Haftaya konusuruz dedi kesip atti dr.cnm :) ama 40 i gecirmicem gelmezse sezeryan belki suni sanci cok kararsisim acikcasi.benimkininde kilosu az olmayacak ama bakalim haftaya kesinlesir :)
Bence de ultrason ölçümleri cihazın tahmini hesapladığı bir değer, yani şu an 3300 de olabilir 3000 de, bence normal olmasına engel değilBi de yanilma payi var doktorun olcumunun. Genelde daha az cikiyor olculenden, ama istisnalari da var. 3300 yerine 3500 u gecmis de olabilir yani su an bebegin
Gidişatına göre karar ver bence.Zamanın geçti baktın gelmeye niyeti yok ya da doktor acil almalıyım diyor ona göre karar verebilirsin.Çok rahat normal yapan arkadaşlarım da var sezeryandan memnun kalanlar da.Yani o doğum daha iyi ya da daha kötü demek yanlış bence.Suyu geldikten sonra iki saatte doğuran da var ertesi güne sarkan da.Aynı şekilde sezeryan olup ikinci gün işini yapan bile var on gün yataktan kalkamayan da.sezeryan mı normal mi daha ona karar veremedim ben
Kızım sarılık olmuştu bu bebeğimi saat başı emzirmek istiyorumUyandırmak okadar zorkı minik oldugu icinde extra zorbeslemeye uğraşıyorum sıksık
Biz de aynen ben annemden bile daha çok çekinirim babamın yanında askılı bir tişörtle dolaşamam mesela.Bizde cok rahatiz her turlu yani hic birseyden utanmayiz birbirimizden gerek de yok insaniz cunku bu bana hatta samimiyet gibi geliyor
Ayy pardon karistirdimYok du cnm :)
Aksilik olmazsa simdilik normal cnm :)maşallah canım:) normal mi istiyorsun, sezeryansa zaten 5 kilo olsa da farketmiyo
Aynı sıkıntılar bendede var. Gündüz hiçbirşey yok. Gece yatağa yatınca kaşıntı başlıyor. Hatta yara bile yapmışım kaşımaktan bacaklarımıkizlar gece kaşıntısı olan var mi ya ben ozellikle 1 haftadir gece kaşıntısı yaşıyorum kalkıyorum yaşlanıyorum biraz hafifliyor ama sonra sabaha kadar zaten çiş ,kasinti unutmuyor 3 gibi ancak daliyorun
Bugün son kontrole gittim acil bi durum olursa gelirsin dedi bi sıkıntı görmedi 27 Şubat saat 9 gel dedi sabaha karşı saat 4 ten sonra bi şey yeme dedi 10 gün kaldı resmenTakmamaya çalış cnm bebeğini düşün sütun azalmasın hemen herkes aynı sorunlarla uğraşıyor benim önceki bebegimde dikisim açılmıştı kv yan gelip yatiyor ben etrafta koşmaktan ki şimdiki aklım olsa inadına yatar hiç kalkmazdım varsın evi pislik götürsün o yüzden Allah yüzüme baktı bu sefer diyorum
Oyy maşallahBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
Ne olursa olsun sata bakıyorlar. Bazı bebekler çok iri olabilir ona göre bakıp bebeği erkenden almıyorlar. Çünkü solunum sıkıntısı falan yaşanabilir. Benim bebekte önde görünüyor ama neye göre ortalamaya göre önde sonuçta. Bazı bebekler 40 ya bile olsa daha zayıf olabilir. Sonuçta gelişim herkeste farklılık gösteriyor.Doktor sata göre doğumuma karar verdi.Mesela bir onceki kontrolde edd 17.03 idi 10 15 gun sonra gıttıgımde edd 25.03 yazıyor.sizdede boyle degıskenmi
Ne güzel aynı gün alacağız bebişleri kucağımıza. Benim doktor da ilk doğumda spinal önermişti. Bunda da öyle olacak sanırım. Haftaya anestezi uzmanına etkileri azaltmak için yapılabilecek bir şey var mı diye sorayım.Hayirlisi olsun canimbenimde muhtemelen 6 mart Gunumuz aynı bende bu gıdısımde anestesizt ile gprusup su durumu artık netlıge kavsturmak istiyorum. Doktorum ben ameliyatı yapıyorum anestezi sekline o karar verecek ama spinal onerırım diyor. Bakalım hayırlısı olsun ınsallah.
Hadi canim sende sagsaglim dogur insallah . Rabbim kavustursun . genel mi olcaksin spinal miKizlar yatisim yapılıyor. Rahim incelmis bu sekilde bekletemeyiz dedi. Bugun dogum olacak
aynen yaAynı sıkıntılar bendede var. Gündüz hiçbirşey yok. Gece yatağa yatınca kaşıntı başlıyor. Hatta yara bile yapmışım kaşımaktan bacaklarımı
Canim.hamilelikte kuruluk cok oluyor. Muhakkak nemlendir hergun . ben heryerime suruyorum krem . ozaman kasinti olmuyor. Gece cilt gerildigi icin kasinti baslar.Aynı sıkıntılar bendede var. Gündüz hiçbirşey yok. Gece yatağa yatınca kaşıntı başlıyor. Hatta yara bile yapmışım kaşımaktan bacaklarımı
Aynen babam olsun abim olsun yanlarında dar ve askılı giymem çekinirimBiz de aynen ben annemden bile daha çok çekinirim babamın yanında askılı bir tişörtle dolaşamam mesela.
hayırlı olsun cnmBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
Banada 25 i dedi canim . 9 da gel dedi 11 de alirim sezeryana dedi . anestezi uzmanida 5 ten sonra birsey yeme dedi .acaba suda mi icmicez onu sormadim. Carsamba kontrolum var ozaman sorarim insallah.ay cok heeycanli .Allah yardimcimiz olsun.Bugün son kontrole gittim acil bi durum olursa gelirsin dedi bi sıkıntı görmedi 27 Şubat saat 9 gel dedi sabaha karşı saat 4 ten sonra bi şey yeme dedi 10 gün kaldı resmen
Gözünüz aydın canım darısı bizim başımızaBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?