2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canim ben sezeryan icin tarih hic bilmiyorum fakat bebegin tam dogmasinin musait oldugu gun 38+3diye okumustum yani tam9ay oldugu gun sonraki 2haftada bu 9ay 15gun dedigimiz zamana denk geliyor zaten kac kilo olmustu en son Yagiz'in

Canim ben sezeryan icin tarih hic bilmiyorum fakat bebegin tam dogmasinin musait oldugu gun 38+3diye okumustum yani tam9ay oldugu gun sonraki 2haftada bu 9ay 15gun dedigimiz zamana denk geliyor zaten kac kilo olmustu en son Yagiz'in

Evet Benim doktorda en erken 38+3 te alırım demıstı.

Sizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum

Bende oyleyim yayılmadan oturamıyorum ayaklarımı uzatmam lazım dik oturamıyorum batıyor bıseyler sanki birde bebıs sıkısır diyede dik oturamıyorum yayılıyorum

Aynı durumdayım bende ama benim bebek 3 hafta önde dr son ay şikayetlerini şimdiden yaşıyorsun dedi. Çatlayacakmış gibi hissediyorum hep

Haha kiyamam ya herseyide biliyorlar mubarek

Ozellikle aksamlari oluyor mahvediyor beniiiii

Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunu

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.

Minik oğlumu emzirmekle uğraşıyorum. Memeyi tutuyor ama sonra bırakıyor bir öok güzel emiyoraa 2.ye ememeyebiliyor. İnşallah yavaş yavaş düzene oturcağız. Altını değiştirmekte zorlanıyorum bugün altını değiştirirken yüzüme doğru işedi hahaha çok komikti hemen annem devreye girdi sağolsun yavaş yavaş öğreniyorum işte. Mükemmel bir duygu rabbim ona sağlık versin tüm acılarımı unuttıruyor bana. Bu arada bebeğim 38+0 da 3330 gram 51 cm doğdu. Çok küçük görseniz bir o kadar da tatlı ablaları. Yenidoğan zıbınları bile henüz büyük geliyor.

Bende olmaz diye düşünüyordum ama oluyormuş.
Sütümü çoğaltmaya çalışıyorum az az geliyor. Çaylar falan içiyorum bakalım inşallah artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…