2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Yaa benim etrafımda herkes öksürüyor hapşırıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Kimseyi yanına alma. Gelenlere maske taktır sende tak tabi. Ben geçen normal maske aldım bir paket. Doğumda hastaneye de götürcem grip olan öksüren tıksıran gelmesin dicem. İnsanlar azıcık düşünmeli...

Kızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Canım ilk başta korkuyu bırak, sen ve yavrun beraber çok güzel bir süt getireceksiniz, yeme içme olayına gelince ilk olarak bol bol emzirme, su, su çok önemli yeşillik, bulgur, rezene çayı, dere otu aklıma gelenler

Ben Turkiyede yok diye biliyorum

Ben de torba koyayım canım ketıl da koyayım teşekkürederim

Rezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsam

Cnm ben 1 ay regenesis 1 ay decavit kullandim en son decavite baslamistim devam ediyorum ona. Magnezyumu 34. Haftada biraktim. Kan ve decavite devam doguma kadar . Sanirim kan ilacina dogumdan sonrada devam ediyorduk

Bana oyl
Valla oyle soyledi cnm bilmiyorum ki. Yakin zamnda doktora giden biri olursa kendi dokktorunada bi sorabilirmi

Ben de coraspirin, demir ,vinalac,dvt3 ve oceanson omega3ünü kullanıyordum. Coraspirini 37.haftada bırakmamı söyle doktorum. Diğer hepsine devam ediyorum. Omega 3 te lohusalığı kolay atlatmamızı sağlıyır die okumuştum.

Gözünaydın canım Geceden sonra merak ettim aslında nasıl geçti sürecin diye şükür kucağına almışsın bebeğini

Dogumdan once biraktirip sonrasinda devam etmemi soyledi zaten omega3 e

Cokkkk sevindimmmm ❤ gule gule buyut canim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…