2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kasdettiğim canım ilk 1 ay yada 40 gün, çünkü bu öpme ile ilgili çok haber okudum. Sonrasında tabi ki şapur şupur öpecek herkes. Benim oğlum eşimin ailesine gidince öpülmedik bir yeri kalmazdı, hala da öyle.
Hiç unutmam bir gün dolmuşla bir yerden dönüyorduk, ayakta bir kız vardı ona şirinlik yaptı, kız da güldürmeye falan çalışıyordu, kızın inme vakti geldi oğlumu yanağından kocaman öptü, sonuçta tanımıyorsun eve gidince banyo yaptırmıştım.

Kızlar toplu yazıyorum cevap verenlere alıntılayamadım hepinizi. Eşim kayınvalidem emin misin falan diyorlar onlara da artık laf vermek istemiyorum.
Bacaklarımın arasına böyle ağrı girmeye başladı.
Canim dogum baslamis hemen git hastaneye. Suyun gelmis sakın vakit kaybetme. Idrar kaçırdığını anlardin. Bu farkli.

Ben giderdim cnm

Tabıkı, 40 ıcınde yabancılar asla opmemeli zaten ona musade yok. Ama en azından anne baba ve anane babane dedeler ben bunlardan sakınmam demek istedim. Misafirliğe gelenler bile Cok opmesin yanı evet hoslanmam 40 in ıcındeyken ama fakat ben dayanamam yollarını gözlüyorum aylardır

Kızlar toplu yazıyorum cevap verenlere alıntılayamadım hepinizi. Eşim kayınvalidem emin misin falan diyorlar onlara da artık laf vermek istemiyorum.
emin misin ne demek oluyor ya ? Bu su her zaman gelen bir şey mi Allah aşkına? Neden bu kadar vurdumduymazlar? O kalın kafalı kaynanan bilmiyor muuu

İlk doğumunsa canım emin olmaman normal.Benim ilk doğumda suyum gelmedi mesela ben de bilmiyorum nasıl olduğunu.Ağrım çok duramıyorum de boşver git acile Allah korusun belki açılman da vardır yanılmış olsan bile en kötü eve dönersin ama ya yanılmadıysan?

İste sanırım süreciniz gerçekten şuan başlıyor, Rabbim güzelce tamamlamayı nasip etsin.. sakin kalmaya çalış, sancılarını bekle, duzene girdiğinde farketmemen mümkün olmayacak. Geçen bir arkadaş yazmıştı ebe anladi benim dogum yapacağımı diye, son anlarında dik duramıyorum zaten, emekleyerek hareket edebiliyorsun ama acı verici değil sadece biraz farklı, derin derin nefes al ver çok rahatlatacak seni

Doğumun yaklaşmış cnm sümüksü renkli akıntı demek bebeğin geleceği yolun açıldığı anlama geliyor .komsumun öyleydi ertesi sabah Doğum oldu

Tabi ki de git hastaneye, doğum başlamasa bile o kadar akıntı olmuş.

Canım yaa hemen hastaneye git simdi strese sokmak istemem seni ama dinleme kimseyi sınır oldum suan yansıtmıyim diyorum ama eminmısın ne demek ya. Bebeklerımız dogana kadar hop oturup hop kalkmaya alısacagız. Gerekirse hastane kapısında yatacağız Normal bısey degil bu doğum doğum.

O kayınvalidene selam söyle bizden topik olarak git canım sen hastaneye gerekirse orda kal gelme .

L
Kızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
Canım baya birden boşalıyor rahat 5lt vardır gibi ama tabi kişiden kişiye değişebilir yerinde olsam giderim bu iş tehlikeye atılmaz kutuda kalır bu sefer bebek

Herkesin suyunun gelişi farklı o nedenle önce sakin ol arkadaşım, hastaneye yakinsan hiiic endişe etme lütfen, bu süreci evde geçirmeni tavsiye ederim ben, hastaneye gittiğinde ya geri gönderecekler ya da nst ye bağlı yatiracaklar o nedenle şuan evde dikkatli ve sakince sürecini gecirmeye bak. Comel kalk ara ara duşa gir, telefon ya da saatinle kontrol et sancıların başladıktan sonra, beline masaj yapıyor eşine ve bebeğimle konuş, şuan oda senin gibi tedirgin. Birlikte üstesinden geleceksiniz ama sakinlik önemli... Merak etme pırt diye doğmuyor geç kalmazsın 5 dk da bire düşene kadar bekle sancinlarini hatta hastane yakinsa yaklaşık 10 dk da gidebileceğiniz biryerse 3 dk ya kadar evde gecirebilirsin vaktini, 7 8 dk dayken hastaneyi arayıp bilgi verebilirsin ebeler şuan durum böyle böyle 5 dk nin altına düştüğünde geleceğim diye ama en önemlisi sakin kalman ve o şekilde bu süreci yonetmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…