- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Iyiki yenidogan yogun bakim var iste bole durumlar icin. Iyi ki ole bi hastanede dogum.yapmissin. nasilsin canim, agrin sizin var mi seninn ? Buyuk kizin, kardesini gordu mu ?Henuz gormedi.
Bebek küvöze alindi gozlem amaçlı. Hirilti vardi. Cigerlerde su varmış
Canım doktor söylemedi ben de sormayı unutmuşum bugün zaten giriş yapmadım direk doğumhaneye çıktım o da geldi dikişi aldı, eşim Cumartesi sabah müsait diğer günler hep okulda, o zamana kadar gelmezse benim kuzum gideriz CumartesiCanım bir sonraki kontrolün ne zaman
Sende gelirsin inşallah kuzum haftayaHaftaya yalnizmi birakicaksin beni olmadi :)
Sen benim kader arkadaşımsın kuzum tabiki çok kolay geçsin istiyorum senin de dikiş alma doğum sürecinOyyy canim benim hayirli olsun. Cokkkk sevindim
Ben korkmiyim die de beni sakinlestiriyooooo
Yerim seni canim benim
Senin dogumun normal mi olcak ?
Oyy kuzum gözün aydın mis gibi cek kokusunu darısı basimiza inşallahBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
CanımMesajların hepsini okuyamıyorum lostinparadise ile aynı gün suyu gelen biri vardı nickini hatrlayamadım doğum yaptı mı yazdı mıı
Ay sen doğurdun doğurcan dokuz günün kalmışşGünaydın gebisler ve taze annislerbugün çok enerjik uyandim fakat sadece 5 saat uyudum doktora gidecem ufaktan dualarinizi alirim acilmam olsun doktorcum.beni yatirsin şöyle çarşamba perşembe bebisimi koynuma ama.nolur nolur Demirrrrr ah kuzum kiyamam iki yanli yastik koy yarim yat tam yan yatma gaz içinde yastigini yüksek tut kasilmalarin basladi mi bilmiyorum ama asıl uyku derdi o zaman başlıyor yattigin yöne dogru bastiri bastiri veriyor sapsik bebisler
Ya sorma hiç durmuyor artık bende tutamaz oldum bırakıveriyorumBen 1 haftadir gazman gibiyim :)
Canım bende de gebelik şekeri var. Cildim çok çok hassas. Sezaryenden çok sonra bir nedenden dolayı kadın doğuma gitmiştim. Doktor sezaryenini nerde yaptın diye sormuştu. Hastanemi doktorumu söyleyince cildin çok hassasmış dedi. Doktorum ve hastanem iyiydi. Geçti mi geçti sonuçta. Bir de dikişlerim hiçbir zaman beni çok zorlamadı. Sezaryenin ertesi günü ayaktaydım. Sadece kızarıklık baya uzun sürdü. O da olsun o kadar. Kızıma kavuştum. Şimdi de ikinci kızıma kavuşacağım.Kizlar ben sezeryandan cok korkuyorum. Sebebi iyilesme sureci... gebelik sekeri var onun oncesindede cildim zaten cok hassasti . Bir yerr carpsam cizilse asla iyilesmiyor. Bacaklarim curuk carik icinde gebelik ortasinda seker ilk ciktigimde yaralar cikmisti izleri gecmedi kucuk sokak cocugu gibi bacaklarim. Sezeryan olursam kaoanmaz iyilesmez die korkuyorum . Parmagimi kizimin cekmecesine sikistirmiatim minicik kesik oldu 3 aydir iyilesmedi saka gibi. Bunu dusununce cok geriliyorum .
Ins, gonlune gore olsun. En hayirli sekilde.Sen benim kader arkadaşımsın kuzum tabiki çok kolay geçsin istiyorum senin de dikiş alma doğum sürecin☺ Şuanda muhtemelen normal kuzum çatı felan müsait dedi doktor, eğer bir sıkıntı çıkmazsa normal fırtlatcam bebişi
Aynen kuzum yine 9 günü bulacak herhalde pazartesi yatacam ışteAy sen doğurdun doğurcan dokuz günün kalmışş
Kuzum sezeryan tarihleri genelde o haftalarda olmuyor mu ? Ben öyle biliyorum planlı sezeryanları, ooo uyuşturup alacaksa hiç kasmazsın da kendini ne kadar güzel olur canım benim, Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın sağlıklı doğumların olsun inşallahIns, gonlune gore olsun. En hayirli sekilde.
38+1 de 03.03 oluyor. Dr da tmm demisti. Spinal sezeryana karar verdim ben, serklaji da uyustuktan sonra alcakmis, ole dedi. Ins oncesinde gelmeye kalkmaz benim ki de die duadayim
Sadece erken mi die endiselendim biraz burdaki konusmalardan, bilemedim iste
Sendede mi var kordon olayı? Ne dedi doktorun? Benim içim hiç rahat değilaynen öyle canım en iyisi doktoru dinlemek... benim bebek biraz kilolu bir de kordon turu var bir tur o yüzden sanki sezeryana daha yakınım doktor bişi demedi henüz ama
Canım çok geçmiş olsun hemencecik gelsin yanına yavrunHenuz gormedi.
Ben de şimdi kontrolden çıktım nst de toco hep 20-25 aralığında yani bugün her zamanki gibi 0-15 aralığında değil. Bu iyi bir işaret mi?Aynen kuzum yine 9 günü bulacak herhalde pazartesi yatacam ışte
Gözünaydın kuzucumHenuz gormedi.
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşirHenuz gormedi.
Insallah canımEvet benimde 27 şubattatabi bu sıralar sancılarım biraz fazla arttı. Erken davranmazsa 10 günümüz var inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız.
Gözün aydın cnmBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?