- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Aynen millet nişan gelinxe doğuruyor direk ben doğuramadım bir o sıkıyor canımı ama daha vakti var demek. 38. Haftayı bekliyor heralde.Anladim cnm . Sende bekle bekle bunalmissindir. Allah kolaylik versin. Sali benimde randevum var .belki ayni gun dogururuz
Eşim sofra kurmaya yardım ettiğinde bana böyle yardım etmiyordun bile dediğini biliyorum kıskanıyorlar resmenInanmiyorum kendilerine zamanında alınmamış sindiremiyorlar
Oldu cnm olmazmi :) 9 kilo aldim ama haftada 2 kilo seklinde gidiyorum abartisiz istahim cok acildi habire agzimda biseyler yiyorum.Hasatzamani senle aynı kilo alarak gidiyordum ben. Yalnız şu anda 10 kilo kadar almış bulunmaktayım ve bunun son 3 kilo civarı bir bir buçuk haftada oldu. Sen kaç aldın şu ana kadar son haftalar artış oldu mu beni bi bilgilendir canım ya böyle giderse 20 ile tamamlayacam
Benim aklım hep şu 40 günde yaa off hep böyle yapıyorum anın tadını çıkaramıyorum bebeğimin o minik hallerini doya doya yaşamak istiyorum annem kv ile sorun yaşamak istemiyorum 40 ımız çıkınca kuranı da okutucam sonra herkes evine umarım güzel geçer her şeyİnsallah. Valla agrilar arttikca bende artik dogursamda kurtulsam moduna gecmeye basladim
Benimki de öyle oğlum bi oturamadin sofraya derEşim sofra kurmaya yardım ettiğinde bana böyle yardım etmiyordun bile dediğini biliyorum kıskanıyorlar resmen
Canım sıkma kendini günlük yaşantına devam et. Yani sadece doğuma odaklanma. Tabiki ağrın sızın belirtin kanaman suyun vs olursa hemen doktorunla haberleş. Veya bak hastane yakın demiştin, günlük kontrole de gidebilirsin. Soran olursa da daha var aceleniz ne diye esprili cevap ver geçiştir. Hem 40 haftayı geçmiş değilsin ki. Nişan seni endişelendirdi ki çok haklısın. Doktorunla haberleştiğin sürece rahat ol canım. Hafif güzel şeyler ye seni mutlu edecek. Ayaklarını uzat film filan izle. Vaktini stresli değil güzel geçir. En fazla 2 hafta annesi ☺ Hayırlısıyla sağlıkla bebiş gelince inşallah çok enerjiye ihtiyacın olacak ☺Aynen millet nişan gelinxe doğuruyor direk ben doğuramadım bir o sıkıyor canımı ama daha vakti var demek. 38. Haftayı bekliyor heralde.
Ben de aşağılarda hissediyorum kuzum çok Pazartesi görüşcez bakalım doktorumla o zaman sorarım, belki sorduktan sonra da kavuşurum sıpamlaKuzum bende aşırı baskı oluyor sadece tahriş gibi sızlama değil de doktoruna bir danış bakalım bebişler iyice aşağı indiler normal olabilir. Ben bildiğin ufaklığın elini karnımda değil vajinamda hissediyorum artık.
Ben Bolu dan Ankaraya gelmeyi başarabilir miyim acep7 8 gün daha dayanır mı bilemedim şuan bunları yazarken poposunu solumdan dikti ayaklar sağdan çıktı gerip duruyor karnımı sıra benim sıramı vermem artıkın
Arkadaşım Almanyada yaşıyor.Doğum için Türkiyeye gelmişti.Özel hastane yokmuş özel oda yokmuş.Sezeryan ölümcül olmadıktan sonra yapmıyorlarmış.Doktor seçemiyormuşsun hangi doktor denk gelirse giriyormuş doğuma.
Ilk dogum daha uzun suruyomus cnm. 37nin icindesin demiAynen millet nişan gelinxe doğuruyor direk ben doğuramadım bir o sıkıyor canımı ama daha vakti var demek. 38. Haftayı bekliyor heralde.
Cok fena yaa bnmde bi ark akmanyada oda 37den sinra gitmedi dr a doguma gitti bi. Cok sacma cok tehlikeli yaaYok canım hamıleliği boyunca oluşan vuct odemınden bahsettim. İnanılmaz yanı elleri ayakları fenaydı. Bide turkıyede bu kadar ödem olsa hemen ara stırırlar bızım kıza Bı neden bile soylememısler. Kıymetini bilin turkiyenın diyor
Cnm k.bkma okudum yazamadimEvet bende de öyle oldu. Çok panik yaptım. Sancı aralarında ebe derin nefes al ver güç topla diyordu. Ben de yine geliyo sancııı diye bağırıyordumBir de bana kaka yapar gibi ıkın dedi. Ben de tuhaf tuhaf kadının yüzüne baktım. Kaka nasıl yapılıyordu unuttum Neyse insan korkuyor ama şimdi hatırlayınca çok komik çok tatlı geliyor o anlar.
Sonrasina boşver. Zaman illa gececek bir sekilde. Bebeklerle ayni bedende cok az vaktimiz kaldi. İstesekte hatirlayamayacagiz bu hisleri hareketlerini. O yuzden simdiye odaklan. Bende daha besigi hazirlamadim. Artik pazartesi dogum olursa da dogumdan sonra gelince yayariz uyku setiniBenim aklım hep şu 40 günde yaa off hep böyle yapıyorum anın tadını çıkaramıyorum bebeğimin o minik hallerini doya doya yaşamak istiyorum annem kv ile sorun yaşamak istemiyorum 40 ımız çıkınca kuranı da okutucam sonra herkes evine umarım güzel geçer her şey
Benim karnimda cok kucuk onden bile anlasilmiyo biraz uzaktan yani tabi arkadan hic hic anlsilmiyo yan profil hayal kirikligiKızlar kızlar Bolu dan mirabaaason 14 bugün 38 haftalık olduk biz heyecan doruk ama benim kız rahat rahat yatıyo doğası yok bu kızın pazartesi kontrol var benim adam diyo pazartesi doğur artık yeter diye o değil de benim göbüş baya minnoş hala bu karından 2500-3000 kg bebiş nasıl çıkıcak inanamıyorum
Benimde direk herşey meydanda kocaman bir göbiş yumurtagibiBenim karnimda cok kucuk onden bile anlasilmiyo biraz uzaktan yani tabi arkadan hic hic anlsilmiyo yan profil hayal kirikligi. Karnim o kdr darkii az genis olsa belki bunkdar sancilarda olmazdi diyorum . . Bebege uzuluyoruz karnima baktikca kendini resmen sıkistiriyor
Hahah şekerim var çıkamam cok iyiymis bunu kullanim bende iyi iki ebe birden tutup.kolundan zorla cikarmadilar seniCnm k.bkma okudum yazamadim. Yaa cok tatli suan evet ama o an icin zor iste . Banada dr kaka yaoar gibi diyince anlamistim olayi sandalyeyle beni dogum odasina aldilar yatacak sedye aradi gozlerim catala cik dediler cikamam ki sancim var diyorum benim sekerim var cikamam diyorum nerrye uzanayim diyorum ebe kolumdan tuttu buraya cikcaksin dedi ben hala sansimi zorkuykdum bak surda sedye varmis en iyisi oraya yatayim ben dedim hfjtkfjdjekdjs hadi hadi cik dedi cikmistim mecbur . O an hic komik deildi ama sonradan komik benle iyi dalga gecmislerdir heralde sekerim var cikamam diyip durdum
Cok fena yaa bnmde bi ark akmanyada oda 37den sinra gitmedi dr a doguma gitti bi. Cok sacma cok tehlikeli yaa
Benimkide sivri füze gibi maşallah direk erkek mi diyo her gören biz 3 kiz kardesiz annem.bu ne biçim göbek ben 3 doğum yaptim böyle bişey görmedim diyoBenimde direk herşey meydanda kocaman bir göbiş yumurtagibi
Ohooo ben nevresimleri sereli 1 ay oluyor üstünü örttük bizde tozlanmasin diyeKizlar ben besigide odama koydum nevresimleride gecirdim ama sermedim kizim bebeklerini yatiriyorevrene son mesajim buydu besikte hazir daha neydiiimm nerelere gidiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?