- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Iyi gene sekerim var diyip dogurmicam ben dememissinCnm k.bkma okudum yazamadim. Yaa cok tatli suan evet ama o an icin zor iste . Banada dr kaka yaoar gibi diyince anlamistim olayi sandalyeyle beni dogum odasina aldilar yatacak sedye aradi gozlerim catala cik dediler cikamam ki sancim var diyorum benim sekerim var cikamam diyorum nerrye uzanayim diyorum ebe kolumdan tuttu buraya cikcaksin dedi ben hala sansimi zorkuykdum bak surda sedye varmis en iyisi oraya yatayim ben dedim hfjtkfjdjekdjs hadi hadi cik dedi cikmistim mecbur . O an hic komik deildi ama sonradan komik benle iyi dalga gecmislerdir heralde sekerim var cikamam diyip durdum
Ben çok şaşırmıştım duyunca ne de olsa Avrupa ya herşey daha gelişmiş diye düşünüyor insan.Yurt dışında yaşayan ne kadar tanıdığım varsa sağlık için buraya geliyor Türkiye daha rahat diyorlar.Aslinda sonrasinda oturum icin ugrastirmasalar burdaki herkes turkiye de dogumu tercih eder ama cocullar ilerde ugrasmasin diye mecbur burda kaliyoruz ,hayati tehlike baslamadiysa kesinlikle sezeryan yok zaten .. hastane kontrolunde bile ozel durumun yoksa sadece ebeden randevu aliyoruz bzde.dogumada yalniz ebeler geliyor cok uzun surerse doktor cunku dogumhane acilinde.1 doktor var.. boyle düşündükçe yine sikintilar basiyor beni
Ogun sekeri iyi kafaya takmistim gercektenIyi gene sekerim var diyip dogurmicam ben dememissin
Ohooo ben nevresimleri sereli 1 ay oluyor üstünü örttük bizde tozlanmasin diyeen son bugün kas biyik aldırdım baska da isim kalmadı daha da gelmezse napim artik
Aminn yaa canim turkiyemmmAynen oyle yurtdısı hıc gorundugy gıbı deıl helede sağlık konusunda. Bir kuzenimde rusyada dişlerinden rahatsız gidemiyor orda doktora turkıyede gıdecegım diyor. Allahım dusurmesın ya Cok tehlikeli hakıkaten.
Bide cocuk ucunda yani son haddedeyim ne kadar sasirmistim yaa catla cikarmak istemelerineHahah şekerim var çıkamam cok iyiymis bunu kullanim bende iyi iki ebe birden tutup.kolundan zorla cikarmadilar seni
A Altibirlik61 canım nasılsın, dönemiyorum önceki sayfalara da yazdın mı bilemedim, iyi misin bebişlerimiz nasıl?
A Altibirlik61 canım nasılsın, dönemiyorum önceki sayfalara da yazdın mı bilemedim, iyi misin bebişlerimiz nasıl?
Ay cok sevindim . hadi gozunuz aydin saglikla buyusun minnoş ..Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Bizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorumSonrasina boşver. Zaman illa gececek bir sekilde. Bebeklerle ayni bedende cok az vaktimiz kaldi. İstesekte hatirlayamayacagiz bu hisleri hareketlerini. O yuzden simdiye odaklan. Bende daha besigi hazirlamadim. Artik pazartesi dogum olursa da dogumdan sonra gelince yayariz uyku setini
Cok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .Ben spinal oldum canım. Belimden iki tane iğne yaptılar hiç acımıyor. Saniyeler içinde bacaklar ve bel altına bir ısınma hissi geliyor hemen uyuşuyor bir dakıka sonra hissetmiyorsun hiç birsey. Spinalle ilgili mi bilmem ama ben çok zor gaz çıkardım çok zor yürüdüm belki ondandır. Birde sezaryen dikiş yerlerim ayağa kalktığımda çok yanıyor. Hala çok gazım var oda ağrı yapıyor sütüm bir damla geldi sağarak zamanla artar umarım bebeğim daha hiç içemedi yok diye
Benimde bugun geldi besik hemenn icindeki korumasini nevresimini cibinligini yikadim. Ev cok sicak oldugundan hemen kurudu aksamda utuleyip sardim .okadar guzel oldu ki. Aynen senin gibi gelmesini bekliyorum icinde yattigi gunu gormeyi bekliyorum . neyseki son 9 gun bizim icinBizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum
Benimki yarin aksama kadar dursun da sonra geliyorum desin artik bide esim.cuma.günü Ankara'ya gidecek mulakata gitmeden gelseydi iyidi eşim yanimda olmazsa cok üzülürümbi geliyorum annecim dese mintikayi temizleyip gidicem . Hazirda bekliyoruz ne guzel
Canım sende gebelik şekeri haricinde de şeker mi var?Cnm k.bkma okudum yazamadim. Yaa cok tatli suan evet ama o an icin zor iste . Banada dr kaka yaoar gibi diyince anlamistim olayi sandalyeyle beni dogum odasina aldilar yatacak sedye aradi gozlerim catala cik dediler cikamam ki sancim var diyorum benim sekerim var cikamam diyorum nerrye uzanayim diyorum ebe kolumdan tuttu buraya cikcaksin dedi ben hala sansimi zorkuykdum bak surda sedye varmis en iyisi oraya yatayim ben dedim hfjtkfjdjekdjs hadi hadi cik dedi cikmistim mecbur . O an hic komik deildi ama sonradan komik benle iyi dalga gecmislerdir heralde sekerim var cikamam diyip durdum
Bebiş kaç kilo ve kaçıncı haftada canım? Benimde 10 kg oldu 36+1 , 2600 kgOldu cnm olmazmi :) 9 kilo aldim ama haftada 2 kilo seklinde gidiyorum abartisiz istahim cok acildi habire agzimda biseyler yiyorum.
Ben yüsra girmek ister diye hazirlamadim. Zaten suan annemdeyim. Ama yarin gidip hazirlasammi bilemiyorumBizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum
Bizim de 11 gün bakalım önce de gelebilir her an gelebilirBenimde bugun geldi besik hemenn icindeki korumasini nevresimini cibinligini yikadim. Ev cok sicak oldugundan hemen kurudu aksamda utuleyip sardim .okadar guzel oldu ki. Aynen senin gibi gelmesini bekliyorum icinde yattigi gunu gormeyi bekliyorum . neyseki son 9 gun bizim icin
Bizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum
Yok cnm gebeliklerde cikiyor sadece.Canım sende gebelik şekeri haricinde de şeker mi var?
Senin yine iyi cnm ben 2 haftadir saclarim fonlu geziyorum evde her an gelebilir diye :) saclarda uzun 1 saatimi aliyor rahat :)Ohooo ben nevresimleri sereli 1 ay oluyor üstünü örttük bizde tozlanmasin diyeen son bugün kas biyik aldırdım baska da isim kalmadı daha da gelmezse napim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?