Ben o umududa kestim cnm :) yarin kontrolum var bakalim ne dicek dr en son 3150 ydi seninki kac kilo cnmHer gün inan ki ben de bugün doğururum belki diye uyanıyorum bir türlü doğurmadımolgunlaşmadı demek ki meyveler daha
İnşallah kızın da bir an önce yanına gelir canım.Benim kızım da ısrarla emmedi sağdım ilk zamanlar iki ay kadar onu da içmedi.Aptamille büyüdü hiç de sık hastalanmadı sorun yaşamadık.Yalnız kabızlık oluyordu arada zeytinyağı koyuyordum mamasına o şekilde büyüttük.Ne gaz sancısı oldu ne huysuzluğu bak ilkokulda çok şükür daha ne grip oldu ne nezle.İçin rahat olsun mamayla da gelişiyor çocuk ben çok üzülmüştüm ilk zamanlar boşuna üzülmüşüm.Suan hastaneden veriliyor maması, aptamil veriyorlar. Birde sütümü verdiklerinde içine, eoprotin diye anne sütü zenginlestirici bi takviye koyuyorlar. bu sadece anne sütüne karistiriliyor Mama değil. prematüre ve düşük ağırlıkli yeni doğanlara veriliyor. Onu biz aldık oda aptamil ürünü.
İstediğini sorabilirsin cnm ☺
Seninde kasikta hatta dis genital bolgende agri varmi? Benim benek sag kasiga dayali. Sag bacakla genital arasi feci aciyo2.gebeligim ama ilkiyle bu hamileligim cok farkli geciyor her onuda. Haftaya cumartesi tekrar gidicem o zaman sorayim bidaha
Bir supriz bebek daha. Hayirli olsunSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Saolun Allah raziBir supriz bebek daha. Hayirli olsun
saolun Allah razi olsun.Bir supriz bebek daha. Hayirli olsun
Hayırlı olsun gözün aydın canımSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Rabbim kızının da sağ salim kucağında olduğu günleri göstersin canımGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Ne acilar gorduk demiya mavi plastik bi cubuktu cubugu gorunce korktum ama hic acımadı sakin korkmayın patlatma acitmiyor
MasallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
14 te benden gelsin doğurana kadar 18 e ulaşırım herhalde.. ayy düşündükçe moralim bozuluyor gider dimi bu kilolarVar mı attıran
Masallah canim dogurdun buyittun bile bak koskoca 10 gunden bahsediyosunKizlar biz analigin katlarinda ilerliyoruz... zor zamanlardan gectik ve duzluge geldik cok sukur... bebeklerimin hasretinden sonraa hersey viz gelir tiris gider☺hic okuyamiyorum forumu... kimbilir kimler dogurdu takip edemiyorum... bir bebegimin karnini doyuruyom sonra digerini derken cis kaka gobek temizligi benimm pompalar.... diger yemek saati geliyor bebeklerimin... valla sarilik vardi birinde onun icinde bayag micadele verdim yorgun savasci olduk... kontrollerimiz var... baklim
10 gunun ustune bebeklerimiz ne kadar kilodalar boydalar ve neler olmus... gecen 4 gundur kizim
Kaka yapmiodu per perisandim... aglamaktan sutum
Azaldi... yani lohusalikmi annelik mi neyse onun adin bilmiom cok acaip bir duygu... kizlar yardimcilarinizi sakin asla kotu davranmayinsezeryan sonu ben zorlananlardandm.. ne kadarda sinir olsanda bi isin ucundan tutmak gibisi yok... heeee su da bi gercek o kadar hizliyimki simdi iki bebe bakinca... tek bebegim olsaydi oooo yeterli bosbol vaktim olurmus demekki diyirum... kendi isinizi kendiniz bile yapabilirmisiniz ama iki bebek biraz daha zor 3 bebek valla dusunemiom zuzucumun kulaklarinida cinlattik @ZuzuDerin insallah bebislerinle sen de iyisinizdir.. Allaha emanet olun
Opuldunuz kk ailesi
Zaten yarisi dogumda gider.emzirirken dikkat edersek tig gibi oluruz :)14 te benden gelsin doğurana kadar 18 e ulaşırım herhalde.. ayy düşündükçe moralim bozuluyor gider dimi bu kilolar
İnşallah öyle olur canımZaten yarisi dogumda gider.emzirirken dikkat edersek tig gibi oluruz :)
Oyy onun uyumunu yesinler oğlusunu aldigin gibi Rabbim kizinida en yakin zamanda koynuna versin kuzum dualarimiz seninleGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Allah anali babalı büyütsün canim gözün aydin darısı basimiza inşallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Zeynep ismini cok severim ama onun asli Zeyneb mis onu bi araştır derim sorarsan Zeyneb AryaKızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Benim de yarın kontrolüm var bakalım bizimki kaç çıkacakBen o umududa kestim cnm :) yarin kontrolum var bakalim ne dicek dr en son 3150 ydi seninki kac kilo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?