2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar biz analigin katlarinda ilerliyoruz... zor zamanlardan gectik ve duzluge geldik cok sukur... bebeklerimin hasretinden sonraa hersey viz gelir tiris gider hic okuyamiyorum forumu... kimbilir kimler dogurdu takip edemiyorum... bir bebegimin karnini doyuruyom sonra digerini derken cis kaka gobek temizligi benimm pompalar.... diger yemek saati geliyor bebeklerimin... valla sarilik vardi birinde onun icinde bayag micadele verdim yorgun savasci olduk... kontrollerimiz var... baklim
10 gunun ustune bebeklerimiz ne kadar kilodalar boydalar ve neler olmus... gecen 4 gundur kizim
Kaka yapmiodu per perisandim... aglamaktan sutum
Azaldi... yani lohusalikmi annelik mi neyse onun adin bilmiom cok acaip bir duygu... kizlar yardimcilarinizi sakin asla kotu davranmayin sezeryan sonu ben zorlananlardandm.. ne kadarda sinir olsanda bi isin ucundan tutmak gibisi yok... heeee su da bi gercek o kadar hizliyimki simdi iki bebe bakinca... tek bebegim olsaydi oooo yeterli bosbol vaktim olurmus demekki diyirum... kendi isinizi kendiniz bile yapabilirmisiniz ama iki bebek biraz daha zor 3 bebek valla dusunemiom zuzucumun kulaklarinida cinlattik ZuzuDerin insallah bebislerinle sen de iyisinizdir.. Allaha emanet olun
Opuldunuz kk ailesi

Harikaaaa biseymis mukemmel duygu, yok otesi yok boyle bir ask karsiliksiz sevgi... odadan mutfaga gecsem sesleri kulaklarimdq agliyo gibi... ya agladiysa ya ters kactiysa yediginictigi ... darisi senin basina e artiik sende dogur saglicakla
Gelmiyor tembel teyzesi :) bizim yerimizede kokla kuzularini

Canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, şimdiki mamalar da çok iyi.

Bana kimse rahim uzunluğundan filan bahsetmedi

Canım bazı doktorlar bahsetmiyor sanırım benim ilk gebelıgımde de doktor hıc bahsetmezdı hatırlamıyorum yani. Helede bir sorun yoksa hıc bahsetmıyolar galiba

aslında önemli bir şey değil mi? Bu zamana kadar alttan muayene bile etmedi ya

Çok çok onemlı ama sorun yok diye soylememıstır o zaten ultrasonda kontrolunu yapıyordur bir sorun olsa sana soylerdı bence merak etme. Bırdaha ki kontrolde sen sor bakalım.

Ayriyeten alttan muayane banada yapılmadı benimki sezeryan olcagı İcin olabilir.

Bizim bebeler keyfine duskun cikti cnm napalim artik :) ama sabrim bitti dogursam gobek aticam o dereceye geldim.hep erken dogururum ben diyordum olmadi kismet :)
Her gün inan ki ben de bugün doğururum belki diye uyanıyorum bir türlü doğurmadım olgunlaşmadı demek ki meyveler daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…