2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde artısı da cok iyi dedi doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mi ve 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama eklenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen normal bi kese görünmemesi

hanımlar sonucum geldi.eşim foto atmış hcg 5566 yani haftasıyla uyumlu bi sonuç.tek merak ettiğim içimden hep ikiz geçiyo ama bu değere tek sanırım.aramızda varmı hcg değerine göre ikizlere gebe olduğunu öğrenen??

Bugün 7+6 olduk biz teyzeleri
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyo ya fena taktım bu duruma bildiğiniz ritüelleri, eskiden kalma şeyleri falan yazsanıza hadi tahmin yürütelim

ben dün gittim. son adet tarihim 20 haziran bana 21 kasımda gel dedi.

evet hcgn ii yükselmiş.zaten 1000i geçtimi kese dolu demektir.bazen kese gerçekten görünemeyebilir.ancak kanamam lekelenmenin olması insanı düşündürüyo.yaklaşık 7haftalık gebesin.benimki 2bebeğim 8haftada sonra canlandı göründü o yüzden stres yapma.stres olmayan şeyi oldurtur.rahatla ve sıkıntı yapmadan enaz5 gün dahabekle sonra tekrar dr git inş hayırlı haberler alırsın.ama tekrar diyorum stres yok stres hamilelğin düşmanı

B

Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herife
ay aman olmasın bacım boşver berbat birşey içim dışıma çıktı resmen
valla hepimiz nasıl fiziksel olarak farklı isek bebeklerde bence öyle doktorunuz sağlıklı diyorsa geç döllenme falan bunları bence çok düşünmeyin ben öyle yapıyorum sağlıklı olsunda zayıf olmuş boyu kısa olmuş hiç önemli değil benimde sat 16 haziran geçen hafta cuma gittim doktora 0,52 mm di kesem salı günü gittim 0,92 mm olmuş kalp atışı hocam dedim daha erken 2 hafta sonra gel o zaman gümbür gümbür dinleyeceğiz dedi haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi bende gittiğimde 6+2 dim anlamadım bence onların hesaplama şekilleri daha farklı hocam ben sat göre 6+2 yim dedim güldü hayır dedi 5 haftalık gebesin herşeyde yolunda

Yaa bende çok merak ediyorum araştırmalarıma göre nub diye bişey varmış ama oda 11 hafta da falan anlaşılıyormuş
Bugün 7+6 olduk biz teyzeleri
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyo ya fena taktım bu duruma bildiğiniz ritüelleri, eskiden kalma şeyleri falan yazsanıza hadi tahmin yürütelim

İnş canm Doktor görünmesi laZm deyince tedirgin oldum detaylı ultrason için radyolojıye gönderdi dış gebelikten şüphelendi orda da ne tüplerde nede başka yerde kese ya da kis gibi birset yok ama hiçbir yerde kese de Yok dedi ultrosn yapan kişi 3700 lerde görünmeyince bu şekilde kimyasal gebelik mi acaba dedik 2 gündür akşamları hafif kahverengi lekenlemelrimde var ama kesiliyor hemn uzun sürmüyor

seneyi bilmem ama mart ayı erkek ayıdır.hep büyükler öyle diyolar.tabiöncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun kızın erkeğin farkı yok evlatcandır

Çin takvimine göre cinsiyetine bakabilirsiniz. Çinliler bu işte gayet iyi ve yanılma payı çok az oluyor. Bugüne kadar kardeşim, yengem, arkadaşlarım kime baktıysak cinsiyet o çıktı. Hoş sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet farketmez. ^_^

yani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda var
ben zaten hocasini bilseydim yazardim bi dr dedim hepsi demedim erkek oldugunu yasinin 40 ustu oldugunu biliyorum

bana bi kart verdiler oradakine gore gidecekmisim oraya tarihler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…