2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haftaya konusuruz dedi kesip atti dr.cnm :) ama 40 i gecirmicem gelmezse sezeryan belki suni sanci cok kararsisim acikcasi.benimkininde kilosu az olmayacak ama bakalim haftaya kesinlesir :)
Bi de yanilma payi var doktorun olcumunun. Genelde daha az cikiyor olculenden, ama istisnalari da var. 3300 yerine 3500 u gecmis de olabilir yani su an bebegin
Bence de ultrason ölçümleri cihazın tahmini hesapladığı bir değer, yani şu an 3300 de olabilir 3000 de, bence normal olmasına engel değil

sezeryan mı normal mi daha ona karar veremedim ben
Gidişatına göre karar ver bence.Zamanın geçti baktın gelmeye niyeti yok ya da doktor acil almalıyım diyor ona göre karar verebilirsin.Çok rahat normal yapan arkadaşlarım da var sezeryandan memnun kalanlar da.Yani o doğum daha iyi ya da daha kötü demek yanlış bence.Suyu geldikten sonra iki saatte doğuran da var ertesi güne sarkan da.Aynı şekilde sezeryan olup ikinci gün işini yapan bile var on gün yataktan kalkamayan da.

kizlar gece kaşıntısı olan var mi ya ben ozellikle 1 haftadir gece kaşıntısı yaşıyorum kalkıyorum yaşlanıyorum biraz hafifliyor ama sonra sabaha kadar zaten çiş ,kasinti unutmuyor 3 gibi ancak daliyorun
Aynı sıkıntılar bendede var. Gündüz hiçbirşey yok. Gece yatağa yatınca kaşıntı başlıyor. Hatta yara bile yapmışım kaşımaktan bacaklarımı

Bugün son kontrole gittim acil bi durum olursa gelirsin dedi bi sıkıntı görmedi 27 Şubat saat 9 gel dedi sabaha karşı saat 4 ten sonra bi şey yeme dedi 10 gün kaldı resmen

Mesela bir onceki kontrolde edd 17.03 idi 10 15 gun sonra gıttıgımde edd 25.03 yazıyor.sizdede boyle degıskenmi
Ne olursa olsun sata bakıyorlar. Bazı bebekler çok iri olabilir ona göre bakıp bebeği erkenden almıyorlar. Çünkü solunum sıkıntısı falan yaşanabilir. Benim bebekte önde görünüyor ama neye göre ortalamaya göre önde sonuçta. Bazı bebekler 40 ya bile olsa daha zayıf olabilir. Sonuçta gelişim herkeste farklılık gösteriyor.Doktor sata göre doğumuma karar verdi.

Ne güzel aynı gün alacağız bebişleri kucağımıza. Benim doktor da ilk doğumda spinal önermişti. Bunda da öyle olacak sanırım. Haftaya anestezi uzmanına etkileri azaltmak için yapılabilecek bir şey var mı diye sorayım.

Aynı sıkıntılar bendede var. Gündüz hiçbirşey yok. Gece yatağa yatınca kaşıntı başlıyor. Hatta yara bile yapmışım kaşımaktan bacaklarımı
Canim.hamilelikte kuruluk cok oluyor. Muhakkak nemlendir hergun . ben heryerime suruyorum krem . ozaman kasinti olmuyor. Gece cilt gerildigi icin kasinti baslar.

Kızlar merhaba, daha önce bebeğimin yeterli beslenmeyle bile kilo alamadığını söylemiştim yardımcı da olmuştunuz. Bir tarif denedim memnun kalırsam haber veririm demiştim gerçekten işe yaradı. 10 günde 400 gr almış kızım sayesinde. Her gün bir bardak kefir in içine 1 muz 1 avuç ceviz 2 yemek kaşığı yulaf koyup Makineden geçirip içiyorum. Kefiri de kendim mayalıyorum evde hatta. Hem gaz kabızlık probleminiz varsa rahatlatıyor hem de fazlasıyla faydalı zaten. Aklınızda olsun. Bu arada mantar enfeksiyonum varmış, GYNO-LOMEXIN fitil ve saşe ilaç başladık mecburen. İnşallah atlatırım

Bugün son kontrole gittim acil bi durum olursa gelirsin dedi bi sıkıntı görmedi 27 Şubat saat 9 gel dedi sabaha karşı saat 4 ten sonra bi şey yeme dedi 10 gün kaldı resmen
Banada 25 i dedi canim . 9 da gel dedi 11 de alirim sezeryana dedi . anestezi uzmanida 5 ten sonra birsey yeme dedi .acaba suda mi icmicez onu sormadim. Carsamba kontrolum var ozaman sorarim insallah.ay cok heeycanli .Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…