Allah analı babalı büyütsün canımBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
Ben anestezi doktoru ile görüştüm yeme içme oruçlu gibi gel dedi. Sende sor bakalım ne diyecekBanada 25 i dedi canim . 9 da gel dedi 11 de alirim sezeryana dedi . anestezi uzmanida 5 ten sonra birsey yeme dedi .acaba suda mi icmicez onu sormadim. Carsamba kontrolum var ozaman sorarim insallah.ay cok heeycanli .Allah yardimcimiz olsun.
Ne güzel aynı gün alacağız bebişleri kucağımıza. Benim doktor da ilk doğumda spinal önermişti. Bunda da öyle olacak sanırım. Haftaya anestezi uzmanına etkileri azaltmak için yapılabilecek bir şey var mı diye sorayım.
Ben dogurdum bebekte be de iyiyiz
Benim de 27 şubat saat 9 ve valizimi daha bu akşam hazirlicamBugün son kontrole gittim acil bi durum olursa gelirsin dedi bi sıkıntı görmedi 27 Şubat saat 9 gel dedi sabaha karşı saat 4 ten sonra bi şey yeme dedi 10 gün kaldı resmen
SUYUN GELMESİ HASTANEYE GİTMEK İÇİN İLK SEBEP DEĞİL (BU YAZACAKLARIM OKUDUKLARIM, DOKTORUMLA İLETİŞİMİM, ÇEŞİTLİ DOKTOR GÖRÜŞLERİNİ İÇERMEKTEDİR O NEDENLE ŞAHSİ FİKRİMDİR).Kızlar diyelimki su geldi. En fazla ne kadar süre evde vakit geçirebiliriz? Duş almak , etrafı toplamak için vakit oluyor mu?
Insallah yuzustu yatmayi ozledimBen de sabaha kadar sağ sol idare ediyorum bazen de uyanıyorum sırt üstü yatmışım.Doğumdan sonra da on gün veriyorum kendime İnşallah rahat yatıcam sonra
Hayirlisi ne ise oyle olsun canim saglikla kavusalim insallah hangi gun olursa fark etmezAyy öle hisler oluşuyor çok aşağıda gibi çok baskı var ve kasılma kısmet bakalım martı görmek isterim...
Kiz zaten adam heryerini görmüş çekinmeye ne gerek varBiz de aynen ben annemden bile daha çok çekinirim babamın yanında askılı bir tişörtle dolaşamam mesela.
Sat canimKızlar sata göre bugun 35+3 um ben ama ultrasonda daha ıleri cıkıyor hangisine gore karar veriyor doktorlar benim kafa karıstı
Oyy maşallahgözün aydın canım.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş
Ne olursa olsun sata bakıyorlar. Bazı bebekler çok iri olabilir ona göre bakıp bebeği erkenden almıyorlar. Çünkü solunum sıkıntısı falan yaşanabilir. Benim bebekte önde görünüyor ama neye göre ortalamaya göre önde sonuçta. Bazı bebekler 40 ya bile olsa daha zayıf olabilir. Sonuçta gelişim herkeste farklılık gösteriyor.Doktor sata göre doğumuma karar verdi.
Cakal beto nie dogum tarihini degsitrdinHayirlisi ne ise oyle olsun canim saglikla kavusalim insallah hangi gun olursa fark etmez
Cakal beto nie dogum tarihini degsitrdin
Gozun aydin cnm.Ben dogurdum bebekte be de iyiyiz
Kul yutmamBende degıstırcem 6 mart, yapcambanada saydırma haa cadı
Yok benim 38+2 de sezeryan olacak inşallah. Bebek çok aşağıda erken gelmeden alınması gerekecek.Pekii edd denen tarıh 40.haftanın bitimimi?
Kul yutmam. Bende 20.02.20 20.20da dogurucam gorun catlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?