Liste yapmistim.gecen gunSenin aklında neler var kuzum☺ Nerdeyse benim bebiş doğacak hala kararsızdım ama artık tamam Zeynep Arya olacak benim minnoş☺
Hadi gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Kimseyi yanına alma. Gelenlere maske taktır sende tak tabi. Ben geçen normal maske aldım bir paket. Doğumda hastaneye de götürcem grip olan öksüren tıksıran gelmesin dicem. İnsanlar azıcık düşünmeli...Yaa benim etrafımda herkes öksürüyor hapşırıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Canım ilk başta korkuyu bırak, sen ve yavrun beraber çok güzel bir süt getireceksiniz, yeme içme olayına gelince ilk olarak bol bol emzirme, su, su çok önemli yeşillik, bulgur, rezene çayı, dere otu aklıma gelenlerKızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Ben Turkiyede yok diye biliyorumYa kızlar bu corona vırusu takmayayım takmayayım diyorum kulak tıkıyorum ama bir bir arkadasım var her Tlfda aklıma sokuyor simdide İstanbulda varmıs gerekirse cocugumu okula felan gondermıcem diye benimde aklıma soktu kotu dusuncelerı. Tabıkı kimse cocugunu boyle bir durumda okula gondermez zaten o ayrı mesela. Bızım semte yakın bir hastanede bulunmusta bızım burdaki hastaneye sevk edılmıs hastalar.Eşimde o tarafta calısıyor. Durduk yere korkmaya basladım simdi.. Varmı bir duyumunuz İstanbulda bulunmusmu son durum nedir.?
Ben de torba koyayım canım ketıl da koyayım teşekkürederimAy hadi gözün aydınMüsait bir zamanda detayları yazarsın bol bol kokla sev meleğini sütün de bollaşır yarına
İlk defa duyuyorum canım omega 3 nasıl kan sulandırıyor şaşırdım
Canım ben hastane çantama sıcak su torbası ve minik bir kettlem var belki göğsüme koyarım diye düşünüyorum, bu hafta emziren anne çayı karışımı (rezene anason kimyon ve başka bitkiler) alıcam aktardan. Bol su, yulaflı bisküvi bunları da tüketirsin hastanede bir de bol bol sütün akacağına taşacağına inanırsak gelir bence☺
Ben Turkiyede yok diye biliyorum
Rezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsamCanım ilk başta korkuyu bırak, sen ve yavrun beraber çok güzel bir süt getireceksiniz, yeme içme olayına gelince ilk olarak bol bol emzirme, su, su çok önemli yeşillik, bulgur, rezene çayı, dere otu aklıma gelenler
Cnm ben 1 ay regenesis 1 ay decavit kullandim en son decavite baslamistim devam ediyorum ona. Magnezyumu 34. Haftada biraktim. Kan ve decavite devam doguma kadar . Sanirim kan ilacina dogumdan sonrada devam ediyordukKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Survivorda basladi kizlari kiskandimDogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumla
Hele su yalpalayarak yurumem yok mu
Ozledim o fitligimi
Bana oylKan sulandırdığını bilmiyordum canım iyi ki söyledin. Çok teşekkür ederimYa da en iyisi doktorumu dinleyip kullanmayayım. Vardır bir bildiği değil mi.. İnşallah doğumdan sonra tekrar doktorumla konuşup kullanmaya başlarım uygun bi takviye
Valla oyle soyledi cnm bilmiyorum ki. Yakin zamnda doktora giden biri olursa kendi dokktorunada bi sorabilirmiAy hadi gözün aydınMüsait bir zamanda detayları yazarsın bol bol kokla sev meleğini sütün de bollaşır yarına
İlk defa duyuyorum canım omega 3 nasıl kan sulandırıyor şaşırdım
Canım ben hastane çantama sıcak su torbası ve minik bir kettlem var belki göğsüme koyarım diye düşünüyorum, bu hafta emziren anne çayı karışımı (rezene anason kimyon ve başka bitkiler) alıcam aktardan. Bol su, yulaflı bisküvi bunları da tüketirsin hastanede bir de bol bol sütün akacağına taşacağına inanırsak gelir bence☺
Esinle yat canim bence.Benim evde buyuk ozellıkle yatak odam soguk oluyor. Gercı 40 in ıcındeyken salona yatak acalım diyor annem. 40 gun olmazda belki ilk 25 gun felan Salon da yatabiliriz kuzumla. Hayırlısı bakalım ay heyecanlandım
De ya nolcak sen benden 1 hafta oncesin zaten.Yaaa bendemi 3.3 desem
Gıttıkçe griye geliyorum bendeaz daha konusursak bırazdan hastanedeyim
Benim de 20 mart doktorum 10-15 mart arası sezeryan olacak dedi.Sat’a göre doğum tarihi 9 Mart mı? Şuanda kaç haftalıksın? Önemli olan o. Mesela benim 20 Mart, doktorum sezaryen olursa 10 Mart dedi. O zaman 38+4 gün olacak.
Gözünaydın canımKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Dogumdan once biraktirip sonrasinda devam etmemi soyledi zaten omega3 eBen de coraspirin, demir ,vinalac,dvt3 ve oceanson omega3ünü kullanıyordum. Coraspirini 37.haftada bırakmamı söyle doktorum. Diğer hepsine devam ediyorum. Omega 3 te lohusalığı kolay atlatmamızı sağlıyır die okumuştum.
Normal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.Rezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsam
Bir tanede ben onereyim oğlumun adı Tarık Buğra yazdiklariniza uyuuyor gibi geldiListe yapmistim.gecen gun
Kuzey Tuğra YusufBerk Uras
Hayirlisi olsun canim
Cokkkk sevindimmmm ❤ gule gule buyut canim ins.Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?