2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün 7+6 olduk biz teyzeleri
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyo ya fena taktım bu duruma bildiğiniz ritüelleri, eskiden kalma şeyleri falan yazsanıza hadi tahmin yürütelim
Tamamen doktorun kullandigi cihazin kalitesi ve cocugun muayene sirasindaki pozisyonuna bagli. Kizimda 12+2de ogrenmistim ben. Kimi velet gostermiyor

Benimki ne midem bulaniyo çok kötüyüm diyorum, hamilelikte olurmuş öyle canım normal diyo naz yaptığıma pişman ediyo
Aaa normal olduğunu biz de biliyoruz bende benimkine ay battı ay battı deyiveriyorum hemen yat karıcım diyor uzan hiç bir iş yapma diyor sonra hemen süpürgeyle viledayi kapıp geliyor

Merhaba hanimlar,

Bende 2 Temmuzda pozitif test ettim, şuan bebeğim 8+4 günlük Yani 9. Haftamdayım.
Son iki hafta ara ara sabah kusmalarım oldu ama çok şiddetli değil. Sürekli uyumak istiyorum sadece.

Benim şöyle oldu ben yaklaşık 6 haftaliken doktora gittim rahim kesemin 7mm olduğunu ve yuvarlak olmadığını söyledi, en azından yolk kesesini görmem gerekirdi dedi. Tabi ben ağlamalara başladım, ama Allah’a bıraktım vardır bi hayır diye sonra yaklaşık 10 gün sonra Bursa’da tatilde hastaneye gittim ve orda doktor bana kalp atışı olduğunu söyledi ve progestan verdi. Kullandım bugün bitti çok şükür.

Benim şöyle bi sorunum var mesela forumlarda okurken işte 9. Haftada kalbin daha atmadığını yada bebeğin gelişemediğini vesayre okuyorum pisikolojimi mahvediyor. Doktorda randevum henüz önümüzdeki Perşembe sizce ne yapayım ?

Bulantım Yok, uyku isteği var çünkü gece idrara çok uyandım, yorgunluk hissediyorum. Ama bulantımın olmaması beni tedirgin etti, ki zaten öyle çok kötü olmadım şimdiye kadar toplam 3 kere sabah kustum sadece. Siz doktor randevularınıza kadar neler yapıyorsunuz?
Ben sürekli araştırıyorum aklım fikrim bebekte, birde ağlamak istiyorum sürekli bunalıyorum.

Benm etrafimda 2018 den beri hep kiz bebek dogdu simdide mayistan beri hep erkek doguyor
benimde tam tersi hepsi erkek arkadaşlarımın cocukları benimde çin takvimine kafam basmadı . Yıl olarak 25 yaşındaydım hamile kaldığımda ama ay olarak haziran 1 olduğu için 24 hangisine bakayım şaşırdım

Hanımlar bugun kalp atışını duydum ultrasona gore 6+5 son adet tarihime göre 7+5 son adet tarihim 8 haziran doktor gec dollenme degil dedi tam dedi 1 hafta geri çıkıyor nasil tam oluyot adet dongum 32 gun

canım bence kendini hiç üzme kalp atışı olduğunu söylemiş doktor daha ne olsun . Moralini yüksek tut . Dua et bol bol gerisi Rabbimin takdiri.. Ama bence bebişi göreceksin bu gidişinde

Kizlar eski zamanlarda cinsiyet belirleme olarak bi adam hamile kadinin gogsune gore biliyormus. Ilk hamileligimde bende tuttu. Sizinle de paylasmak istiyorum.
Eger hamile kadinin sol gogsu sag gogsunden buyukse bebek kizdir diyor bu adam. Benim oyleydi, ama kalp de solda oldugu icin zaten sol daha buyuk olcak tbai die inanmamistim. Bi de su an sag gogsum digerinden daha buyuk.
Soyle de bi farkim var, onceki gebeligimde, meme uclarim acik renkti, su an baya kara kara oldular
Eger bu tutarsa, paylasalim ya herkesle

Hamile olduğumu henüz bilmiyordum. Kaş aldırmaya gittiğimde bana sen "Kız bebeğine hamilesin, yüzün mahvolmuş, çirkinleşmissin" dedi. Ertesi gün şirketteki aşçı ablamız, "Alnına kız bebek isi gelmiş, kararmışsın" dedi. Bu laflar üzerine test yaptım ve sonuç pozitifti. Şimdi cidden merak ediyorum, kız çıkarsa bu işi ticarete dökesim var.

Kızlar sonuclarima bakar misiniz doktora haftaya gidicem merak ettim normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190801-132428_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
çin takvimi kızımda erkek dedi tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…