2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm oyle diyorlar cok gazi olmazsa yaptircam . Aa oylemi cnm degisikmis orda. . Oooo masallah 4 saat harika budefa 2 satte kucakta ins . Bnm 12 saat surmustu

Malesef oyleymis yoksa harektlenmeden 4 5 aylikken dusmmustuk nasip artik az agrisi oldu :) 40 hafta bekleyince içerde daha fazla beklemek istememisti cok isterimde hic sanmiyorum bu haftalardan coktan acilmam vardi bu kez neler goruruz bakalim

Aiiiyyy hemşerimmmm geliyo bebiş haa sağlıkla gelsin bakalım

Ben de koltuktan kalkarken bikaç deneme yapıp öne doğru ancak kalkıyorum eşim ha gayret az kaldı diye diye destek veriyor sağolsun

Bizim aile kalabalik zaten bende sirf paravan var kapaniyor rahat ederim diye dusundum isteyen girer cikar :)
Bizim de iki çeşit oda daha vardı. +300 +600 şeklinde. Rahat ederiz diye +600 olanı rezerve ettik 28ine. Sonra 14 Şubat'ta doğunca değil vip oda başımızı sokacak odayı zor bulduk Bir de şansa rezerve ettiğimiz vip odanın hemen bitişiğindeki standart odaya almadılar mı bizi Eşime diyorum iptal ettirme, gidip kalacam orda iki gün, bebeği de yenidoğan diye yuttururuz, nasılsa minicik

Eşim diyor ki senin gibi hamileler hergün yürüyüş yapıyor sen evden çıkmıyorsun.Spor da yapsana dediBen de normal doğum bekleyenler onlar benim sezeryan canım dedim.Bunları yapayım da çocuk gelmeye kalksın bir de olur mu öyle şey dedim.Alem benim kocam kimbilir kimden duydu da bana söyleniyor

Ben biraz ayaklansam nefesin daralıyor bayılacak gibi oluyorum hem senden geri haftam 37 lerdeyim

Sakın haaaa oyle bısey yapma riske girme durduk yere

Kızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?

Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Cuma günü acilde çekilen NST ve doktorumun beni doğuma alması arasında 2 saat falan var. İlk nst bu arada. Doktorum hiç istememişti

Eklentiler

• IMG_20200218_105750.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
Hepimiz öyleyiz canımm eminim, çok çok teşekkür ederim Ve gerçekten özellikle bu ay pek bi duygusallaştım. Hayırlısı ile doğuralım da sağlıcakla, toparlayalım kendimizi
Cok sukur bugunde yemegimi yaptim Alllam insallah kocqm 1 tabakla doyarda yarinada kalir yemek cokca amiin
Ne yaptın Pinkcim artırabildin mi yemek

Kızlar iki gündür beni aşırı bir sıcak basıyor öyle böyle değil avuç içleri den resmen ateş fışkırıyor iyce şiştim tam 100kilıo oldum tabi fındığım feda olsun yatağa yattımmı resmen kırmasamıyorum heryer lerim tıtuluyor az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…