ben dün gittim. son adet tarihim 20 haziran bana 21 kasımda gel dedi.İdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?
Bir de kızlar beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar. İlk tahlilim orda yapıldı , kayıt falan oldum ama ne zaman arayacaklar kontrol için falan acaba ? tecrübesi olan paylaşabilir mi
evet hcgn ii yükselmiş.zaten 1000i geçtimi kese dolu demektir.bazen kese gerçekten görünemeyebilir.ancak kanamam lekelenmenin olması insanı düşündürüyo.yaklaşık 7haftalık gebesin.benimki 2bebeğim 8haftada sonra canlandı göründü o yüzden stres yapma.stres olmayan şeyi oldurtur.rahatla ve sıkıntı yapmadan enaz5 gün dahabekle sonra tekrar dr git inş hayırlı haberler alırsın.ama tekrar diyorum stres yok stres hamilelğin düşmanıMerhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde artısı da cok iyi dedi doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mive 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama eklenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen normal bi kese görünmemesi
ay aman olmasın bacım boşver berbat birşey içim dışıma çıktı resmenB
Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herife
valla hepimiz nasıl fiziksel olarak farklı isek bebeklerde bence öyle doktorunuz sağlıklı diyorsa geç döllenme falan bunları bence çok düşünmeyin ben öyle yapıyorum sağlıklı olsunda zayıf olmuş boyu kısa olmuş hiç önemli değil benimde sat 16 haziran geçen hafta cuma gittim doktora 0,52 mm di kesem salı günü gittim 0,92 mm olmuş kalp atışı hocam dedim daha erken 2 hafta sonra gel o zaman gümbür gümbür dinleyeceğiz dedi haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi bende gittiğimde 6+2 dim anlamadım bence onların hesaplama şekilleri daha farklı hocam ben sat göre 6+2 yim dedim güldü hayır dedi 5 haftalık gebesin herşeyde yolundaMerhaba arkadaşlar ilk resim pazartesi günü şehzade tıp merkezinde ikinci resim bugün Mediko tıp merkezinde çekildi. Yorumlayabilir misiniz ? ilk resim vajinadan ikinci resim karından çekildi. Sat tarihim 20 haziran ama doktor bugün 5 haftalık hamilesin dedi. Acaba geriden mi takip ediyorum ?
evet hcgn ii yükselmiş.zaten 1000i geçtimi kese dolu demektir.bazen kese gerçekten görünemeyebilir.ancak kanamam lekelenmenin olması insanı düşündürüyo.yaklaşık 7haftalık gebesin.benimki 2bebeğim 8haftada sonra canlandı göründü o yüzden stres yapma.stres olmayan şeyi oldurtur.rahatla ve sıkıntı yapmadan enaz5 gün dahabekle sonra tekrar dr git inş hayırlı haberler alırsın.ama tekrar diyorum stres yok stres hamilelğin düşmanı
Bugün 7+6 olduk biz teyzeleri
Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyo ya fena taktım bu durumabildiğiniz ritüelleri, eskiden kalma şeyleri falan yazsanıza hadi tahmin yürütelim
evet hcgn ii yükselmiş.zaten 1000i geçtimi kese dolu demektir.bazen kese gerçekten görünemeyebilir.ancak kanamam lekelenmenin olması insanı düşündürüyo.yaklaşık 7haftalık gebesin.benimki 2bebeğim 8haftada sonra canlandı göründü o yüzden stres yapma.stres olmayan şeyi oldurtur.rahatla ve sıkıntı yapmadan enaz5 gün dahabekle sonra tekrar dr git inş hayırlı haberler alırsın.ama tekrar diyorum stres yok stres hamilelğin düşmanı
Bu sene kız mı erkek mi senesi acaba Her sene öyle bısey dıyorlar yakızlar cinsiyet olarak ağırlık erkek olacak burdaki bayanların yüzde 80 tahmini veriyorum bunun için
seneyi bilmem ama mart ayı erkek ayıdır.hep büyükler öyle diyolar.tabiöncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun kızın erkeğin farkı yok evlatcandırBu sene kız mı erkek mi senesi acaba Her sene öyle bısey dıyorlar ya
seneyi bilmem ama mart ayı erkek ayıdır.hep büyükler öyle diyolar.tabiöncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun kızın erkeğin farkı yok evlatcandır
Aaa nedenkiikızlar cinsiyet olarak ağırlık erkek olacak burdaki bayanların yüzde 80 tahmini veriyorum bunun için
Bu sene kesinlikle kiz senesi gecen sene erkektiBu sene kız mı erkek mi senesi acaba Her sene öyle bısey dıyorlar ya
ben zaten hocasini bilseydim yazardim bi dr dedim hepsi demedim erkek oldugunu yasinin 40 ustu oldugunu biliyorumyani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda var
Bakalım bizim minikler ne olacakBu sene kesinlikle kiz senesi gecen sene erkekti
bana bi kart verdiler oradakine gore gidecekmisim oraya tarihler varİdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?
Bir de kızlar beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar. İlk tahlilim orda yapıldı , kayıt falan oldum ama ne zaman arayacaklar kontrol için falan acaba ? tecrübesi olan paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?