- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sen yavruna koyunca bunlardan birisi en güzelin olacak kuzumListe yapmistim.gecen gun
Kuzey Tuğra YusufBerk Uras
Hayirlisi olsun canim
Boyle korkarak kotuyu cagirma arkadasim. Sutum bol olcak de oyle dusun hayal et . Bol sivi tuketimi dereotu havuc rezene sut caylari helva cok guzel sut yapiyorKızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Cin de iste. Bende okudum onu.Nerdeymış hangi ulke canım
Canım gözün aydın. Analı babalı büyüsün. Süt benim de gelmiyor sanıyordum. Hatta dün gece emip emip bir türlü uyumayınca hemşireye sormuştum. Mama takviyesi yapmıştık. Oysa bugün gelince 20 dk çift taraf sağdım da ne kadar hata yaptığımı gördüm. Keşke vermeseydim mamayı. Sabırlı ol arkadaşım, emme refleksi varsa geliyor bir şekildeKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
2 isim dusunmuyorum canim Yusuf kp ismi onun koyarsam anca 2 isimli olucakBir tanede ben onereyim oğlumun adı Tarık Buğra yazdiklariniza uyuuyor gibi geldi
Hımm anladım canım benim ben 36+6yım canımCanım ben bugun 35+2 yım sen kaçsın suan tam olarak?
İmzam yanıltmasın ayın 9 una gore ayarladım satı günümü takip edebilmek İcin.
Ayy canim sukurler olsun cok sevindim gozun aydin . Miss gibi ohh. Allah anali babali buyutsun canim darisi bizlereKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Babamiz bunu duysa cok sevinir Yusuf kp ismiSen yavruna koyunca bunlardan birisi en güzelin olacak kuzum❤Ama benim içim bi an Yusuf Berk e gitti☺
Normaldede cok severim rezeneyi bemde aktardann aldimNormal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.
Hmmm2 isim dusunmuyorum canim Yusuf kp ismi onun koyarsam anca 2 isimli olucak
Haydi gözün aydın canım maşallahKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Gözün Aydın cnmKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Yusufa onay verirsem Anca 2 isimli olucak yoksa tek isim canim ama Yusuf Berk guzel uydu gibi icime sinmeye basladi babamizda seviniyor o da hosuma gidiuorHmmmo zaman durum farklı tabi.. ben okuyunca 2 isim koyacaksınız zannettim.. hangisini seçerseniz oğlunuz güzelce taşısın inşallah ismini
O da güzel kuzum adıyla sağlıkla büyüsün inşallahBabamiz bunu duysa cok sevinir Yusuf kp ismi
Yusufa onay verirsem Yusuf Berk olucak ama yok dersem Tuğra olur direk oyle iste
Esinle yat canim bence.
Amin canim.insallah cumlemizinki insallahO da güzel kuzum adıyla sağlıkla büyüsün inşallah❤
Cnm ozaman oda senle odada yatsin. Lohusayla cok ugrasirlar o acidan ben cok korkarim .Yani, kuzu oyle istiyorum eşimde oyle istiyor ama oda Cok soguk nekadr kombi acsakta salon kadar sıcak olmayacak biliyorum. Bakalım artık hayırlısı
Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Yusuf tugrada guzel beto .2 isin okursa 2.si kisa olsun diemi berk dusundun cnmAmin canim.insallah cumlemizinki insallah❤❤
Berk ismi de Kuranda geciyormus gerci anlami guzel olsunda o onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?