2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eşim sofra kurmaya yardım ettiğinde bana böyle yardım etmiyordun bile dediğini biliyorum kıskanıyorlar resmen
Ay çok şükür benim kv öyle değil. Sürekli eşime diyor kalk sen yap kıza birşey yaptırma falan. O konularda anlayışlı. Buraya geldiğinde de yaedımcı olur bana. Eli ağır ama yardımcı olur çok şükür.

Aynen artık öyle yapıyorum canım günlük hayatıma geri döndüm. Bu ara yemek konusunda coştum zaten çılgın gibi yiyorum Nasıl olsa doğcak çok kilo almaz dedim 2 gündür yemediğim şey kalmadı

Senin yine iyi cnm ben 2 haftadir saclarim fonlu geziyorum evde her an gelebilir diye :) saclarda uzun 1 saatimi aliyor rahat :)

Benim saclar hep fonlü.. Simdi de surdum kırmızı ojemi bıyıklarımı da alırım bırazdan bu hafta kuafore kaş aldırayım diyorum Ayyyy heyecanlandım bak gene

Malesefki cok cok rahatlar bize gore acil bisey olursa gelirsiniz diyorlar simdi bana 1aylik randevu verdiler ama ben beklemiycem mesela esimin evde oldugu bi aksam agrim var diyip gidicem son haftalara kadr gelmisken insan hzuursuz oluyor dahacok merak ediyor doguma kadr 2 3 kez giderim kesin acile

Bide cocuk ucunda yani son haddedeyim ne kadar sasirmistim yaa catla cikarmak istemelerine sonucta sekerim var . yere yatacaktim ciddi ciddi . Şoka girdim manidar

Ben anlamadim galiba dogumhanede sedye yok mu catal dedigin hangisi ,su doktorun ultrason yaptigi yer degil mi

Yanlış anlaşılmasın ama keşke burda da yetkili ebeler olsa eskisi gibi sadece ebeler doğurtabilse. Doğrusunu yine Avrupalılar yapıyor. Burda doktor uğraşmamak için bile direk sezaryene alıyor kendi tatili işi vs için. Çoğu öyle malesef. Ben Avrupadaki sistemi daha doğru buluyorum. Her hafta ultrasona bebek sokmak çokta doğru değil aslında. Tüm vücut sistemine aykırı.. normalde kadın doğumcular riskli gebelere bakmalı. Benim gibi normal şekilde ilerleyenlere değil. Ama ne eskisi gibi(eski dediğim baya eskiiiiii ananeler zamanı) ebeler var ne doktorlarımız sezaryancılıktan vazgeçmiyor..

Oje surme cnm bosuna cikartiyorlar :)

Sorma canım sorma ilk doğumda basıma geldi dogum hikayemi paylasmıstım orda da soyledim hemde kırmızı diyeeeanam hastanede cıkarttılar okadar da ozenmıstim neyse can saglıgı. Sımdılık surem de acil gitmezsem silerim acil olursada onlar silsin neydem

Bu arada epidurlde Spinalde de cıkartıyolarmı Veya makyaja musade varmı? ben hep bakımlı bakımlı bayan lar göruyorm medyada felan epidural dogum yapanlarda

Aslında haklısın ama şöyle de bişi var benim bi arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı burda bahsetmiştim. Aynı dr a gidiyorduk doktor ayda bir çağırıyordu ama ben başka özele ve devlet hastanesine de gidiyordum esas dr dan habersiz. Arkadaş ise sadece ona gidiyordu. Bana da kızıyordu aslında. Ama açılması olmuş fark edilememiş tabiki ve maalesef erken doğum oldu
Onun da ilk gebeliğiydi rahim ağzı yetmezliği varmış ayda bir gittiği için bilinemedi. Bazen de gitmek gerekiyor mu acaba bilemedim işte. Ben 10 yıl sonra gelen bebeğim olduğu için çok pimpirikliydim benimkisi de abartıydı evet ama bilmiyorum işte gidiyordum sürekli. Bu yüzden bu konuda kimseye doktora sık git gitme diyemem ben bir arkadaşımda amerika hamileydi ilk bebeğini Türkiye de 26. Haftada doğum yaptı rahim ağzı yetmezliği vardı. Çok şükür kızı hayata tutundu. Sonra amerikaya gitti dr lara bunu defalarca demesine rağmen ultrasona almamışlar. Yalvar yakar ayda bşr kere almışlar o da dr değil ebe bakmış zorla. Ordaki bebeğini düşürdü. Hep şunu der türkiye de olsaydım sonu böyle olmazdı. Allahın takdiri elbette..
Allahım sağlık sıhhat versin meleklerimize İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Zor süreçlerden geçerek bugünlere geldik şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…