2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Boyle korkarak kotuyu cagirma arkadasim. Sutum bol olcak de oyle dusun hayal et . Bol sivi tuketimi dereotu havuc rezene sut caylari helva cok guzel sut yapiyor . Ilk asamada gogsune sicak bez koyarak sutun gelmesini saglarsin ama en cokda bebek emdikce gelcek

Canım gözün aydın. Analı babalı büyüsün. Süt benim de gelmiyor sanıyordum. Hatta dün gece emip emip bir türlü uyumayınca hemşireye sormuştum. Mama takviyesi yapmıştık. Oysa bugün gelince 20 dk çift taraf sağdım da ne kadar hata yaptığımı gördüm. Keşke vermeseydim mamayı. Sabırlı ol arkadaşım, emme refleksi varsa geliyor bir şekilde

Eklentiler

• IMG_20200216_182826.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Ayy canim sukurler olsun cok sevindim gozun aydin . Miss gibi ohh. Allah anali babali buyutsun canim darisi bizlere

Haydi gözün aydın canım maşallah

Gözün Aydın cnm

Hmmm o zaman durum farklı tabi.. ben okuyunca 2 isim koyacaksınız zannettim.. hangisini seçerseniz oğlunuz güzelce taşısın inşallah ismini
Yusufa onay verirsem Anca 2 isimli olucak yoksa tek isim canim ama Yusuf Berk guzel uydu gibi icime sinmeye basladi babamizda seviniyor o da hosuma gidiuor

Cok şükür rahatladin canim Allah anali babali buyutsun insallah adiyla yasasinn hepimiz merak etmistik sizi bol bol sarilip uyuyun artikk❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…