2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bir sonraki kontrolün ne zaman
Canım doktor söylemedi ben de sormayı unutmuşum bugün zaten giriş yapmadım direk doğumhaneye çıktım o da geldi dikişi aldı, eşim Cumartesi sabah müsait diğer günler hep okulda, o zamana kadar gelmezse benim kuzum gideriz Cumartesi

Oyyy canim benim hayirli olsun. Cokkkk sevindim
Ben korkmiyim die de beni sakinlestiriyooooo
Yerim seni canim benim
Senin dogumun normal mi olcak ?
Sen benim kader arkadaşımsın kuzum tabiki çok kolay geçsin istiyorum senin de dikiş alma doğum sürecin Şuanda muhtemelen normal kuzum çatı felan müsait dedi doktor, eğer bir sıkıntı çıkmazsa normal fırtlatcam bebişi

Ay sen doğurdun doğurcan dokuz günün kalmışş
Ben 1 haftadir gazman gibiyim :)
Ya sorma hiç durmuyor artık bende tutamaz oldum bırakıveriyorum

Canım bende de gebelik şekeri var. Cildim çok çok hassas. Sezaryenden çok sonra bir nedenden dolayı kadın doğuma gitmiştim. Doktor sezaryenini nerde yaptın diye sormuştu. Hastanemi doktorumu söyleyince cildin çok hassasmış dedi. Doktorum ve hastanem iyiydi. Geçti mi geçti sonuçta. Bir de dikişlerim hiçbir zaman beni çok zorlamadı. Sezaryenin ertesi günü ayaktaydım. Sadece kızarıklık baya uzun sürdü. O da olsun o kadar. Kızıma kavuştum. Şimdi de ikinci kızıma kavuşacağım.

Ins, gonlune gore olsun. En hayirli sekilde.
38+1 de 03.03 oluyor. Dr da tmm demisti. Spinal sezeryana karar verdim ben, serklaji da uyustuktan sonra alcakmis, ole dedi. Ins oncesinde gelmeye kalkmaz benim ki de die duadayim
Sadece erken mi die endiselendim biraz burdaki konusmalardan, bilemedim iste

Kuzum sezeryan tarihleri genelde o haftalarda olmuyor mu ? Ben öyle biliyorum planlı sezeryanları, ooo uyuşturup alacaksa hiç kasmazsın da kendini ne kadar güzel olur canım benim, Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın sağlıklı doğumların olsun inşallah

Henuz gormedi.

Bebek küvöze alindi gozlem amaçlı. Hirilti vardi. Cigerlerde su varmış
Canım çok geçmiş olsun hemencecik gelsin yanına yavrun
Aynen kuzum yine 9 günü bulacak herhalde pazartesi yatacam ışte
Ben de şimdi kontrolden çıktım nst de toco hep 20-25 aralığında yani bugün her zamanki gibi 0-15 aralığında değil. Bu iyi bir işaret mi?
ama benim akşamları karnım sepsert bugün de öyle o sertlikten mi öyle oluyor?
Dr bugün bol bol yürü nefes egzersizlerine çalış dedi

Nts ye girdim bugün kızlar normal çıktı çok şükür kalp atışları.Sadece bi kez 192 ye çıktı, hemşire çok hareketli ondan olmuştur dedi.. Ultrasonla bakmadı. Perşembe günü gel bakalım doğum tarihini de söylerim dedi. Muhtemelen haftaya yapar benim sezeryanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…