- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Ay çok şükür benim kv öyle değil. Sürekli eşime diyor kalk sen yap kıza birşey yaptırma falan. O konularda anlayışlı. Buraya geldiğinde de yaedımcı olur bana. Eli ağır ama yardımcı olur çok şükür.Eşim sofra kurmaya yardım ettiğinde bana böyle yardım etmiyordun bile dediğini biliyorum kıskanıyorlar resmen
Pazartesi gitmistim 37+2 3150 cikmisti kilosu cnmBebiş kaç kilo ve kaçıncı haftada canım? Benimde 10 kg oldu 36+1 , 2600 kg
Aynen artık öyle yapıyorum canım günlük hayatıma geri döndüm. Bu ara yemek konusunda coştum zaten çılgın gibi yiyorumCanım sıkma kendini günlük yaşantına devam et. Yani sadece doğuma odaklanma. Tabiki ağrın sızın belirtin kanaman suyun vs olursa hemen doktorunla haberleş. Veya bak hastane yakın demiştin, günlük kontrole de gidebilirsin. Soran olursa da daha var aceleniz ne diye esprili cevap ver geçiştir. Hem 40 haftayı geçmiş değilsin ki. Nişan seni endişelendirdi ki çok haklısın. Doktorunla haberleştiğin sürece rahat ol canım. Hafif güzel şeyler ye seni mutlu edecek. Ayaklarını uzat film filan izle. Vaktini stresli değil güzel geçir. En fazla 2 hafta annesi ☺ Hayırlısıyla sağlıkla bebiş gelince inşallah çok enerjiye ihtiyacın olacak ☺
Evet canım 37+6 bugün. Yarın 38+0 oluyoruz bakalımmIlk dogum daha uzun suruyomus cnm. 37nin icindesin demi
Benimde hazir beşiği gidip gidip bakiyorumBizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum
Senin yine iyi cnm ben 2 haftadir saclarim fonlu geziyorum evde her an gelebilir diye :) saclarda uzun 1 saatimi aliyor rahat :)
Benimde hazir beşiği gidip gidip bakiyorum
Kim dogurduAy kuzum hala inanamiyorum anne olduguna ya massallah
Haadi sizin daha az kalmis yine dayaninBende öylee oğluşla ben tepesine Bınecez nerdeyse yatağın
Malesefki cok cok rahatlar bize gore acil bisey olursa gelirsiniz diyorlar simdi bana 1aylik randevu verdiler ama ben beklemiycem mesela esimin evde oldugu bi aksam agrim var diyip gidicem son haftalara kadr gelmisken insan hzuursuz oluyor dahacok merak ediyor doguma kadr 2 3 kez giderim kesin acileBen çok şaşırmıştım duyunca ne de olsa Avrupa ya herşey daha gelişmiş diye düşünüyor insan.Yurt dışında yaşayan ne kadar tanıdığım varsa sağlık için buraya geliyor Türkiye daha rahat diyorlar.
Bide cocuk ucunda yani son haddedeyim ne kadar sasirmistim yaa catla cikarmak istemelerinesonucta sekerim var . yere yatacaktim ciddi ciddi . Şoka girdim manidar
Oje surme cnm bosuna cikartiyorlar :)Benim saclar hep fonlü.. Simdi de surdum kırmızı ojemi bıyıklarımı da alırım bırazdan bu hafta kuafore kaş aldırayım diyorum Ayyyy heyecanlandım bak gene
Altibirlik icin demistim cnm :)Kim dogurdu
Kacirdimmi dedim bende :)Altibirlik icin demistim cnm :)
Aslinda sonrasinda oturum icin ugrastirmasalar burdaki herkes turkiye de dogumu tercih eder ama cocullar ilerde ugrasmasin diye mecbur burda kaliyoruz ,hayati tehlike baslamadiysa kesinlikle sezeryan yok zaten .. hastane kontrolunde bile ozel durumun yoksa sadece ebeden randevu aliyoruz bzde.dogumada yalniz ebeler geliyor cok uzun surerse doktor cunku dogumhane acilinde.1 doktor var.. boyle düşündükçe yine sikintilar basiyor beni
Haadi sizin daha az kalmis yine dayanin
Oje surme cnm bosuna cikartiyorlar :)
Yalnız değilim iyi bariOldu cnm olmazmi :) 9 kilo aldim ama haftada 2 kilo seklinde gidiyorum abartisiz istahim cok acildi habire agzimda biseyler yiyorum.
Aslında haklısın ama şöyle de bişi var benim bi arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı burda bahsetmiştim. Aynı dr a gidiyorduk doktor ayda bir çağırıyordu ama ben başka özele ve devlet hastanesine de gidiyordum esas dr dan habersiz. Arkadaş ise sadece ona gidiyordu. Bana da kızıyordu aslında. Ama açılması olmuş fark edilememiş tabiki ve maalesef erken doğum olduYanlış anlaşılmasın ama keşke burda da yetkili ebeler olsa eskisi gibi sadece ebeler doğurtabilse. Doğrusunu yine Avrupalılar yapıyor. Burda doktor uğraşmamak için bile direk sezaryene alıyor kendi tatili işi vs için. Çoğu öyle malesef. Ben Avrupadaki sistemi daha doğru buluyorum. Her hafta ultrasona bebek sokmak çokta doğru değil aslında. Tüm vücut sistemine aykırı.. normalde kadın doğumcular riskli gebelere bakmalı. Benim gibi normal şekilde ilerleyenlere değil. Ama ne eskisi gibi(eski dediğim baya eskiiiiii ananeler zamanı) ebeler var ne doktorlarımız sezaryancılıktan vazgeçmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?