2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tamam cnm gelmis suyun . Ara ara gelebilir 1 2 saat boyu .dustada akmis bitmis olabilir akan suyla farketmezsin onu. . Acilman hizlanir simdiden sonra canim cokda oyalanma bemnce kalan surec dr hastane kontrolunde olsun bence

Off valla saglikla alalim kucagima bi koklayalim opelimm . Kac adetle baslicaksin cnm
37 ye bugün girdim 4 gün 2 ile devam ederim cunku 1.5 ay once falan ben bilmeden yedim 3 gün iki iki cok sancim oldu baktim o yaparmış biraktim hatta uzerine 1 ay magnezyum ictim ama onu da biraktim normal doğumda sanci engelliyor diye simdi basliycam 4 günden sonra 3 e falan çıkarırım

Anladim cnm bende 2 gun 1er yedimde canim cekti die yemistim .

cnm yanlis bsyi kopyalamış tel ustte:)

Niye çıkarıyorlar ya bende süslenecektim
Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş ya ama kalem ve rimel sürerim
Doğumdan sonra yaparsınız makyajınızı fotoğraf çektirmeden tabi o zaman aklınıza gelirse benim hiç gelmemişti

Benim wcde tuvaletimden sonra gelmisti kizimda. Bence suyun gelmis canim

Annemlerin zamanında ultrason hiç yokmuş.Ama o zamanlarda şimdiki gibi hamileliklerin çoğu sıkıntılı değilmiş.Kimyasal gebelik,dış gebelik,düşükler,kısırlık o kadar çoğaldı ki.Bu kimyasallardan yediğimiz içtiklerimizden.Şimdiki şartlarda bu kadar sık kontrol olmasa bebek ve anne ölümleri artar herhalde.

Canım anlattıklarına göre bence suyun gelmiş, su geldikten sonra çok vakit kaybetme bence imkanın varsa hazırlan hastaneye git

su gelmesinde 24 saat icinde doğurmak gerekiyor cnm sen sanci olmasada git lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…