2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyi gene sekerim var diyip dogurmicam ben dememissin

Ben çok şaşırmıştım duyunca ne de olsa Avrupa ya herşey daha gelişmiş diye düşünüyor insan.Yurt dışında yaşayan ne kadar tanıdığım varsa sağlık için buraya geliyor Türkiye daha rahat diyorlar.

Hahah şekerim var çıkamam cok iyiymis bunu kullanim bende iyi iki ebe birden tutup.kolundan zorla cikarmadilar seni
Bide cocuk ucunda yani son haddedeyim ne kadar sasirmistim yaa catla cikarmak istemelerine sonucta sekerim var . yere yatacaktim ciddi ciddi . Şoka girdim manidar

Eklentiler

• 749DBC0A-44C3-41B5-92C6-90A1EE8F147E.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 42
Ay cok sevindim . hadi gozunuz aydin saglikla buyusun minnoş ..

Bizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum

Cok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .

Bizim beşik hazır çarşafla örttüm üzerini toz olmasın diye bakıyorum bakıyorum beşiğine ne zaman gelip burda yatacaksın diyorum
Benimde bugun geldi besik hemenn icindeki korumasini nevresimini cibinligini yikadim. Ev cok sicak oldugundan hemen kurudu aksamda utuleyip sardim .okadar guzel oldu ki. Aynen senin gibi gelmesini bekliyorum icinde yattigi gunu gormeyi bekliyorum . neyseki son 9 gun bizim icin

bi geliyorum annecim dese mintikayi temizleyip gidicem . Hazirda bekliyoruz ne guzel
Benimki yarin aksama kadar dursun da sonra geliyorum desin artik bide esim.cuma.günü Ankara'ya gidecek mulakata gitmeden gelseydi iyidi eşim yanimda olmazsa cok üzülürüm inşallah cumaya kalmaz ne diyim

Canım sende gebelik şekeri haricinde de şeker mi var?

Bizim de 11 gün bakalım önce de gelebilir her an gelebilir

Hayırlı olsun canım...sağlıcakla uyusun bebısın ınsallah. Bende nevresim takımını sereyım örtuyle orteceğim toz olmasın diye

Ohooo ben nevresimleri sereli 1 ay oluyor üstünü örttük bizde tozlanmasin diye en son bugün kas biyik aldırdım baska da isim kalmadı daha da gelmezse napim artik
Senin yine iyi cnm ben 2 haftadir saclarim fonlu geziyorum evde her an gelebilir diye :) saclarda uzun 1 saatimi aliyor rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…