2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
aynen öyle canım en iyisi doktoru dinlemek... benim bebek biraz kilolu bir de kordon turu var bir tur o yüzden sanki sezeryana daha yakınım doktor bişi demedi henüz ama

Ouyy masallah kac yasinda .benim cimcimede oyle ama hic onu dusundugum yok hani daginikligi halasi babannesi toplar benene . Yaa cnm benimde yemek yktu bi gayret kalktim yaptim . Aksamda pilav yapicam sadece . Dogum gunu enerji geliyomus
2 yaşında kızım canım ☺ Ben de şimdi kalktım yaptım şükür. Doğum zamanı gerçekten enerji geliyor. Bazı günler öyle yorgun halsiz oluyorum ki. Allah im diyorum şimdi sancım başlasa ne yaparım. Geri de rahatlatıyorum kendimi, nasılsa Rabbim in yardımı ile oluyor hepsi

hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah istediğin gibi olur her şey:) ben de normal istiyodum ama korkuyorum acıkcası bebe iri biraz
Benimkide iri. Kizimda iriydi ve hep yattim onda hareket sifirdi cok zor dogurdum . Cok merak ediyorum bu nasil olcak . Allah herkese kolaylik versin amiinn .

Ayy evet bazen gercekten insanin kolu bile kalkmiyor bemde oyle olunca ayni senin gibi dusunuyorum canim. . Ama Allah her kolayligi veriyor

Canım çok teşekkür ederim, ne güzel detaylıca anlatmışsın. Sana çok şaşırdım. İlk doğumunda dahi panik yapmamış gayet rahat kendini dinleyebilmişsin maşallah Anlattıklarını tekrar tekrar okudum. Dikkate de alacağım. Çok teşekkür ediyorum tekrar

Ben anestezi doktoru ile görüştüm yeme içme oruçlu gibi gel dedi. Sende sor bakalım ne diyecek
Aç ve susuz olmak gerekiyor. Bana planlı sez için öyle demişti. Gece 2den sonra birşey yiyip içmeden gidecektim sabah.Aniden gidince nst de çikolata yedirdiler ve midemi kötü yapınca unutup yarım şişe su içmiştim. Ameliyattan önce aç olmadığın için mide bulantın olmasın diye iğne yapıyoruz dedi hemşire. Anesteziden önce. İşe de yaradı açıkçası

siz bizden buyuksinuz bem bugun tam 36yim ve 28 gunum var ama o kadar durmaz bu kucuk bey . Bugunde ekstra hareketli .karnimi desti
Yok bacım asıl siz buyuksunuz benim sata gore 35+3 ben kalan gunumu takip etmek İcin doktorun dogum tarihi dedıgı Güne ayarladım imzamı

Kizlar ben sezeryandan cok korkuyorum. Sebebi iyilesme sureci... gebelik sekeri var onun oncesindede cildim zaten cok hassasti . Bir yerr carpsam cizilse asla iyilesmiyor. Bacaklarim curuk carik icinde gebelik ortasinda seker ilk ciktigimde yaralar cikmisti izleri gecmedi kucuk sokak cocugu gibi bacaklarim. Sezeryan olursam kaoanmaz iyilesmez die korkuyorum . Parmagimi kizimin cekmecesine sikistirmiatim minicik kesik oldu 3 aydir iyilesmedi saka gibi. Bunu dusununce cok geriliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…