2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bol bol sütün olsun inşallah hepsi işe yarar küçük adam öğrenir emmeyi daha çok vaktiniz var Allah bağışlasın tekrar

Ay ne guzel massallah ya :)

Yaaa bende bebemi istiyoruuuummaşallah maşallah size herşey yoluna girer Rabbımın iznı ile

Canim ben sezeryan icin tarih hic bilmiyorum fakat bebegin tam dogmasinin musait oldugu gun 38+3diye okumustum yani tam9ay oldugu gun sonraki 2haftada bu 9ay 15gun dedigimiz zamana denk geliyor zaten kac kilo olmustu en son Yagiz'in
Hmmm...bunu bi arastiriym canim. Bilmiyordum. Allah razi olsun iyi ki soyledin.
Valla canim iki dr takibindeyim ya ben, biri 2500 dedi cuma gunu digeri 2700. Ben az olani baz aliyorum acikcasi. Iri bi bebek degil.

Hepimiz aynı durumdayız sanırım canım. Bi kenara bacağıyla ayağını dayıyo sıpa diğer yöne totosunu

Otururken bir taraf sivriliyor o Sırada regl sancısı gibi bisey hafif belim ve bacaklarıma vuruyor hıc hareket yok 20 30 saniye suruyor. Kasilma bu galiba gunde bıkac kez oluyor.

Napalim canım şafak saymaya devam biz. Sizden güzel haberler gelince mutlu oluyoruz. Bebisin maşallah boyu kilosu güzelmiş . Sağlık sıhhatli huzurla büyüsün paşan. Süt de zamanla gelecektir. Annelik tecrübe ile oluyor zamanla işin kurdu olacağız

Evet canım özellikle bu hafta atak yaptı benimki. Taş gibi oluyor hafiften nefes almak zorlaşıyor . Anlıyorum ki bebek değil bu kasılma. Çünkü komple karnım taş gibi oluyor . Bebek olduğunda bölgesel oluyor . Ben de yeni ayırt etmeye başladım. Böyle olduğunda yürüyorum az bişey evde rahatlatıyor canım.

tavsannesi ayy canim ya bi kez daha tesekkur ederim.
Simdi netten okudum. Sezeryan tarihi icin en uygun zmaan fln die.
39+0 diyor doktorlar hep sitelerinde o skeilde yaziyor. Benim tarih degisir muhtemeln. Doktorun da kafa karisti heralde o anda. Bu hafta gidince tekrar konusurm artik.

Ne guzel cnm masallah insallah buda kolay gecer senin icin. Sezeryana kalirsam bu msjin bana umut oldu tesekkur ederim

Yok yok benim uşak içerde halter çalışıyor kesin . O nasıl tekme nasıl vuruş arkadaş . Sarsılıyorum ve korkuyorum yahu abartıyor sankim biraz kerata

Sertlik kasılmaya işaret canım yavas yavaş başlamıştır kasilmalarin demek ki

Bir meşguliyet bulmam lazım aynen ıkınırken konuşmaya vaktim olmaz inşallah ☺
iki ıkınmada gelsin bebisler ins ,Allah kurtarsın tez vakitte ,bende persembe gününden sonra ki o gün muayene var 37+5 olcam o zaman dr maglum bolgedeki varislerime de bakicak normal dogurur muyum dogurmazmiyim diye sonra evde yürüyüşe falan basliycam bklm dışarı soguk hasta gibiyim cunku

Bol bol sütün olsun inşallah hepsi işe yarar küçük adam öğrenir emmeyi daha çok vaktiniz var Allah bağışlasın tekrar
Ay ne guzel massallah ya :)
Yaaa bende bebemi istiyoruuuummaşallah maşallah size herşey yoluna girer Rabbımın iznı ile
Sağolun kızlarcım sizde tez zamanda sağlıkla kavuşun yavrucuklarınıza.
Mis kokulu çok güzel. 2 gündür 2 saatlik uykuyla duyuyorum ama o kadar enerjiğim ki yavrum için yeter ki o ağlamasın huzursuzlanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…