2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarr.. kasılmalarım sancım gecmeyince ben yarınkı kontrolume bugun gittim.. muayene ve nst sonucu doktorum benı yarın doguma almaya karar verdi dua istiyorum sizden
Ayyy çok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah kolaylık versin.

Evet cnm bide oyle benle banyo keyfi istiyor anneler kizlariyka yikanir sen artik yikanmiyorsun benle dio . Onla girince cok zorlaniyorum zaten suan riskliyim 1gun dursa kar uzdum ama ne yapayim
Son zamanlar diyip rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi, senin durumun biraz daha farklı arkadaşım dikkatli ol.. unutuyorlar hemen affediyorlar yavrular zaten. İnşallah ileride daha çok ilgilenecegiz

Henrietta___ kuzucum en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah...

Yarın sevgililer günüymüş, benimde kontrol günüm sevgilimi görmeye gidicem Bugün ağda işinide hallettim kızlar mıntıka temiz yani ama canım inanılllmmaaazzz acıdı. Son dönem diye hassaslaştı sanırım. Buarada 38 içinde alıcam sezeryana demişti, yarın 36 oluyorum tam. Doğum tarihimi de belirler doktor sanırım

Gofret biskuvi tarzi cok tuletiyorum cnm
Bende aynı durumdayım kilo alımım da hızlandı moralim bozuldu. İlk 7 ay 7 kilomalan ben son iki haftada 3-3,5 kilo felan aldım çünkü iştahım çok açıldı ve tatlı çikolata tahin pekmez tarzı istiyor sürekli canım
Ağzım hiç boş durmuyor

kızlar ya bugün çok hareketsizdi kızım sizce normal mi? Birkaç kere tekme attı o kadar. Endişelenmeli miyim?
Sonucta bikackere atmis cnm tembellik gunudur onun ondan oyledir.benimki acıyi sevmiyor cosuyor belki sendede ise yarar aciyi yiyip soluna yat istersen

Sonucta bikackere atmis cnm tembellik gunudur onun ondan oyledir.benimki acıyi sevmiyor cosuyor belki sendede ise yarar aciyi yiyip soluna yat istersen
Hem tatlı niyetine yoğurt yedim hem acı. Hanımefendi bugün epey yorulmuş sanırım canı isteyince hareket ediyor.

Lostinparadise nerelerdesin canim naptin guzel haberle don insallah
Kuzum giremedim bugün kayınvalidem geldi onla ilgileniyorum daha çok. Sabah kalktım sancım falan yoktu ama doktor çağırdığı için öğlen hastaneye gittim. Sancıların var düzenli ama sen hissetmiyorsun dedi. Açıklık 2 cm olmuş. Kanamam geliyor artık ama korkma dedi. 4 cm olunca yatırırım seni git dolan dedi. Öğlenden beri işte yürüdüm falan sancılarım gelmeye başladı. Belime vuruyor şuan. Açıklık oluyor mu bilmiyorum ama yemek yap onu yap yoruldum uzandım şimdi. 10 dakkada bir sancılaırm geliyorda beklemedeyim. Birde kanlı akıntım geliyor işte. Yavaş yavaş açılıyorum. Kabak çiçeği olamadık

Arkadaşlar calliope arkadaşımız bayağıdır yazmıyor? Umarım bir sıkıntısı yoktur
Ara ara okudukca yaziyorum ama eskisi kadar sık giremiyorum canim, iyiyim hersey yolunda, dun kontrol vardi, artik haftada bir nst istedi doktorum. Bi yandan son eksikleri tamamlıyorum, bi yandan bizim cuceyle zaman geçirmeye çalışıyorum. Gun icinde arkadaslarla buluşup bebesiz son gunleri degerlendiriyorum. Malum bi sure sicak kahve icmek bile lüks olacak

Benimde ozellikle 1 haftadir agzim bos durmuyor.bir suru abur cubur aldik gecen hafta.bir tane kalmadi evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…