Olsa yıkılırdı ortalık şüphe olunca karantinaya alınan hastaneler oldu ama olmadığı olunca kalktı hep.Ben Turkiyede yok diye biliyorum
Rezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsam
Doğumdan sonra gelir sezeryan olsa da.Uyku,su ve bebeğin emmesi sütü getirir.Boza,rezene,süt herkese farklı şeyler iyi geliyor deneyerek bulabilirsin.Kızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Olur canım, ben aktardan almıştım yine öyle yaparımRezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsam
Oyy canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah subhanallah evlatlarınaGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Gözün aydın canım tebrik ederim.Emdikçe sütün çoğalır merak etme bol sıvı tüket ve fırsat buldukça dinlen.İlk günden geldikten sonra bebek de emerse sıkıntı olmaz merak etme.Hemşire yeterli diyorsa yeterlidir.Yoksa mama vericez mecbur derlerdi.Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Canımm Allah bağışlasınKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Hayırlı olsun. Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah.Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz.Bol bol Ayetel Kürsü okumak gerekir.Felak ve Nas süreleri bir de.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Psikolojide de lohusa sendromu deniyor ya bu sürece.Belli bir zaman sonra geçiyor.Geçmezse psikolojik yardım almak gerekiyor.Sorma Pink ben yasadım onu cok kotu bısey.. Bir kürtajım olmustu. Kurtaj sonrasıda lohusalıktır zaten. Gözlerım acıkmıs ama ben bilmiyorum farkında degılım donuk bir sekılde bakıyormusum elim kolum kılit oğlum anlatıyor..Annem zorla uyandırdı kendine gel cocuk korkuyor dıye. Detayı anlatmıyayım fena cunku.
Annem olur zaten yanımda ama illa erkek olması gerekiyor degılmı. Hatta erkek evde yoksa gomlegını felan yanınızda bulundurun diyorlar..
Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesinKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Dualarımız seninle canım. En kısa zamanda kızına da sağlıkla kavuşmanı diliyorumGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Ne guzel haber canim hem saglikla almissin kucagina hem de yarin evine kavusuyorsunKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Gözün aydin canım Allah anali babalı büyütsün darisi başımıza emzirdikce çoğalır sütün hic takılma miss gibi kokla.bebisiniKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Gözün aydın kuzm çok sevindimKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Yusuf Tuğra uymadi gibi geldi canim o yuzdenYusuf tugrada guzel beto .2 isin okursa 2.si kisa olsun diemi berk dusundun cnm
Ben aldim bile ondan insallah ise yararRezene çayı olarak ebebekte bi çay görmüştüm humanna mı neydi o olur mu ki alsam
yabanci hayat naptı ki haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?