canımGofret biskuvi tarzi cok tuletiyorum cnm
Benimki uyuyordu hatta hemsire bikac kez durtukledi :)cnm ben aldim da ne oldu teli, cok zor buldular bebegin kalp atim yerini aleti ben tuttum orada hic durmuyor da oglan yerin de:)
Hadi bakalim.hayirlisi olsun canim . sagsaglim.kavusun birbirinize ..Kızlarr.. kasılmalarım sancım gecmeyince ben yarınkı kontrolume bugun gittim.. muayene ve nst sonucu doktorum benı yarın doguma almaya karar verdi dua istiyorum sizden
Sonucta bikackere atmis cnm tembellik gunudur onun ondan oyledir.benimki acıyi sevmiyor cosuyor belki sendede ise yarar aciyi yiyip soluna yat istersenkızlar ya bugün çok hareketsizdi kızım sizce normal mi? Birkaç kere tekme attı o kadar. Endişelenmeli miyim?
Hem tatlı niyetine yoğurt yedim hem acı. Hanımefendi bugün epey yorulmuş sanırım canı isteyince hareket ediyor.Sonucta bikackere atmis cnm tembellik gunudur onun ondan oyledir.benimki acıyi sevmiyor cosuyor belki sendede ise yarar aciyi yiyip soluna yat istersen
Kuzum giremedim bugün kayınvalidem geldi onla ilgileniyorum daha çok. Sabah kalktım sancım falan yoktu ama doktor çağırdığı için öğlen hastaneye gittim. Sancıların var düzenli ama sen hissetmiyorsun dedi. Açıklık 2 cm olmuş. Kanamam geliyor artık ama korkma dedi. 4 cm olunca yatırırım seni git dolan dedi. Öğlenden beri işte yürüdüm falan sancılarım gelmeye başladı. Belime vuruyor şuan. Açıklık oluyor mu bilmiyorum ama yemek yap onu yap yoruldum uzandım şimdi. 10 dakkada bir sancılaırm geliyorda beklemedeyim. Birde kanlı akıntım geliyor işte. Yavaş yavaş açılıyorum. Kabak çiçeği olamadıkLostinparadise nerelerdesin canim naptin guzel haberle don insallah
Ay yaptiramam ben oyle seyler ya :)Ask masaji yapsana
Vucuda gore ve verdikleri doza gore degisiyor ama genelde 4 5 saatten sonra yavas yavas hissetmeye 8 saatten sonra komple hissediyorsun cnmKızlar spinal nekadr suruyor tam olarak?
Bende gelsin diye yaticam bu gidisle :)Ben senin haftanda olsam dr un kapısında yatardım korkumdanher an gelebilir diye
Ara ara okudukca yaziyorum ama eskisi kadar sık giremiyorum canim, iyiyim hersey yolunda, dun kontrol vardi, artik haftada bir nst istedi doktorum. Bi yandan son eksikleri tamamlıyorum, bi yandan bizim cuceyle zaman geçirmeye çalışıyorum. Gun icinde arkadaslarla buluşup bebesiz son gunleri degerlendiriyorum. Malum bi sure sicak kahve icmek bile lüks olacak
Bakalim Allah ne gostericekCok havali tarihzorla tut icinde
Benimde ozellikle 1 haftadir agzim bos durmuyor.bir suru abur cubur aldik gecen hafta.bir tane kalmadi evde.Bende aynı durumdayım kilo alımım da hızlandı moralim bozuldu. İlk 7 ay 7 kilomalan ben son iki haftada 3-3,5 kilo felan aldım çünkü iştahım çok açıldı ve tatlı çikolata tahin pekmez tarzı istiyor sürekli canım
Ağzım hiç boş durmuyor
Seninde mi sezaryen canimArada 35 liklerde var canımbırde bakma sen benim ımzama benim de 35 Aslında ama ben doktorun bebisi alacağı tarihi ayarladım kalan gunumu görmek İcin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?