- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Alla alla sezeryandan 12 ay sonra fa hamile kalinabiliyor diyor oysaki doktorlar. Ki 2 yil cok daha iyi ama senin zaten 2 yila yakin olmus. Hayirlisi boyleymis kuzum . Dedigin gibi belki vucut tam toplayamadi ya da onceki sezeeyani yapan doktorun islemiyle ilgili bi durumdan kaynaklandi bu. Bilemeyiz tam olarak maalesef. Sag slaim dogurdun, ikiniz de iyisiniz ya buna sukurler olsun. Bol sutun olsun insOglum 18 19 aylıkken hamile kaldım ama benım vücut kaldıramadı galıba
Enoooogg bak bole isaretleride severimŞimdi şöyle bir sorun oluştu, ben Zeynep Arya diye son kararım diyince arkadaşım sürpriz olarak çikolata siparişi vermiş yabunda da bir hayır var deyip Zeynep Arya ya tamam diycem sanırım ☺
Valla benimki 13yaşında canım bir Naz bir eda birde çok yavaşNazlı mı oluyor diyosun Nehirler
Aynen kuzum evrenin bana mesajıEnoooogg bak bole isaretleride severim
Anacım otur oturduğun yerde kımıldama pek bak 38 e gelmıssın sakin canım sakinyada yavas yavas yap
İsmiyle yaşasın nehir gibi upuzun dupduru huzur dolu bir hayatı olsun kuzunun canım inşallahValla benimki 13yaşında canım bir Naz bir eda birde çok yavaşama güzel isim olsun değer kuzulara
Hayirli olsun insallah adiyla guzel uzun saglikli sansli omru olsunAynen kuzum evrenin bana mesajı ☺☺ Senin bir halt yiyeceğin yok ben böyle işaret yollayım dedi
Amin inşallah canım cümlemizin evlatlarını yanlarında benim kuzularıİsmiyle yaşasın nehir gibi upuzun dupduru huzur dolu bir hayatı olsun kuzunun canım inşallah
2.gebeligim ama ilkiyle bu hamileligim cok farkli geciyor her onuda. Haftaya cumartesi tekrar gidicem o zaman sorayim bidaharahim uzunlugundan mi bahsettiki canim ilk gebeliginmi
Suan hastaneden veriliyor maması, aptamil veriyorlar. Birde sütümü verdiklerinde içine, eoprotin diye anne sütü zenginlestirici bi takviye koyuyorlar. bu sadece anne sütüne karistiriliyor Mama değil. prematüre ve düşük ağırlıkli yeni doğanlara veriliyor. Onu biz aldık oda aptamil ürünü.Anladim canim. Peki son bi soru daha
Hangi mamayi veriyorsun
ya mavi plastik bi cubuktu cubugu gorunce korktum ama hic acımadı sakin korkmayın patlatma acitmiyorSaskinliktan ben hic koklamadim yabide bir yandan su akiyordu bende bismillah bismillah die bir yandan mintikayi temizliyordum telasim vardi . Patlatmalari acitiyomu
Umarım kızın en kısa sürede sağlığına kavuşur. Iki yavrunla gülerek çıkarsın hastaneden.Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Harikaaaa biseymis mukemmel duygu, yok otesi yok boyle bir ask karsiliksiz sevgi... odadan mutfaga gecsem sesleri kulaklarimdq agliyo gibi... ya agladiysa ya ters kactiysa yediginictigi ... darisi senin basina e artiik sende dogurAy kuzum hala inanamiyorum anne olduguna ya massallah
Evet kuzummmm 11. Gunumuzden gidiyoruzYaa maşallah size ❤ Sağlıkları yerinde olsun da annesi birazcık zor olacak analık işte ❤ Kendine de çok dikkat sen onların her şeyisin
Canimmmmm cok uzuldum, duygularimMerhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama A Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Bir hafta ustune ayaklndim kimseye ihtiyac yok.. ama ilk bi hafta muhakkak:))) ayyy cok guzelll bir duygu... sezeryan ameliyat vallahi zor.. ama insan unutuyor agrim felan kalmadi bebeklerimin bana ihtiyacliligi agrimida ortadan kaldirdi... ben biraz agir yasadim sanki agriyi siziyi.. agri kesiciler devamli yaotirdimcanımm ne mutlu sana... normalden de sezeryandan da korkuyorm cok ikisini de bilmeyince... şimdi nasılsın geçti mi ağrın sızın her bi sıkıntın
Canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, şimdiki mamalar da çok iyi.oğlum emmiyor ne yazık ki, göğüs uclarindan midir ki bilmiyorum. Bir kaç defa emdiği sadece. Sanırım gücü yok emmeye biberon direk ağzına aktığı için zorlanmiyor. Hatta yavaş akan biberonu da ememiyor. Onun için çok normal daha 4 gün falan oldu agzinda ki sondayi çıkardılar. Biberonuda tutuyor ya yine de şükür.
Ikiside guzel cnm :)Kızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Aman olmasin berbat birseyBu mide yanması neden oluyor ya ? Bende hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?