2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah kızın da bir an önce yanına gelir canım.Benim kızım da ısrarla emmedi sağdım ilk zamanlar iki ay kadar onu da içmedi.Aptamille büyüdü hiç de sık hastalanmadı sorun yaşamadık.Yalnız kabızlık oluyordu arada zeytinyağı koyuyordum mamasına o şekilde büyüttük.Ne gaz sancısı oldu ne huysuzluğu bak ilkokulda çok şükür daha ne grip oldu ne nezle.İçin rahat olsun mamayla da gelişiyor çocuk ben çok üzülmüştüm ilk zamanlar boşuna üzülmüşüm.

Slm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Hayırlı olsun gözün aydın canım Normal doğum oldu herhalde ilk bebeğin mi

Rabbim kızının da sağ salim kucağında olduğu günleri göstersin canım

Slm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Masallah Allah anali babali buyutsun canim

Masallah canim dogurdun buyittun bile bak koskoca 10 gunden bahsediyosun . Allah kolaylik versin

Oyy onun uyumunu yesinler oğlusunu aldigin gibi Rabbim kizinida en yakin zamanda koynuna versin kuzum dualarimiz seninle

Allah anali babalı büyütsün canim gözün aydin darısı basimiza inşallah mart annesi kalmicak zaten burda öyle gözüküyor 3 5 kisi kalacak marta

Kızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedim bir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Zeynep ismini cok severim ama onun asli Zeyneb mis onu bi araştır derim sorarsan Zeyneb Arya

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah

Geceki gebelerden ses yok mu hala? Çok merak ediyorum ne yaptılar diye..

Kızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Şimdi ben 6 martta alınmasını istesem oğlumun kaderi ile oynamıs olurmuym.. Oluruna mı bırakmalıyım sizce..benmı Cok derin dusunuyorum bilemedim.. Neden acele ediyorsun diyenler olabilir ama sebeplere burda girmek istemiyorum. 3 gunden ne olacak diyenlerde olacaktır bılıyorum ama fikirlere açığım

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu iyi darısı bizlere
Ben o umududa kestim cnm :) yarin kontrolum var bakalim ne dicek dr en son 3150 ydi seninki kac kilo cnm
Benim de yarın kontrolüm var bakalım bizimki kaç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…