- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Sağıyorum canım dün başladım sağmaya sabah memeler bomba olmustuDusa giremedigin zamanlarda sicak bez islat koy canim sagiyormusun sutunu hatirlayamadimda sagmadan once yap farki gor
Duş alamıyorsan şuan sıcak havlu koy. Mastit olursa sağarsanda süt gelmez çünkü. Çok bekletme sabaha daha sertleşirTamam canım çok sagol sabah yapayım
Tamam cnm gelmis suyun . Ara ara gelebilir 1 2 saat boyu .dustada akmis bitmis olabilir akan suyla farketmezsin onu. . Acilman hizlanir simdiden sonra canim cokda oyalanma bemnce kalan surec dr hastane kontrolunde olsun benceAfedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
Sağmaya devam et canım, sütün geldiği için şişiyor bebek emdikce, gögüsler alışacak o şişlik azalacak, ama süt olacak yani şişmesi güZel bişeyKızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Gece guzel sut birikir cnm bol bol sutun olsun emsin kuzunSağıyorum canım dün başladım sağmaya sabah memeler bomba olmustu
37 ye bugün girdim 4 gün 2 ile devam ederim cunku 1.5 ay once falan ben bilmeden yedim 3 gün iki iki cok sancim oldu baktim o yaparmış biraktim hatta uzerine 1 ay magnezyum ictim ama onu da biraktim normal doğumda sanci engelliyor diye simdi basliycam 4 günden sonra 3 e falan çıkarırımOff valla saglikla alalim kucagima bi koklayalim opelimm. Kac adetle baslicaksin cnm
Anladim cnm bende 2 gun 1er yedimde canim cekti die yemistimKesin kayıt randevu saatinizi kaçırmanız durumunda tekrar randevu almanıza gerek olmadan en geç 28.02.2020 tarihine kadar mesai saatleri içinde ilgili il ofisimize gidip kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.
B050
37 ye bugün girdim 4 gün 2 ile devam ederim cunku 1.5 ay once falan ben bilmeden yedim 3 gün iki iki cok sancim oldu baktim o yaparmış biraktim hatta uzerine 1 ay magnezyum ictim ama onu da biraktim normal doğumda sanci engelliyor diye simdi basliycam 4 günden sonra 3 e falan çıkarırım
cnm yanlis bsyi kopyalamış tel ustte:)Kesin kayıt randevu saatinizi kaçırmanız durumunda tekrar randevu almanıza gerek olmadan en geç 28.02.2020 tarihine kadar mesai saatleri içinde ilgili il ofisimize gidip kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.
B050
37 ye bugün girdim 4 gün 2 ile devam ederim cunku 1.5 ay once falan ben bilmeden yedim 3 gün iki iki cok sancim oldu baktim o yaparmış biraktim hatta uzerine 1 ay magnezyum ictim ama onu da biraktim normal doğumda sanci engelliyor diye simdi basliycam 4 günden sonra 3 e falan çıkarırım
Doğumdan sonra yaparsınız makyajınızı fotoğraf çektirmeden tabi o zaman aklınıza gelirse benim hiç gelmemiştiNiye çıkarıyorlar ya bende süslenecektim
Makyaj yapmayın diyorlar bebeği size verince yüzünüzü felan emmeye çalışıyormuş yaama kalem ve rimel sürerim
Sağlıkla kavuş yavrunaKızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
O zaman dayanabilecegin sıcaklıkta havlu koy canım, birde masajlar var videolarını inceleSağıyorum canım ama az geliyor duşta ayakta kalamıyorum sezaryen yerım acıyor bir kez duşa girebildim yarın yine giricem mecburen yapıcam inşallah mastit olmam
Benim wcde tuvaletimden sonra gelmisti kizimda. Bence suyun gelmis canimAfedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
Annemlerin zamanında ultrason hiç yokmuş.Ama o zamanlarda şimdiki gibi hamileliklerin çoğu sıkıntılı değilmiş.Kimyasal gebelik,dış gebelik,düşükler,kısırlık o kadar çoğaldı ki.Bu kimyasallardan yediğimiz içtiklerimizden.Şimdiki şartlarda bu kadar sık kontrol olmasa bebek ve anne ölümleri artar herhalde.Tabiki ebeler işini yapsın doktorlsr herseye mudahele etmesin ben buna katılıyorum ama senin dogum korkun olmasina rağmen normal dogum diye direltmek bi anne icin ne kadar dogru olabilirki ilk dogumu kotu gectigi icin cok fazla insanin tek cocugu var mesela esimin ananesi burda 6 tane olu dogum yapmis teyzeler arasi yas farki cok fazla 2canlidogumu olmus kayinvalidem diyorki ben anmeme tercuman olarak giderdim kucukte olsam anliyordum sonuncusunda bebegin kalp atislari yavas acil bisey olursa gelin dediler diyor o gunun gecesinede gidiyor bebek ölmüş olu dogum yaptiriliyor bir degil iki degil yani Tabiki Allahin takdiri ama turkiyede olsa 2.den sonra bile dzuenli doktor takibi yapilirdi kurtarilabilirdi diye dusunuyorum.. hakkimizda hayirlisi artik
Canım anlattıklarına göre bence suyun gelmiş, su geldikten sonra çok vakit kaybetme bence imkanın varsa hazırlan hastaneye gitAfedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
o değişir cnm az delirdiyse az az kesik de gelir foş diye deKızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
su gelmesinde 24 saat icinde doğurmak gerekiyor cnm sen sanci olmasada git lütfenAfedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
Bence gitmelisin 3. Kez degil 10. Kezde olsa ilgilenmek zorundalar onlarin isi buKızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
Bacakları ıslatacak kadar geliyormuş.Git canım hastaneye kimden çekiniyorsun suyun geldikten sonra gitmen gerekiyor.Kızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
Şifa niyetine dedikleri turden burnumuzu tikar iceriz artik.Ilk yudumda güzel geldi. Hafif siyah cayi andirdi ama ictikce begenmedim. Cok kötü degil ama severek icilcek bir cayda degil.
Şuan durman hata kimden çekiniyorsun Allah aşkına???Kızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?