öyle seylere inanmayın ark lar ,cagirmayin kotuyu ,yatak başına Kur 'an koyun yatinCnm ozaman oda senle odada yatsin. Lohusayla cok ugrasirlar o acidan ben cok korkarim .
Aşk olsun cümlenin basını okurken resmen agzim açık kaldıKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dermisim :) ah keske diyebilsem :)
Aktif bir calisma hayati olan bayandim ben 9 ay evde olunca son haftalar huniyi taktim kafama :)Sen çalışıyor muydun canım ondan mı sıkılıyorsun
Simdi anlasildi :)Aktif bir calisma hayati olan bayandim ben 9 ay evde olunca son haftalar huniyi taktim kafama :)
O yine gelmez :) gelmiyordu hergeleGecikmis adeti bekler gibi . Ekmegi tuza banar gibi. Bianlik kafani bos biraksan gelecek düs yakasindan bebeninde kanala insin
Aynen rahat birak şu dadayıO yine gelmez :) gelmiyordu hergele
Calisan icin evde olmak gercektende zor cnm bugun ütülerimi yaptim banyomu ve wc yi cifledim sildim. Evde is te kalmadi.yemek yapsam yarin kv delere gidicez bozulur yenmez de.Simdi anlasildi :)
Ben hic calismadim benim sesim cikiyormu gayet iyiyim evde
Canim bana bisey anlattilarda etkilendim acikcasi cokda dusunmek istemiyorumda . Zaten odamda yaticamda . Kuranim basimda oluröyle seylere inanmayın ark lar ,cagirmayin kotuyu ,yatak başına Kur 'an koyun yatin
ay nasil heyecan yapmistim:)Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dermisim :) ah keske diyebilsem :)
Gözün aydın, geçmiş olsun :)Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Kesinlikle katılıyorum.Normal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.
Benim Günlerim nasıl geçiyor hiç anlamıyorum öğlen kalkıyorum zaten işti güçtü yemekti derken akşam oluyor akşam da öyle böyle geçiyorCalisan icin evde olmak gercektende zor cnm bugun ütülerimi yaptim banyomu ve wc yi cifledim sildim. Evde is te kalmadi.yemek yapsam yarin kv delere gidicez bozulur yenmez de.
Bu hafta senin is tamam benceO yine gelmez :) gelmiyordu hergele
Her gecen gun banada 1 saat uzuyor cnm.her aksam ertesi gun ne yapabilirim nereye gidebilirim diye dusunuyorum.Allahtan yarin dr kontrolu varda biraz daha cabuk vakit islerBenim Günlerim nasıl geçiyor hiç anlamıyorum öğlen kalkıyorum zaten işti güçtü yemekti derken akşam oluyor akşam da öyle böyle geçiyor
Ben humana aldım İnşallah işe yarar.Normal aktardan rezene alın daha iyi. Pakete girmiş bişey rezeneden çok nişasta vardı sanırım o üründe. Ben şimdiden aldım rezenemi.
Sen sabah Bayağı erken kalkıyorsun herhalde :)Her gecen gun banada 1 saat uzuyor cnm.her aksam ertesi gun ne yapabilirim nereye gidebilirim diye dusunuyorum.Allahtan yarin dr kontrolu varda biraz daha cabuk vakit isler
Ay insallah kuzum ya millet korkar ben hafif agrim olsa geliyormu acaba diye seviniyorum :)Bu hafta senin is tamam bence
özelden mesaj atsana ne anlattılar ben o tarz varlıklara tabiki inaniyorum Kur'anda da yaziyor zaten ama oyle seylere inanmiyorum inanmamaya calisiyorum ki böylesi daha iyiymis zaten , kirmizi giymenin ,giydirmeyin eşime hoca demis severlermiş kırmızıyı bu kadar yeter hadi kapatalim konuyu :)Canim bana bisey anlattilarda etkilendim acikcasi cokda dusunmek istemiyorumda . Zaten odamda yaticamda . Kuranim basimda olur
10 11 gibi kalkiyorum cnm :)Sen sabah Bayağı erken kalkıyorsun herhalde :)
Allahimmm evde yalniizim bide karanlikta yatiyordum kalktim butun isiklari actim sonra birde ustumdekine baktim.ne goreyim kirmizi kazaközelden mesaj atsana ne anlattılar ben o tarz varlıklara tabiki inaniyorum Kur'anda da yaziyor zaten ama oyle seylere inanmiyorum inanmamaya calisiyorum ki böylesi daha iyiymis zaten , kirmizi giymenin ,güldürmeyin eşime hoca demis severlermiş kırmızıyı bu kadar yeter hadi kapatalim konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?