2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
NE DEMEK ARKADAŞIM, BEN HEP OLAYA ŞEY DİYE BAKTIM DOĞUM OLAYI DÜNYA KURULDUĞUNDAN BU YANA KADINLARIN YAPTIGI BİRŞEY VE ALLAHU TEALA BİZE BU YETİYİ VERMİŞ. O NEDENLE EN BAŞTA KORKUMU SİLDİM KAFAMDAN, SONRA BOL BOL OKUDUM ARAŞTIRDIM, BİRDE AİLE ANNE ANNANE DOĞUMLARIMI BİLİYORDUM KOLAYCA YAPMIŞLAR, BİLİYORDUM Kİ ACI EŞİĞİMDE YÜKSEK O NEDENLE RAHATTIM. O YÜZDEN DOĞUMDAN BU YANA HER HAMİLEYE SÖYLERİM BUNLARI

Ben dogurdum bebekte be de iyiyiz
Gözün aydın canım. Allah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin. İnşallah sende en kısa sürede toparlanırsın. Bebiş nasıl. Ameliyat nasıl geçti. Süreç hakkında bizi bilgilendirirmisin kendini iyi hissedince

Kiz zaten adam heryerini görmüş çekinmeye ne gerek var
Bende öyle annemden babamdan cekinirim herseyde ama esimden hicbiseyden cekinmem cok sukur
Hadi baba neyse de annen sonuçta küçükken bakmış sana herşeyini biliyor ne tuhaf değil mi büyüyünce çekiniyorsun işte.Çekinme deyince geçen eşim kızım dışarı çıkıcaz.Acildi genelde eşimle ayrı ayrı giyiniriz odada.Aynı anda giyindik kızım geldi siz niye birlikte giyiniyorsunuz ayıp değil mi dediBiz öğrettik ona başkasının yanında soyunma odanda yalnızken soyun diye.Biz şok ne diyeceğimizi şaşırdık.Eşim anne baba arasında ayıp olmaz dedi biz evliyiz ya dedi.Anlamış gibi geldi ama bilmiyorum.

Bende gidince sorucam nedenini anlamadım.. bikere daha olmuştu sormuştum normal dedi ama bu defa çok şiddetli oldu korktum...

Serklajından kurtulaan geldiii hağnıııımmmm Kızlar alındı dikişlerim bu akşam meydan serbest yani İki parmak açıklığım varmış, çatımda müsaitmiş, 1 hafta idare eder seni bu açıklık dedi R Renklirenkli kuzucum ben biraz kendimi kastım o zaman biraz acıdı ama kasma diyince rahatlatmaya çalıştım acımadı sonra dayanamayacak bişey değil hiç korkma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…