2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oglum 18 19 aylıkken hamile kaldım ama benım vücut kaldıramadı galıba
Alla alla sezeryandan 12 ay sonra fa hamile kalinabiliyor diyor oysaki doktorlar. Ki 2 yil cok daha iyi ama senin zaten 2 yila yakin olmus. Hayirlisi boyleymis kuzum . Dedigin gibi belki vucut tam toplayamadi ya da onceki sezeeyani yapan doktorun islemiyle ilgili bi durumdan kaynaklandi bu. Bilemeyiz tam olarak maalesef. Sag slaim dogurdun, ikiniz de iyisiniz ya buna sukurler olsun. Bol sutun olsun ins

Anladim canim. Peki son bi soru daha
Hangi mamayi veriyorsun
Suan hastaneden veriliyor maması, aptamil veriyorlar. Birde sütümü verdiklerinde içine, eoprotin diye anne sütü zenginlestirici bi takviye koyuyorlar. bu sadece anne sütüne karistiriliyor Mama değil. prematüre ve düşük ağırlıkli yeni doğanlara veriliyor. Onu biz aldık oda aptamil ürünü.
İstediğini sorabilirsin cnm ☺

Saskinliktan ben hic koklamadim ya bide bir yandan su akiyordu bende bismillah bismillah die bir yandan mintikayi temizliyordum telasim vardi . Patlatmalari acitiyomu
ya mavi plastik bi cubuktu cubugu gorunce korktum ama hic acımadı sakin korkmayın patlatma acitmiyor

Umarım kızın en kısa sürede sağlığına kavuşur. Iki yavrunla gülerek çıkarsın hastaneden.

Reactions: Eva
Ay kuzum hala inanamiyorum anne olduguna ya massallah
Harikaaaa biseymis mukemmel duygu, yok otesi yok boyle bir ask karsiliksiz sevgi... odadan mutfaga gecsem sesleri kulaklarimdq agliyo gibi... ya agladiysa ya ters kactiysa yediginictigi ... darisi senin basina e artiik sende dogur saglicakla

Canimmmmm cok uzuldum, duygularim
Son asamada zaten lohusalihin verdigi bisey.. Allah yardimciniz olsun.. ama inan bi sekilde hersey yoluna giriyor ve Allahin mucizesi gibi bisey.. bende hic bi sayfayi okuyamadim o kadar yogunumki.... ama hersey cok guzel olucak insallah... sen rahat ol son zamanalrin keyfini cikar... kucaga almak cok guzel bir duygu... karnimda bos simdi mesela ya o bile duygulanmama neden oluyor... kizim
Hep hickirik halindeydi bu sefer kucagimda hickiriyor ya... acaip bir duygu.. kuzum benim sen kendine dikkat et.. yorma uzme canini

canımm ne mutlu sana... normalden de sezeryandan da korkuyorm cok ikisini de bilmeyince... şimdi nasılsın geçti mi ağrın sızın her bi sıkıntın
Bir hafta ustune ayaklndim kimseye ihtiyac yok.. ama ilk bi hafta muhakkak:))) ayyy cok guzelll bir duygu... sezeryan ameliyat vallahi zor.. ama insan unutuyor agrim felan kalmadi bebeklerimin bana ihtiyacliligi agrimida ortadan kaldirdi... ben biraz agir yasadim sanki agriyi siziyi.. agri kesiciler devamli yaotirdim
İctim.. gaz sancisida mahfetti.. bebeklerimin ne altini degistirebildim
Ne bise... bende bakima muhtac kaldim iki kisi zorla kaldiriyorlardi beni.. ama herhalde herkes benim
Gibi olmaz Agri esigim
Dusuk diyorum herhalde... ama bebek sevgisiii varyaaaa Allahimmm gozume uyku giren ben civi gibi ayaktayim

Canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, şimdiki mamalar da çok iyi.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…