- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Evet cnm oyle diyorlar cok gazi olmazsa yaptircam. Aa oylemi cnm degisikmis orda. . Oooo masallah 4 saat harika budefa 2 satte kucakta ins . Bnm 12 saat surmustu
Aiiiyyy hemşerimmmm geliyo bebiş haaKızlarrr, son kontrole gittik bugün. Sondu, çünkü pazartesi sezaryen kararı verdi doktorum. Suyu azalmış bizimkinin, bir de geçen haftadan beri sadece 100 gram filan almış. Artık fazla beslenemiyor sanırım. Zaten sıkışmıştı garibim bugün, çok komikti suratıDoktorum sorun yok, sen dışarda daha güzel beslersin onu dedi. Oksaparı en son cuma sabah vurulacam, sonra bırak dedi. Dua edin teyzeler, o güne kadar biraz daha alsın kilo
Ben de koltuktan kalkarken bikaç deneme yapıp öne doğru ancak kalkıyorum eşim ha gayret az kaldı diye diye destek veriyor sağolsunBenim ağrım genelde geceleri oluyor kuzum valla çişim gelecek diye korkuyorum artık, bir sürü kez kalkmaktan bir hal oluyorum her seferinde ters dönmüş tosbağa gibi debeleniyorum yatağın içinde eşimin destek alacağım diye tutmadığım yeri kalmıyor
Beto mantar da olabilir. Geçen hafta bendende akmıştı bişe 10 sn falan sürdü suyum mu nişanım mı acaba demiştim mantar çıktıEnfeksiyonum vardi zaten canim sorarim bakalim
Bizim de iki çeşit oda daha vardı. +300 +600 şeklinde. Rahat ederiz diye +600 olanı rezerve ettik 28ine. Sonra 14 Şubat'ta doğunca değil vip oda başımızı sokacak odayı zor buldukBizim aile kalabalik zaten bende sirf paravan var kapaniyor rahat ederim diye dusundum isteyen girer cikar :)
Kızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?
Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Eşim diyor ki senin gibi hamileler hergün yürüyüş yapıyor sen evden çıkmıyorsun.Spor da yapsana dediBenim de ara ara kasıklarım belim adet ağrısı gibi sızlıyor çatı ağrım var benim de öyle doğum yakın diyeceğim bir belirtim yokbenim ilk bebek ben de 39+larda gelir diye tahmin ediyorum.
Doğuma yardımcı olması için tarçın çayı ahududu yaprağı çayı içiyorum, bugün merdiven çıkma işine başladım doktorum da normal doğumun kolay geçmesi için bol bol yürüyüş yap dedi ama yarım saat yürüsem inanılmaz tuvaletim geliyorum
İnşallah sağsalim herkes bebeklerine kavuşur
Ben biraz ayaklansam nefesin daralıyor bayılacak gibi oluyorum hem senden geri haftam 37 lerdeyimBugun kendimi yordum resmen belim kopucak agridan :) yatak carsafi degisti.camasirlar halledildi.toz alma supurge vileda aksam yemegi dus sacimin fönu halledildi.sarma sariyordum hem biraz yarin yaparim birazda buzluga atarim diye yarim biraktim.carpintim basladi :)
Eşim diyor ki senin gibi hamileler hergün yürüyüş yapıyor sen evden çıkmıyorsun.Spor da yapsana dediBen de normal doğum bekleyenler onlar benim sezeryan canım dedim.Bunları yapayım da çocuk gelmeye kalksın bir de olur mu öyle şey dedim.Alem benim kocam kimbilir kimden duydu da bana söyleniyor
Ben biraz ayaklansam nefesin daralıyor bayılacak gibi oluyorum hem senden geri haftam 37 lerdeyim
Aynen anca okudumNiye gec kaldin bu kadar okumaya calismaktan mi
Her sabah bi heyecanla uyaniyorum 1 gun daha yaklastik diye
Cuma günü acilde çekilen NST ve doktorumun beni doğuma alması arasında 2 saat falan var. İlk nst bu arada. Doktorum hiç istememiştiKızlar 36. haftadayım NST de 2 küçük bir de 80 i bulan sancılarım çıktı. Sizin NST lerde durum nasıldı?
Benim bebiş biraz zayıf biraz kilo alsın da öyle gelsin istiyorum
Hepimiz öyleyiz canımm eminim, çok çok teşekkür ederimBen sana kiyamam. Canim asla haksiz degilsin. Ince, naif yapili, esine cokca sevgi duyan bi fistiksin sen. ❤Ama erkek anacim, cok da incelik beklemicen bunlardan. Isticeksin tabi senin en dogal hakkin, o da alacak pek tabii. Simdi tekrar hormonlarimiz yukseldi, bi de duygusallik coktu hepimize. Alir merak etme, aman almasin fln da deme. Alsin arkadasim ne dmeek , sen de guzelce kullan her ne istiyorsan.
Ne yaptın Pinkcim artırabildin mi yemekCok sukur bugunde yemegimi yaptimAlllam insallah kocqm 1 tabakla doyarda yarinada kalir yemek cokca amiin
Kaç aylıkken okutacaksınız Mevlüt ben 40 çıkınca hemen okutucam ama Korkuyorum bebekte küçük 30 kişi falan gelen olur sıkıntı olmaz inşallahBen de sünnetten sonra mevlüt okutucam bunlardan yaptırmayı düşünüyorum
39+0a gün verdi.Planlı sezeryan olacak arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftaya gün veriyor
MasallahCok mutluyumm su anda kendi bebegim olmus gibi arkadasim hamileydi aramizda bir ay vardi bebisi dogmussdoktor surekli iri bebek iri bebek diyorrdu 38haftasinda 3750 gr dogmus minik pasam❤❤
Ne bu aceleniz arkadaslar ya ne kadar dursa kârdir biz senle ayni sayiliriz daha dogurmayizAynen anca okudumben de her an doğurcakmışım gibi bekliyorum ama doktor doğurmazsın daha bekleme dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?