2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
o ara ıkınmaya odaklancaksin zaten sormazsin cnm

Aynen öyle kuzum, şimdi bana bir sancıyı tarif edebilir misiniz☺ya ben anlamazsam
Anlamicak gibi deil canim . Eger belden veya kasiktan adet sancisi gibi baslayip bole minnos minnos artip sac bas yolduruyosa dogum sancisi . Eger karnin yavas uavas sivrilip bir yere toplanip tas gibi oluyorsa belden veya kasiktan agri vermiyorsa sadece fiziksel rahatsizliksa ve nefes kesme gibi basinda kulaklarinda basinc gibiyse yalanci sanci braxton emminin kasilmasi .

Yaaaa sen melek misin melekkk Sağol kuzum benim çok teşekkür ederim yani hafif başlayıp şiddetini artıracak anladım çok teşekkür ederim

Yaaaa sen melek misin melekkk❤❤❤ Sağol kuzum benim çok teşekkür ederim yani hafif başlayıp şiddetini artıracak anladım çok teşekkür ederim
Canimsin . Allah kolaylik versin canim hepimize insallah . Ikinirken dr unu ebeni duymaya calis .insan biraz soka giriyor

Ben dogurdum bebekte be de iyiyiz
Ben dogurdum bebekte be de iyiyiz
Bak iste boyle olun kizlar dogumdan sonra yazin helal olsun valla .. Bizi merakta birakmadin kuzum. Allah anali babali buyutsun . kizin nasil tepki verdi kardesine. Ben en cok ilk cocuklari merak ediyorum .ne tepki vercrkler diye. Cok sukur sagsaglim kavustunuz.

Evet bnde o durumu inanılmaz merak ediyorum en buyuk merağım o bakalım bizimki napcaaak Ayyyy Cok heyecanlıı

Henuz gormedi.

Bebek küvöze alindi gozlem amaçlı. Hirilti vardi. Cigerlerde su varmış

Oyyy canim benim hayirli olsun. Cokkkk sevindim
Ben korkmiyim die de beni sakinlestiriyooooo
Yerim seni canim benim
Senin dogumun normal mi olcak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…