2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Niye çıkarıyorlar ya bende süslenecektim
Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş ya ama kalem ve rimel sürerim

Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş ya ama kalem ve rimel sürerim

Yaaa yerim Yaaaa onun mınnak dudaklarını bennn bende diyorum makyaja neden izin yok.. Ojeyıde nabız kalp sayımı İcin galiba işaret parmagımıza mandal gıbı bısey takıyorlar oje engelliyor galiba bilmiyorum tam

Valla bende kalem ve rimel surerım zaten normalde de bunları yapıyorum sadece ha birde ruj ama onu surmem cunku melegımı doyasıya opmek koklamak istiyoruuuuum

Makyaj abartili degilse karismazlar cnm :)

Amin cümlemize sağlık sıhhat versin. İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır ya da kızdırmamışımdır umarım ..
Elbet kötü şeyler orda da oluyor burdada oluyor. benimde bir tanıdığım bebekte ve annede problem olmamasına rağmen doktorun iş programına uymuyo diye 36+6da sezaryenle aldı mesela. Bir ablam da ikiz gebelik olmasına rağmen doktor 40.haftaya kadar bekledi ve öyle doğum yaptı.

Haklısınız belki de ben hep iyi yönlerini gördüm okudum duydum o yüzden böyle yaklaşmış olabilirim. Allah sabırlar versin tanıdıklarınıza. Abd sağlık sistemi iyi değil diye biliyorum. Burdan orda doğum yapmaya gidenler sanırım onlar zenginler onlara bişi olmuyor...
Bende 2.doktoruma gidiyorum. İyi ki eski doktorum hastaneden ayrıldı yoksa güvenmediğim halde onunla yola devam edecektim. Şimdiki doktorum hem iyi hem güven veriyor hem ciddi ilgileniyor...
Demem o ki başa gelince insan anlıyor.
Rabbim tüm hamilelere hamile adaylarına hamile kalmak isteyenlere yardım etsin. İnşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alırız..

Oje iletken değil maalesef. Nabzı alabilmek için parmağa takılan aleti iletmiyor. Spinal de olsa epidural de olsa takılıyor o alet. Eskiden normal doğumda takılmıyordu. Şimdiki durumu bilmiyorum

Valla bende kalem ve rimel surerım zaten normalde de bunları yapıyorum sadece ha birde ruj ama onu surmem cunku melegımı doyasıya opmek koklamak istiyoruuuuum
Sakın öpmeyin, uçuk virüsü bulaşabilir ve bebekler için çok tehlikeli. Kimseye de öptürmeyin.

Tabiki ebeler işini yapsın doktorlsr herseye mudahele etmesin ben buna katılıyorum ama senin dogum korkun olmasina rağmen normal dogum diye direltmek bi anne icin ne kadar dogru olabilirki ilk dogumu kotu gectigi icin cok fazla insanin tek cocugu var mesela esimin ananesi burda 6 tane olu dogum yapmis teyzeler arasi yas farki cok fazla 2canlidogumu olmus kayinvalidem diyorki ben anmeme tercuman olarak giderdim kucukte olsam anliyordum sonuncusunda bebegin kalp atislari yavas acil bisey olursa gelin dediler diyor o gunun gecesinede gidiyor bebek ölmüş olu dogum yaptiriliyor bir degil iki degil yani Tabiki Allahin takdiri ama turkiyede olsa 2.den sonra bile dzuenli doktor takibi yapilirdi kurtarilabilirdi diye dusunuyorum.. hakkimizda hayirlisi artik

Ya eskiden annelerimiz de ultrasona gitmiyordu, kontrole bile gitmiyordu. Düzenli kontrole giden ben ilk ablamda görmüştüm.

Senin koca dünden razı zaten ilişki denesene yavrum. Benimki hiç yanaşmadığı için tetikleyemiyoruz doğumu
bende bugün dedim eşime duzenli ,sık iliski önermiş bi dr dedim kk da o da o dr u getirsinler tebrik edicem diyor :)

Cok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .
Canım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacak

Kızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben

Cok tesekkur ederim aciklaman icin . peki bebegi gosteriyorlarmi . nasil bi duygu sen orada yatarken dkis dikmeleri filan biseyleri hissediomusun. Ay ben biraz buyyuttum kafamda herhalde. Stres oldum .
Bebeğinde gösteriyorlar canım ama kısacık bir süre üşümesin diye .

Canım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacak
Ayyy masallah annesi .daha ne gunleriniz olacak emzirdiginiz . emzirmek dunyanin en ozel duygusu bence. Benim.oglum meme bagimlisiydi beni hic uyutmadi ama emzirdigim gunleri cok ozledim . o duygu bambaska. Emzirirken gozlerinin icine icine bakardim.elini gogsume koyardim. Oda masaj yapardi gogsume cok cok emerdi. Memenin verdigi guveni hayattta kimse veremez sanirim ona. Gogsundeki guvenle buyut insallah guzel kizini canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…