2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladim cnm . Sende bekle bekle bunalmissindir. Allah kolaylik versin. Sali benimde randevum var .belki ayni gun dogururuz
Aynen millet nişan gelinxe doğuruyor direk ben doğuramadım bir o sıkıyor canımı ama daha vakti var demek. 38. Haftayı bekliyor heralde.

Oldu cnm olmazmi :) 9 kilo aldim ama haftada 2 kilo seklinde gidiyorum abartisiz istahim cok acildi habire agzimda biseyler yiyorum.

İnsallah. Valla agrilar arttikca bende artik dogursamda kurtulsam moduna gecmeye basladim
Benim aklım hep şu 40 günde yaa off hep böyle yapıyorum anın tadını çıkaramıyorum bebeğimin o minik hallerini doya doya yaşamak istiyorum annem kv ile sorun yaşamak istemiyorum 40 ımız çıkınca kuranı da okutucam sonra herkes evine umarım güzel geçer her şey

Aynen millet nişan gelinxe doğuruyor direk ben doğuramadım bir o sıkıyor canımı ama daha vakti var demek. 38. Haftayı bekliyor heralde.
Canım sıkma kendini günlük yaşantına devam et. Yani sadece doğuma odaklanma. Tabiki ağrın sızın belirtin kanaman suyun vs olursa hemen doktorunla haberleş. Veya bak hastane yakın demiştin, günlük kontrole de gidebilirsin. Soran olursa da daha var aceleniz ne diye esprili cevap ver geçiştir. Hem 40 haftayı geçmiş değilsin ki. Nişan seni endişelendirdi ki çok haklısın. Doktorunla haberleştiğin sürece rahat ol canım. Hafif güzel şeyler ye seni mutlu edecek. Ayaklarını uzat film filan izle. Vaktini stresli değil güzel geçir. En fazla 2 hafta annesi ☺ Hayırlısıyla sağlıkla bebiş gelince inşallah çok enerjiye ihtiyacın olacak ☺

Ben de aşağılarda hissediyorum kuzum çok Pazartesi görüşcez bakalım doktorumla o zaman sorarım, belki sorduktan sonra da kavuşurum sıpamla

Canınız sağolsun biz zaten güccüğüz daha dezzem az daha buyuyup oyle gelecez

Aynen oyle ben kuzene diyorum hangi özel hastaneye gidiyorsun. Burda hastane secimin yok zengınıde fakirde aynı hastane diyor. Cok sukur TÜRKİYEM

Cok fena yaa bnmde bi ark akmanyada oda 37den sinra gitmedi dr a doguma gitti bi. Cok sacma cok tehlikeli yaa

Cnm k.bkma okudum yazamadim . Yaa cok tatli suan evet ama o an icin zor iste . Banada dr kaka yaoar gibi diyince anlamistim olayi sandalyeyle beni dogum odasina aldilar yatacak sedye aradi gozlerim catala cik dediler cikamam ki sancim var diyorum benim sekerim var cikamam diyorum nerrye uzanayim diyorum ebe kolumdan tuttu buraya cikcaksin dedi ben hala sansimi zorkuykdum bak surda sedye varmis en iyisi oraya yatayim ben dedim hfjtkfjdjekdjs hadi hadi cik dedi cikmistim mecbur . O an hic komik deildi ama sonradan komik benle iyi dalga gecmislerdir heralde sekerim var cikamam diyip durdum

Sonrasina boşver. Zaman illa gececek bir sekilde. Bebeklerle ayni bedende cok az vaktimiz kaldi. İstesekte hatirlayamayacagiz bu hisleri hareketlerini. O yuzden simdiye odaklan. Bende daha besigi hazirlamadim. Artik pazartesi dogum olursa da dogumdan sonra gelince yayariz uyku setini

Benim karnimda cok kucuk onden bile anlasilmiyo biraz uzaktan yani tabi arkadan hic hic anlsilmiyo yan profil hayal kirikligi . Karnim o kdr darkii az genis olsa belki bunkdar sancilarda olmazdi diyorum . . Bebege uzuluyoruz karnima baktikca kendini resmen sıkistiriyor

Benimde direk herşey meydanda kocaman bir göbiş yumurtagibi

Hahah şekerim var çıkamam cok iyiymis bunu kullanim bende iyi iki ebe birden tutup.kolundan zorla cikarmadilar seni

Cok fena yaa bnmde bi ark akmanyada oda 37den sinra gitmedi dr a doguma gitti bi. Cok sacma cok tehlikeli yaa

Aynen oyle yurtdısı hıc gorundugy gıbı deıl helede sağlık konusunda. Bir kuzenimde rusyada dişlerinden rahatsız gidemiyor orda doktora turkıyede gıdecegım diyor. Allahım dusurmesın ya Cok tehlikeli hakıkaten.

Kizlar ben besigide odama koydum nevresimleride gecirdim ama sermedim kizim bebeklerini yatiriyor evrene son mesajim buydu besikte hazir daha neydiiimm nerelere gidiiiim
Ohooo ben nevresimleri sereli 1 ay oluyor üstünü örttük bizde tozlanmasin diye en son bugün kas biyik aldırdım baska da isim kalmadı daha da gelmezse napim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…