Ucuk bir virüstür. Bir kere bulaştı mi bir daha geçmiyor. Bağışıklık sisteminin düştüğü an saldırıya geçiyor. Yanı sende ucuk olmasa da virüs hep orda maalesef. Öpmek yerine koklamak daha uygun aslında. Yine de evlat senin tabi... ister öp ister kokla
Fetva vermiş gibi olmayayım sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama neticede bu okeyi yaptıranlar acil durumda ne yapıyorlar? Belki başka yerden takip ediyorlardır nabzı. Bir sağlıkçıya danışmalı
Bu aradaLostinparadise kuzum senin suyun gelmiş. Kv ve esine de ki hayır emin değilim. Her gün doğum yapmıyorum. Kv ne ayrıca şunu söyle: benden tecrübeli olan sensin Şebin emin olman lazım. Bak ya sinir oldum.
Benimki de kızımda yaygındı bu kadar değildi.Kim görse doğurmak üzere gibisin diyor.Kocaman sivri bir karın
Kimisinin kızda oğlanda farklı oluyor benim öyle oldu kızımda yüzüm dahil heryerim şişti.Şimdi oğlanda bir tek karnım şiş.Kimisinin kız da olsa erkek de olsa aynı oluyor.Aynen bir arkadasım bundan 1.5 ay once tam dpgurma kıvamındasın demıstı.İlkinde de boyleydi Cok sisiyor karnım maşallah
Basta idrar kadar geliyor sonra kesiliyorKızlar benim suyum geldi galiba ama emin olamıyorum 3.kez yanlışlıkla gitmek istemiyorum hastaneye. Su gelince sürekli geliyor mu kesiliyor mu?
Kuzum kalıcı ojeden bahsediyoruz. Eğer kalıcı oje yaptırırsam bir parmak boş kalırsa sorun olur mu demiş renkli de. Çok emin konuşmak istemedim. Normal oje prosedürü aynen dediğin gibi haklısınGörümceme sormuştum hemşire kendisi acil durumlarda en azından bir parmağı çıkartıyorlarmış.Ama operasyonlara giricem diye gittiğinde hepsini sildiriyorlarmış.
Görümceme sormuştum hemşire kendisi acil durumlarda en azından bir parmağı çıkartıyorlarmış.Ama operasyonlara giricem diye gittiğinde hepsini sildiriyorlarmış.
Kimisinin kızda oğlanda farklı oluyor benim öyle oldu kızımda yüzüm dahil heryerim şişti.Şimdi oğlanda bir tek karnım şiş.Kimisinin kız da olsa erkek de olsa aynı oluyor.
Allah korusun herhangi bir kötü durumda ilk tırnaklardan morarmalar basliyormus o nedenle normalde olsa sezeryanda oje istemiyorlar, ki o anın büyüsüyle hiç aklınıza gelmeyecek emin olunNe var birini sılseler yanı. Ameliyattan cıkınca biz tamamlarız tekrarbakımlı olmak guzel sey
Allah korusun herhangi bir kötü durumda ilk tırnaklardan morarmalar basliyormus o nedenle normalde olsa sezeryanda oje istemiyorlar, ki o anın büyüsüyle hiç aklınıza gelmeyecek emin olunevladınızi gördüğünüz o ilk an tüm dünya sorunlar dertler uçup gidiyor birtek o oluyor
Ojenin kalıcısı da mı var kusura bakmayın çok cahilim bu konularda en son makyajımı kayınbiraderin düğününde yaptırmıştım 4 yıl oluyor abartmıyorum oje de o zaman sürmüşümdür herhalde.O malzemelerin içindeki kimyasalları düşündükçe kullanamıyorum organik dediklerine de inanmıyorum.Kuzum kalıcı ojeden bahsediyoruz. Eğer kalıcı oje yaptırırsam bir parmak boş kalırsa sorun olur mu demiş renkli de. Çok emin konuşmak istemedim. Normal oje prosedürü aynen dediğin gibi haklısın
Makyajın olur da onun olmaz mi? Aynen ben de hiç makyaj bakım vs yapmıyorum. Çalışırken illaki oje sürüp günlük saç bakımı yapardım tabi ama makyaj nadir yapardım. Ama 4 yıldır evdeyim. Hergun yağlanan lanet olası saç yapım var. Onu bile her gün yıkamaya üşenir oldum artık. Çalışırken öyle miOjenin kalıcısı da mı var kusura bakmayın çok cahilim bu konularda en son makyajımı kayınbiraderin düğününde yaptırmıştım 4 yıl oluyor abartmıyorum oje de o zaman sürmüşümdür herhalde.O malzemelerin içindeki kimyasalları düşündükçe kullanamıyorum organik dediklerine de inanmıyorum.
Evlat çok farklı bir his, ilk kez anne olduğumda makyaj malzemesi parfüm ne varsa çıkardım hayatımdan en azından evladım ilk yıllarında uzak kalabilsin diye, 4 aylıktı heidye gelen bir duş jeli vardı kullanayım dedim kokusundan rahatsız olup emmeyi birakmisti hayatımın en kotu 2 günü ve gecesiydi tövbe dedim, emme süreci bitene kadar makyaj parfüm vs. KullanmamBugün sırtım çok ağrıdı ne oturabildim ne yatabildim.Eşimle aylardır markete gitmemiştik beraber gidelim dedim.Ne gördüysem aldım tatlı gözüme ilişen.Sonra eşime kızdım beni niye getirdin diyeNe güzel iştahım yoktu açıldı yine.
Ben düşügum olduğunda genel anestezi ile kürtaj oldum ve kırmızı ojelerim vardı elimde. Bilmiyordum silinecegini. Sonra sadece işaret parmagimdakini sildi hemşire . Kalp atışını takip etmek için mandal gibi birşey taktı parmagima . Ama sezeryanda nasıl olur bilemem ya da normal doğumda deneyimlemedim.Ne var birini sılseler yanı. Ameliyattan cıkınca biz tamamlarız tekrarbakımlı olmak guzel sey
Okurken ben deli oldum ya.niçin ordasın ki sen yani bide eminmisin demişler.kızın ilk doğumu nerden bilsin.ki her doğum farklıdır.inşallah moralini bozmamışlardır kızın.çokta güzel ilerliyo bence süreci.sağlıkla kucağına alsın inşallahhhLostinparadise evdekilerin ne diyeceği senden ve bebeğinden önemli mi? Bir git baksınlar için rahat eder birşey yoksa rahatça uyursun. Evdekilere nasıl bir yük oluyor hastaneye gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?