Benimki ne midem bulaniyo çok kötüyüm diyorum, hamilelikte olurmuş öyle canım normal diyoB
Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herife
Tamamen doktorun kullandigi cihazin kalitesi ve cocugun muayene sirasindaki pozisyonuna bagli. Kizimda 12+2de ogrenmistim ben. Kimi velet gostermiyorBugün 7+6 olduk biz teyzeleri
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyo ya fena taktım bu durumabildiğiniz ritüelleri, eskiden kalma şeyleri falan yazsanıza hadi tahmin yürütelim
Evet ya varlığını göstermiyor bizim minik üzmüyor anneyiAynı ben valla nerde bu çocuk bi işaret verse bari ya
AaaBenimki ne midem bulaniyo çok kötüyüm diyorum, hamilelikte olurmuş öyle canım normal diyonaz yaptığıma pişman ediyo
Kafaya tuz olayini yapilan varmi aranizda arkadaslarim bana yapti ama benm elim surekli burnumda yeni amleiyay oldugum icin pek emin olamadilarKızlar burada cinsiyetleri paylaşmak bile çok heyecanlı olacak
Ben onu bilmiyorum nasıl bisey kiKafaya tuz olayini yapilan varmi aranizda arkadaslarim bana yapti ama benm elim surekli burnumda yeni amleiyay oldugum icin pek emin olamadilar
Tebrikler öncelikle canım bak herşey normalmiş hiç kafaya takacak birşey yok bence tadını çıkart hamileliğinin.Bide eklemeye unuttum, geçen hafta doktora gittim rahim kesem yuvarlak olmuş kalp atışı vardı bebeğin gelişimi iyidi herşey normal dedi.
Habern yokken basindan asagi tuz serpiyolar azcik. Ilk burnuna dokunursan erkek agzina dokunursan kizmisBen onu bilmiyorum nasıl bisey ki
şampuan battaniye ateş ölçer ıslak mendil vs o tarz şeyler alınabilir şimdiden yavaş yavaş alayım dersenizAynen canım ama hep bebek seyleri alaşım geliyor cinsiyet belli olmadan da alamıyorum ayy çok heyecanlı yaaa
benimde tam tersi hepsi erkek arkadaşlarımın cocuklarıBenm etrafimda 2018 den beri hep kiz bebek dogdu simdide mayistan beri hep erkek doguyor
canım bence kendini hiç üzme kalp atışı olduğunu söylemiş doktor daha ne olsun . Moralini yüksek tut . Dua et bol bol gerisi Rabbimin takdiri.. Ama bence bebişi göreceksin bu gidişindeMerhaba hanimlar,
Bende 2 Temmuzda pozitif test ettim, şuan bebeğim 8+4 günlük Yani 9. Haftamdayım.
Son iki hafta ara ara sabah kusmalarım oldu ama çok şiddetli değil. Sürekli uyumak istiyorum sadece.
Benim şöyle oldu ben yaklaşık 6 haftaliken doktora gittim rahim kesemin 7mm olduğunu ve yuvarlak olmadığını söyledi, en azından yolk kesesini görmem gerekirdi dedi. Tabi ben ağlamalara başladım, ama Allah’a bıraktım vardır bi hayır diye sonra yaklaşık 10 gün sonra Bursa’da tatilde hastaneye gittim ve orda doktor bana kalp atışı olduğunu söyledi ve progestan verdi. Kullandım bugün bitti çok şükür.
Benim şöyle bi sorunum var mesela forumlarda okurken işte 9. Haftada kalbin daha atmadığını yada bebeğin gelişemediğini vesayre okuyorum pisikolojimi mahvediyor. Doktorda randevum henüz önümüzdeki Perşembe sizce ne yapayım ?
Bulantım Yok, uyku isteği var çünkü gece idrara çok uyandım, yorgunluk hissediyorum. Ama bulantımın olmaması beni tedirgin etti, ki zaten öyle çok kötü olmadım şimdiye kadar toplam 3 kere sabah kustum sadece. Siz doktor randevularınıza kadar neler yapıyorsunuz?
Ben sürekli araştırıyorum aklım fikrim bebekte, birde ağlamak istiyorum sürekli bunalıyorum.
Tatil dönüşü alıcam onları canım hem 3 ayı bitirmiş oluruz inşallahşampuan battaniye ateş ölçer ıslak mendil vs o tarz şeyler alınabilir şimdiden yavaş yavaş alayım derseniz
Kizlar eski zamanlarda cinsiyet belirleme olarak bi adam hamile kadinin gogsune gore biliyormus. Ilk hamileligimde bende tuttu. Sizinle de paylasmak istiyorum.
Eger hamile kadinin sol gogsu sag gogsunden buyukse bebek kizdir diyor bu adam. Benim oyleydi, ama kalp de solda oldugu icin zaten sol daha buyuk olcak tbai die inanmamistim. Bi de su an sag gogsum digerinden daha buyuk.
Soyle de bi farkim var, onceki gebeligimde, meme uclarim acik renkti, su an baya kara kara oldular
Eger bu tutarsa, paylasalim ya herkesle
Bana bisey yapan olmadı şimdilik ilkinde makas bıçak yapılmıştı amaHabern yokken basindan asagi tuz serpiyolar azcik. Ilk burnuna dokunursan erkek agzina dokunursan kizmis
çin takvimi kızımda erkek dedi tutmadıÇin takvimine göre cinsiyetine bakabilirsiniz. Çinliler bu işte gayet iyi ve yanılma payı çok az oluyor. Bugüne kadar kardeşim, yengem, arkadaşlarım kime baktıysak cinsiyet o çıktı. Hoş sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet farketmez. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?