2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gözün aydın, geçmiş olsun :)
Süt zaten damla damla olur başta.
Birkaç damla kolostrum yeter onu doyurmaya.
Sağlıkla büyüsün bebe.

Normal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.
Kesinlikle katılıyorum.

Calisan icin evde olmak gercektende zor cnm bugun ütülerimi yaptim banyomu ve wc yi cifledim sildim. Evde is te kalmadi.yemek yapsam yarin kv delere gidicez bozulur yenmez de.
Benim Günlerim nasıl geçiyor hiç anlamıyorum öğlen kalkıyorum zaten işti güçtü yemekti derken akşam oluyor akşam da öyle böyle geçiyor

Benim Günlerim nasıl geçiyor hiç anlamıyorum öğlen kalkıyorum zaten işti güçtü yemekti derken akşam oluyor akşam da öyle böyle geçiyor
Her gecen gun banada 1 saat uzuyor cnm.her aksam ertesi gun ne yapabilirim nereye gidebilirim diye dusunuyorum.Allahtan yarin dr kontrolu varda biraz daha cabuk vakit isler

Normal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.
Ben humana aldım İnşallah işe yarar.
Ha bir de kızlar kuru dut aktardan bol bol yiyin aklınızda bulunsun Bir de dereotu yiyin üstüne bol bol su bunlarda çok süt yapıyormuş bilginiz olsun

Canim bana bisey anlattilarda etkilendim acikcasi cokda dusunmek istemiyorumda . Zaten odamda yaticamda . Kuranim basimda olur
özelden mesaj atsana ne anlattılar ben o tarz varlıklara tabiki inaniyorum Kur'anda da yaziyor zaten ama oyle seylere inanmiyorum inanmamaya calisiyorum ki böylesi daha iyiymis zaten , kirmizi giymenin ,giydirmeyin eşime hoca demis severlermiş kırmızıyı bu kadar yeter hadi kapatalim konuyu :)

Allahimmm evde yalniizim bide karanlikta yatiyordum kalktim butun isiklari actim sonra birde ustumdekine baktim.ne goreyim kirmizi kazak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…