2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar toplu yazıyorum cevap verenlere alıntılayamadım hepinizi. Eşim kayınvalidem emin misin falan diyorlar onlara da artık laf vermek istemiyorum.
Bacaklarımın arasına böyle ağrı girmeye başladı.
Bak benim ilk haftalarda bir damla açık pembe kan gelmişti o kadar azdı ki farketmeyebilirdim wcde gelmeseydi.Eşimi aradım hemen gittik doktora kesenin içinde bayağı bir kanama vardı.İkinci gebeliğimde kanamam olmuştu daha önce düşük yaptığım için düşüyor herhalde deyip önemsememiştim dış gebelikmiş zor yetiştirdiler hastaneye.Ben bunları yaşadığım için en ufak farklı bir ağrısa bile gidiyorum doktora.Ciddi olabilir de olmayabilir de sonradan üzüleceğime kusura bakma ama moral bozmak için yazmadım bunları.İşin ciddiyetinde ol farzet ki yanlış alarm laf ederlerse sancıyı çeken benim size ne oluyor dersin?Ben olsam demediğim kalmazdı.

Benim nişane gelmişti, suyumu hastanede patlattılar o yüzden miktarını bilemiyorum ama yaşayanlar bacaklarımdan aşağıya aktı diye anlatıyorlardı. Ben de ilk hamileliğimde herkese soruyordum.

Karın kuculmesı Cok ılgıncmıs.... Muhtesem bir olay,

Sağlık soz konusu iken insanların bılmıslıkleri ve vurdumduymazlıklarından nefret ediyorum.

İşte onu diyorum ordada burdada kötüler var malesef. Sırf çok kötü bir ilk doğum yaşadığı için bebek düşünmeyen çok insan var. Keşke eğitimlerde gebelere nasıl davranılacağını da öğretseler bilimsel açıdam ebelik/doktorluk dışında.Aynı hikayeleri burdada yaşayanlar malesef vardır. İşinin ehliyle karşılaşmak lazım inşallah hepimiz öyleleriyle karşılaşmışızdır karşılaşırız..

Ya eskiden annelerimiz de ultrasona gitmiyordu, kontrole bile gitmiyordu. Düzenli kontrole giden ben ilk ablamda görmüştüm.
Dün doğum yapan bir akrabamıza ziyarete gittik. Kvsi 5 kilo doğum yapmış zamanında. O zaman doğru düzgün bakmıyorlardı öyle sürekli gidemezdin özele gitmek epey paraydı vs. diyor. Kilolu olmasın rağmen sezaryrne almamıslar kadını. Çok çektim diyor mesela.. belki de o yüzden 2 tane yapmakla kalmış. Şimdi gelini de 4 kilo doğum yaptı maşallah ama sezaryenle tabi..

Ahahahha cok iyi denk gelmis sesli güldüm Kv helal desteklemis

Benim doğumdan sonra ancak yarısı gitmişti de ben şok olmuştum ne bileyim birden gidecek sanmıştım
Normal miydi sezaryen mi? Benim normaldi ve doğumdan sonra dümdüz olmuştu, hemşireler de karnının hepsi bebekmiş demişti. Tabi toparlanması yine 1-2 ayı buluyor.

Kızlar toplu yazıyorum cevap verenlere alıntılayamadım hepinizi. Eşim kayınvalidem emin misin falan diyorlar onlara da artık laf vermek istemiyorum.
evet geldi kahverengi çiş mi olur de geldi suyum de ver su telefonu ben arayip dicem simdi:)
evet eminiz su o

Kızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
Kuzum korkma sakin ol. Aktıkça karnının biraz küçüldüğünü hissettin mi? Bana da suyun gelmiş gibi geldi. Tabiki git hastaneye bunun çekincesi mi olur? 2. 3. Doğum olsa bile insan bazı şeyleri bilemeyebiliyor. Her doğum kendine has. Hele ilk doğumda nasıl emin olacaksın ki. Sıkma canını. Git bi ebe veya doktor görsün ama mutlaka. Allah yardımcın olsun panik yapma

Bacım bence kim ne der ne düşünür deme hastaneye git. Anlattığından anladığım hem nişanın gelmiş hem suyun... Hastanede kontrollü geçir bu vakti. Yatağa bağlamazlar ama en azından kontrolde olursun... Ama en önemlisi sakin ol

Normal miydi sezaryen mi? Benim normaldi ve doğumdan sonra dümdüz olmuştu, hemşireler de karnının hepsi bebekmiş demişti. Tabi toparlanması yine 1-2 ayı buluyor.
Benim sezeryandı.Toplam 12 kilo almıştım 8’i doğumda gitmişti ona rağmen kocamandı karnım bir yıl doldu eski halini aldı.Bir yıla kadar derim jöle gibiydi.Normalde çok çabuk toparlanıyorsun.

Sahsim adina opmeden duramam . Ucuk yada baska yara vs yoksa nedrn bulassinki? Anneden bebegine kolay kolay grip bile gecmiyor .
Ucuk bir virüstür. Bir kere bulaştı mi bir daha geçmiyor. Bağışıklık sisteminin düştüğü an saldırıya geçiyor. Yanı sende ucuk olmasa da virüs hep orda maalesef. Öpmek yerine koklamak daha uygun aslında. Yine de evlat senin tabi... ister öp ister kokla
Ben kalici oje dusunuyorum, isaret parmagima yaptirmicam ama. O zman bi sey olmaz demi ?
Fetva vermiş gibi olmayayım sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama neticede bu okeyi yaptıranlar acil durumda ne yapıyorlar? Belki başka yerden takip ediyorlardır nabzı. Bir sağlıkçıya danışmalı

Bu arada Lostinparadise kuzum senin suyun gelmiş. Kv ve esine de ki hayır emin değilim. Her gün doğum yapmıyorum. Kv ne ayrıca şunu söyle: benden tecrübeli olan sensin Şebin emin olman lazım. Bak ya sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…