Ins, gonlune gore olsun. En hayirli sekilde.
38+1 de 03.03 oluyor. Dr da tmm demisti. Spinal sezeryana karar verdim ben, serklaji da uyustuktan sonra alcakmis, ole dedi. Ins oncesinde gelmeye kalkmaz benim ki de die duadayim
Sadece erken mi die endiselendim biraz burdaki konusmalardan, bilemedim iste
Canim ben sezeryan icin tarih hic bilmiyorum fakat bebegin tam dogmasinin musait oldugu gun 38+3diye okumustum yani tam9ay oldugu gun sonraki 2haftada bu 9ay 15gun dedigimiz zamana denk geliyor zaten kac kilo olmustu en son Yagiz'in
Hayırlı uğurlu olaun sağlıkla büyüsün canımTek tek yazamıyorum kızlar sagolun
Evet Benim doktorda en erken 38+3 te alırım demıstı.
Sizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
Aynı durumdayım bende ama benim bebek 3 hafta önde dr son ay şikayetlerini şimdiden yaşıyorsun dedi. Çatlayacakmış gibi hissediyorum hepSizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
Ben 2cmOyyy canim benim hayirli olsun. Cokkkk sevindim
Ben korkmiyim die de beni sakinlestiriyooooo
Yerim seni canim benim
Senin dogumun normal mi olcak ?
Ben seninle aynıyımYa kızlar doğurup doğurup gidiyorsunuz ylnız kalacaz buralarda, birçoğunuzun az kalmış çok şükür bizim daha çok var
Haha kiyamam ya herseyide biliyorlar mubarekHadi baba neyse de annen sonuçta küçükken bakmış sana herşeyini biliyor ne tuhaf değil mi büyüyünce çekiniyorsun işte.Çekinme deyince geçen eşim kızım dışarı çıkıcaz.Acildi genelde eşimle ayrı ayrı giyiniriz odada.Aynı anda giyindik kızım geldi siz niye birlikte giyiniyorsunuz ayıp değil mi dediBiz öğrettik ona başkasının yanında soyunma odanda yalnızken soyun diye.Biz şok ne diyeceğimizi şaşırdık.Eşim anne baba arasında ayıp olmaz dedi biz evliyiz ya dedi.Anlamış gibi geldi ama bilmiyorum.
Hahahahahaha hic gulecegim yoktu farketmezler dedim amaaaaCakal beto nie dogum tarihini degsitrdin
Bak simdi gene degistiresim tuttu 20.02.20yi gorunceKul yutmam. Bende 20.02.20 20.20da dogurucam gorun catlayin
Se niye degistiriyosun kizBende degıstırcem 6 mart, yapcambanada saydırma haa cadı
Gozunuz aydin cabim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
Ozellikle aksamlari oluyor mahvediyor beniiiiiSizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
Se niye degistiriyosun kiz
Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunuSizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?