Niye çıkarıyorlar ya bende süslenecektimSorma canım sorma ilk doğumda basıma geldidogum hikayemi paylasmıstım orda da soyledim hemde kırmızı diyeee anam hastanede cıkarttılar okadar da ozenmıstim neyse can saglıgı. Sımdılık surem de acil gitmezsem silerim acil olursada onlar silsin neydem
Bu arada epidurlde Spinalde de cıkartıyolarmı Veya makyaja musade varmı? ben hep bakımlı bakımlı bayan lar göruyorm medyada felan epidural dogum yapanlarda
Niye çıkarıyorlar ya bende süslenecektim
Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş yaama kalem ve rimel sürerim
Niye çıkarıyorlar ya bende süslenecektim
Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş yaama kalem ve rimel sürerim
Makyaj abartili degilse karismazlar cnm :)Sorma canım sorma ilk doğumda basıma geldidogum hikayemi paylasmıstım orda da soyledim hemde kırmızı diyeee anam hastanede cıkarttılar okadar da ozenmıstim neyse can saglıgı. Sımdılık surem de acil gitmezsem silerim acil olursada onlar silsin neydem
Bu arada epidurlde Spinalde de cıkartıyolarmı Veya makyaja musade varmı? ben hep bakımlı bakımlı bayan lar göruyorm medyada felan epidural dogum yapanlarda
Aslında haklısın ama şöyle de bişi var benim bi arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı burda bahsetmiştim. Aynı dr a gidiyorduk doktor ayda bir çağırıyordu ama ben başka özele ve devlet hastanesine de gidiyordum esas dr dan habersiz. Arkadaş ise sadece ona gidiyordu. Bana da kızıyordu aslında. Ama açılması olmuş fark edilememiş tabiki ve maalesef erken doğum oldu
Onun da ilk gebeliğiydi rahim ağzı yetmezliği varmış ayda bir gittiği için bilinemedi. Bazen de gitmek gerekiyor mu acaba bilemedim işte. Ben 10 yıl sonra gelen bebeğim olduğu için çok pimpirikliydim benimkisi de abartıydı evet ama bilmiyorum işte gidiyordum sürekli. Bu yüzden bu konuda kimseye doktora sık git gitme diyemem benbir arkadaşımda amerika hamileydi ilk bebeğini Türkiye de 26. Haftada doğum yaptı rahim ağzı yetmezliği vardı. Çok şükür kızı hayata tutundu. Sonra amerikaya gitti dr lara bunu defalarca demesine rağmen ultrasona almamışlar. Yalvar yakar ayda bşr kere almışlar o da dr değil ebe bakmış zorla. Ordaki bebeğini düşürdü. Hep şunu der türkiye de olsaydım sonu böyle olmazdı. Allahın takdiri elbette..
Allahım sağlık sıhhat versin meleklerimizeİsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Zor süreçlerden geçerek bugünlere geldik şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Oje iletken değil maalesef. Nabzı alabilmek için parmağa takılan aleti iletmiyor. Spinal de olsa epidural de olsa takılıyor o alet. Eskiden normal doğumda takılmıyordu. Şimdiki durumu bilmiyorumSorma canım sorma ilk doğumda basıma geldidogum hikayemi paylasmıstım orda da soyledim hemde kırmızı diyeee anam hastanede cıkarttılar okadar da ozenmıstim neyse can saglıgı. Sımdılık surem de acil gitmezsem silerim acil olursada onlar silsin neydem
Sakın öpmeyin, uçuk virüsü bulaşabilir ve bebekler için çok tehlikeli. Kimseye de öptürmeyin.Valla bende kalem ve rimel surerım zaten normalde de bunları yapıyorum sadece ha birde ruj ama onu surmem cunku melegımı doyasıya opmek koklamak istiyoruuuuum
Yanlış anlaşılmasın ama keşke burda da yetkili ebeler olsa eskisi gibi sadece ebeler doğurtabilse. Doğrusunu yine Avrupalılar yapıyor. Burda doktor uğraşmamak için bile direk sezaryene alıyor kendi tatili işi vs için. Çoğu öyle malesef. Ben Avrupadaki sistemi daha doğru buluyorum. Her hafta ultrasona bebek sokmak çokta doğru değil aslında. Tüm vücut sistemine aykırı.. normalde kadın doğumcular riskli gebelere bakmalı. Benim gibi normal şekilde ilerleyenlere değil. Ama ne eskisi gibi(eski dediğim baya eskiiiiii ananeler zamanı) ebeler var ne doktorlarımız sezaryancılıktan vazgeçmiyor..
Sedyede vardi . Catal o evetBen anlamadim galiba dogumhanede sedye yok mu catal dedigin hangisi ,su doktorun ultrason yaptigi yer degil mi
Ya eskiden annelerimiz de ultrasona gitmiyordu, kontrole bile gitmiyordu. Düzenli kontrole giden ben ilk ablamda görmüştüm.Amin cümlemize sağlık sıhhat versin. İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır ya da kızdırmamışımdır umarım..
Elbet kötü şeyler orda da oluyor burdada oluyor. benimde bir tanıdığım bebekte ve annede problem olmamasına rağmen doktorun iş programına uymuyo diye 36+6da sezaryenle aldı mesela. Bir ablam da ikiz gebelik olmasına rağmen doktor 40.haftaya kadar bekledi ve öyle doğum yaptı.
Haklısınız belki de ben hep iyi yönlerini gördüm okudum duydum o yüzden böyle yaklaşmış olabilirim. Allah sabırlar versin tanıdıklarınıza. Abd sağlık sistemi iyi değil diye biliyorum. Burdan orda doğum yapmaya gidenler sanırım onlar zenginler onlara bişi olmuyor...
Bende 2.doktoruma gidiyorum. İyi ki eski doktorum hastaneden ayrıldı yoksa güvenmediğim halde onunla yola devam edecektim. Şimdiki doktorum hem iyi hem güven veriyor hem ciddi ilgileniyor...
Demem o ki başa gelince insan anlıyor.
Rabbim tüm hamilelere hamile adaylarına hamile kalmak isteyenlere yardım etsin. İnşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alırız..
bende bugün dedim eşime duzenli ,sık iliski önermiş bi dr dedim kk da o da o dr u getirsinler tebrik edicem diyor :)Senin koca dünden razı zaten ilişki denesene yavrum. Benimki hiç yanaşmadığı için tetikleyemiyoruz doğumu
ah ben kizimda gittim 3 cm aciklik var ama malesef doğurama kadar magnezyum kul. icin sancılarım cok duzensizdi bosa suni sanci taktılar bunda kullanmadimBazisida oyle bi gidiyo 3 4 cm acilma var hoop dogum ne guzel
Canım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacakCok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .
Sahsim adina opmeden duramamSakın öpmeyin, uçuk virüsü bulaşabilir ve bebekler için çok tehlikeli. Kimseye de öptürmeyin.
Ayy bn biraktim cok guzel saglam sancilarim var ama icraat yokah ben kizimda gittim 3 cm aciklik var ama malesef doğurama kadar magnezyum kul. icin sancılarım cok duzensizdi bosa suni sanci taktılar bunda kullanmadim
Bebeğinde gösteriyorlar canım ama kısacık bir süre üşümesin diye .Cok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .
Dusun altinda ov canim masaj yapKızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Ayyy masallah annesi .daha ne gunleriniz olacak emzirdiginiz . emzirmek dunyanin en ozel duygusu bence. Benim.oglum meme bagimlisiydi beni hic uyutmadi ama emzirdigim gunleri cok ozledim . o duygu bambaska. Emzirirken gozlerinin icine icine bakardim.elini gogsume koyardim. Oda masaj yapardi gogsume cok cok emerdi. Memenin verdigi guveni hayattta kimse veremez sanirim ona. Gogsundeki guvenle buyut insallah guzel kizini canim.Canım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?