2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Doğumdan sonra gelir sezeryan olsa da.Uyku,su ve bebeğin emmesi sütü getirir.Boza,rezene,süt herkese farklı şeyler iyi geliyor deneyerek bulabilirsin.

Sorma Pink ben yasadım onu cok kotu bısey.. Bir kürtajım olmustu. Kurtaj sonrasıda lohusalıktır zaten. Gözlerım acıkmıs ama ben bilmiyorum farkında degılım donuk bir sekılde bakıyormusum elim kolum kılit oğlum anlatıyor..Annem zorla uyandırdı kendine gel cocuk korkuyor dıye. Detayı anlatmıyayım fena cunku.

Annem olur zaten yanımda ama illa erkek olması gerekiyor degılmı. Hatta erkek evde yoksa gomlegını felan yanınızda bulundurun diyorlar..

Oyy canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah subhanallah evlatlarına rabbim kızına da bir an önce şifasını versin inşallah koynuna girsin oda kardeşi gibi

Gözün aydın canım tebrik ederim.Emdikçe sütün çoğalır merak etme bol sıvı tüket ve fırsat buldukça dinlen.İlk günden geldikten sonra bebek de emerse sıkıntı olmaz merak etme.Hemşire yeterli diyorsa yeterlidir.Yoksa mama vericez mecbur derlerdi.

Canımm Allah bağışlasın Rabbim uzun, mutlu bir ömür nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun. Analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah.

Lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz.Bol bol Ayetel Kürsü okumak gerekir.Felak ve Nas süreleri bir de.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Psikolojide de lohusa sendromu deniyor ya bu sürece.Belli bir zaman sonra geçiyor.Geçmezse psikolojik yardım almak gerekiyor.

Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin darısı bizim başımıza inşallah

Dualarımız seninle canım. En kısa zamanda kızına da sağlıkla kavuşmanı diliyorum

Çok şükür kuzum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
E esra1984_

Canım senin de bebisin hayırlı olsun.

Ne guzel haber canim hem saglikla almissin kucagina hem de yarin evine kavusuyorsun masallah ikinize de

Gözün aydin canım Allah anali babalı büyütsün darisi başımıza emzirdikce çoğalır sütün hic takılma miss gibi kokla.bebisini

Gözün aydın kuzm çok sevindim alışma süreciniz kolaylıkla geçer inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…