- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Amin inşallah kuzum benimHayirli olsun insallah adiyla guzel uzun saglikli sansli omru olsun
Senin kız mi erkek mi peki benim 2 prensten sonra prensesim gelecek inşallahBenimde 27 şubatta saat 9 da
Maşallah maşallah kuzumEvet kuzummmm 11. Gunumuzden gidiyoruz
Kizlar biz analigin katlarinda ilerliyoruz... zor zamanlardan gectik ve duzluge geldik cok sukur... bebeklerimin hasretinden sonraa hersey viz gelir tiris giderHakkımızda hayırlısı kuzum. İlkinde doğdun diye uğraşmışsın bunda da aman gelme diyorsun. Haha çok farklı karakterde olacak kıZlarin
Benim de 3. Sezeryan 4. Çocuk olacak. O yüzden aklımda benim de. Ama Yaşım geçiyor zaten. Bu bile tedaviyle oldu gerek yok mu acaba da diyorum. Doktorumla konuşmadık henüz.
İnsallah en kısa zamanda kizceni de alırsın kucağına. Aklımdan geçiyordun hiç görünmüyor bebisler nasıl acep diye.
Hakkaten de bebisleri kucaklayanlar bizi unutuyor. @kenvotir A Altibirlik61 siz ne alemdesiniz.ZuzuDerin de cuma kavuşacak bebislerine o da kayıp son hazırlıkları yapıyor galiba
Sağol kuzucumIkiside guzel cnm :)
Benimde 2 prensesten sonra 3. Prenses gelicekSenin kız mi erkek mi peki benim 2 prensten sonra prensesim gelecek inşallah
Gelmiyor tembel teyzesi :) bizim yerimizede kokla kuzulariniHarikaaaa biseymis mukemmel duygu, yok otesi yok boyle bir ask karsiliksiz sevgi... odadan mutfaga gecsem sesleri kulaklarimdq agliyo gibi... ya agladiysa ya ters kactiysa yediginictigi ... darisi senin basina e artiik sende dogursaglicakla
10 demedi 1 dedi ama cm demis olup da benim aklimda mm olarak kalmis olabilirmi acaba. Haftaya sorucam tekrar tesekkur ederim.Rahim uzunluğu o. Normalde mm ile ifade edilir 50 mm gibi . Senin 10 mm . Yani 1 cm .
Ona bile telaş eder oldum kafayı sıyırdık sanırımAman olmasin berbat birsey
Bana kimse rahim uzunluğundan filan bahsetmediRahim uzunluğu o. Normalde mm ile ifade edilir 50 mm gibi . Senin 10 mm . Yani 1 cm .
Canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, şimdiki mamalar da çok iyi.oğlum emmiyor ne yazık ki, göğüs uclarindan midir ki bilmiyorum. Bir kaç defa emdiği sadece. Sanırım gücü yok emmeye biberon direk ağzına aktığı için zorlanmiyor. Hatta yavaş akan biberonu da ememiyor. Onun için çok normal daha 4 gün falan oldu agzinda ki sondayi çıkardılar. Biberonuda tutuyor ya yine de şükür.
Bana kimse rahim uzunluğundan filan bahsetmedi
aslında önemli bir şey değil mi? Bu zamana kadar alttan muayene bile etmedi yaCanım bazı doktorlar bahsetmiyor sanırım benim ilk gebelıgımde de doktor hıc bahsetmezdı hatırlamıyorum yani. Helede bir sorun yoksa hıc bahsetmıyolar galiba
Aynen canım 1 cm dir muhtemelen yani 10 mm sor tabiki de10 demedi 1 dedi ama cm demis olup da benim aklimda mm olarak kalmis olabilirmi acaba. Haftaya sorucam tekrar tesekkur ederim.
aslında önemli bir şey değil mi? Bu zamana kadar alttan muayene bile etmedi ya
Erken doğum riski var mı yok mu onu yorumluyorlar rahim uzunluğu ileBana kimse rahim uzunluğundan filan bahsetmedi
Her gün inan ki ben de bugün doğururum belki diye uyanıyorum bir türlü doğurmadımBizim bebeler keyfine duskun cikti cnm napalim artik :) ama sabrim bitti dogursam gobek aticam o dereceye geldim.hep erken dogururum ben diyordum olmadi kismet :)
Banada 10 cm dedi gibi gelmisti belkide 10 mm dedi10 demedi 1 dedi ama cm demis olup da benim aklimda mm olarak kalmis olabilirmi acaba. Haftaya sorucam tekrar tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?