- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim az varda noluyor dogurup gidemedim :)Ya kızlar doğurup doğurup gidiyorsunuz ylnız kalacaz buralarda, birçoğunuzun az kalmış çok şükür bizim daha çok var
Bol bol sütün olsun inşallah hepsi işe yararKızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Minik oğlumu emzirmekle uğraşıyorum. Memeyi tutuyor ama sonra bırakıyor bir öok güzel emiyoraa 2.ye ememeyebiliyor. İnşallah yavaş yavaş düzene oturcağız. Altını değiştirmekte zorlanıyorumbugün altını değiştirirken yüzüme doğru işedi hahaha çok komikti hemen annem devreye girdi sağolsun yavaş yavaş öğreniyorum işte. Mükemmel bir duygu rabbim ona sağlık versin tüm acılarımı unuttıruyor bana. Bu arada bebeğim 38+0 da 3330 gram 51 cm doğdu. Çok küçük görseniz bir o kadar da tatlı ablaları. Yenidoğan zıbınları bile henüz büyük geliyor.
Bende olmaz diye düşünüyordum ama oluyormuş.
Sütümü çoğaltmaya çalışıyorum az az geliyor. Çaylar falan içiyorum bakalım inşallah artar.
Ay ne guzel massallah ya :)Kızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Minik oğlumu emzirmekle uğraşıyorum. Memeyi tutuyor ama sonra bırakıyor bir öok güzel emiyoraa 2.ye ememeyebiliyor. İnşallah yavaş yavaş düzene oturcağız. Altını değiştirmekte zorlanıyorumbugün altını değiştirirken yüzüme doğru işedi hahaha çok komikti hemen annem devreye girdi sağolsun yavaş yavaş öğreniyorum işte. Mükemmel bir duygu rabbim ona sağlık versin tüm acılarımı unuttıruyor bana. Bu arada bebeğim 38+0 da 3330 gram 51 cm doğdu. Çok küçük görseniz bir o kadar da tatlı ablaları. Yenidoğan zıbınları bile henüz büyük geliyor.
Sütümü çoğaltmaya çalışıyorum az az geliyor. Çaylar falan içiyorum bakalım inşallah artar.
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Hmmm...bunu bi arastiriym canim. Bilmiyordum. Allah razi olsun iyi ki soyledin.Canim ben sezeryan icin tarih hic bilmiyorum fakat bebegin tam dogmasinin musait oldugu gun 38+3diye okumustum yani tam9ay oldugu gun sonraki 2haftada bu 9ay 15gun dedigimiz zamana denk geliyor zaten kac kilo olmustu en son Yagiz'in
Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunu
Napalim canım şafak saymaya devam biz. Sizden güzel haberler gelince mutlu oluyoruz. Bebisin maşallah boyu kilosu güzelmişKızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Evet canım özellikle bu hafta atak yaptı benimki. Taş gibi oluyor hafiften nefes almak zorlaşıyor . Anlıyorum ki bebek değil bu kasılma. Çünkü komple karnım taş gibi oluyor . Bebek olduğunda bölgesel oluyor . Ben de yeni ayırt etmeye başladım. Böyle olduğunda yürüyorum az bişey evde rahatlatıyor canım.Sizdede oluyor mu acaba benim karnim hep tas gibi semsert artik ne koltukta oturabiliyorum ne rahat edebiliyorum yatmaya kalksam zaten ilkim karnimda zipliyor iyice canimi acitiyor , ne yapsam rahat degilim sanki oglumda durmuyor ben toplamaya calistikca heryeri dagitiyor su son ayim nasil gecicek cok merak ediyorum
Yaaa ben de bu hafta bir gaz bir gaz alttan üstten masallahim varBen 1 haftadir gazman gibiyim :)
Sapikmisin nesin kizimBak simdi gene degistiresim tuttu 20.02.20yi gorunce
Sen bide sanci cekerkenki sehveti gorHahahahahaha hic gulecegim yoktu farketmezler dedim amaaaa
28 gun kaldi yazisini gormek beni bi hayli şehvetlendirdi
Ne guzel cnm masallah insallah buda kolay gecer senin icin. Sezeryana kalirsam bu msjin bana umut oldu tesekkur ederimCanım bende de gebelik şekeri var. Cildim çok çok hassas. Sezaryenden çok sonra bir nedenden dolayı kadın doğuma gitmiştim. Doktor sezaryenini nerde yaptın diye sormuştu. Hastanemi doktorumu söyleyince cildin çok hassasmış dedi. Doktorum ve hastanem iyiydi. Geçti mi geçti sonuçta. Bir de dikişlerim hiçbir zaman beni çok zorlamadı. Sezaryenin ertesi günü ayaktaydım. Sadece kızarıklık baya uzun sürdü. O da olsun o kadar. Kızıma kavuştum. Şimdi de ikinci kızıma kavuşacağım.
Sertlik kasılmaya işaret canım yavas yavaş başlamıştır kasilmalarin demek kiCanım çok geçmiş olsun hemencecik gelsin yanına yavrun
Ben de şimdi kontrolden çıktım nst de toco hep 20-25 aralığında yani bugün her zamanki gibi 0-15 aralığında değil. Bu iyi bir işaret mi?
ama benim akşamları karnım sepsert bugün de öyle o sertlikten mi öyle oluyor?
Dr bugün bol bol yürü nefes egzersizlerine çalış dedi
iki ıkınmada gelsin bebisler ins ,Allah kurtarsın tez vakitte ,bende persembe gününden sonra ki o gün muayene var 37+5 olcam o zaman dr maglum bolgedeki varislerime de bakicak normal dogurur muyum dogurmazmiyim diye sonra evde yürüyüşe falan basliycam bklm dışarı soguk hasta gibiyim cunkuBir meşguliyet bulmam lazım aynen ıkınırken konuşmaya vaktim olmaz inşallah ☺
Sata gore kaç canim martinDoktor demıstı kiii 6 yada 9 martta alırım bebisi ben karar verdim 6sı diyeceğim tohtora tabi yine son durum ne olur bilinmez hayırlısı olsun ınsallah
Bol bol sütün olsun inşallah hepsi işe yararküçük adam öğrenir emmeyi daha çok vaktiniz var Allah bağışlasın tekrar
Ay ne guzel massallah ya :)
Yaaa bende bebemi istiyoruuuummaşallah maşallah size herşey yoluna girer Rabbımın iznı ile
Sağolun kızlarcım sizde tez zamanda sağlıkla kavuşun yavrucuklarınıza.Napalim canım şafak saymaya devam biz. Sizden güzel haberler gelince mutlu oluyoruz. Bebisin maşallah boyu kilosu güzelmiş. Sağlık sıhhatli huzurla büyüsün paşan. Süt de zamanla gelecektir. Annelik tecrübe ile oluyor zamanla işin kurdu olacağız
Ben once 20.03.20 diye tarih hosuma gidiyordu oyle yaptimSen niye degıstırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?