2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
seneyi bilmem ama mart ayı erkek ayıdır.hep büyükler öyle diyolar.tabiöncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun kızın erkeğin farkı yok evlatcandır
Aynen canım ama hep bebek seyleri alaşım geliyor cinsiyet belli olmadan da alamıyorum ayy çok heyecanlı yaaa

Beta hcg yi iki güne bir tekrarlayın.Normalde olması gereken sizi betayı tekrarlatmaları.Ben daha önce dış gebelik geçirdim ancak benim değerim bi yükseliyordu bir düşüyordu kahverengi lekelenmelerim oluyordu.ultrasyonla zaten teşhis edilemeyebiliyor bunun için değerlere bakılıp karar verilmesi gerekiyor.

Çin takvimine göre erkek çıkmıştı bakmıştım Kız erkek farketmez ama belli olmasını istiyorum ciciler alayım

Çin takvimine göre erkek çıkmıştı bakmıştım☺ Kız erkek farketmez ama belli olmasını istiyorum ciciler alayım

Bana da kız çıkıyor. ^_^
Gebelikten önce eşimle tatildeydik. Orada sürekli "Kızım şimdi annenle şuradayız, buradayız" diye video çekip duruyordu. "Bunlar da sana hatıra kalsın" deyince ben de gülüyordum "Hamile kaldım da, cinsiyeti eksikti" deyip. Şimdi merakla cinsiyeti bekliyoruz. Belli olsunlar da mini mini cicileri alalım evet. En çok bunu bekliyorum yalan yok.

Allah yardmcn olsun canim insaallah oyle bsey degildir

Bu sene kesinlikle kiz senesi gecen sene erkekti

Ewet katılıyorum kesinlikle. Kız senesi. 2 sene erkek. 1 sene kız senesi diyorlar bizim burda. Hepten tutuyor valla. Benim şimdi ki hamileliğim tüm belirtilwrim kızın mesela. Kesin kız diyorum ben yüzde 80- 90

Ewet katılıyorum kesinlikle. Kız senesi. 2 sene erkek. 1 sene kız senesi diyorlar bizim burda. Hepten tutuyor valla. Benim şimdi ki hamileliğim tüm belirtilwrim kızın mesela. Kesin kız diyorum ben yüzde 80- 90
Benm etrafimda 2018 den beri hep kiz bebek dogdu simdide mayistan beri hep erkek doguyor

Gerci bizim 2020 erkegede gecebilir

cok gecmis olsun canim tekrardan dikkat et kendine bol bol dinlen

Ya sizdede ackenmi yemekten sonrami bulanti oluyor yemek yemeye korkuyorum artik hemen bulantim basliyor
Canım selam bnm de sabah açken hiç bişe yok kahvaltı yaptıktan sonra mide gazıyla birlikte bir bulantı başlıo oglene dogru maffedio beni bide agzımda zehir gbi acı tat var sende de varmı?

Banada kiz cikiyor gonlumdende kiz geciyor bakalm:)

Yaşadığın Son sıkıntı olur gebelikle ilgili inş. Bebeğin seninle kalır kucaklarsin hayırlısiyla

Olmuyo da zaten aman sağlıklı olsunlar da

Canım benim senden haber bekliyorduk biz de şükür iyisin daha da iyi olacaksın. Çok geçmiş olsun sana . Şimdi dinlen bebeğine birlikte canım gelmene sevindim

Hangi belirtiler var canım

Teşekkürler anı hareket etmemek lazım dikkat et kendine. Benim hamileliğimi herkes beklediği için ben dayanamadım söyledim ama arkadaşlarım bile ağladı duyunca.
Allah beterinden saklasin, gelmis gecmis olsun. Ben de kizima hamileyken kanama yasadim progestan kullandim. Bana sporu ve seyahati yasaklamıştı doktorum o zaman. Hatta bi ara erken dogabilir diye konusup hazirlamisti bile bizi, cantam hazir haftalarca bekledim. Sonuc 39.haftada sezeryan, koca kafa kanali bulduramadi bile

Yiyecek ekmegi varsa her turlu gelecek dunyaya annesi, sen de dinlenmene bak, kendini uzme.

Ben kizimdan once bi kimyasal yasadim, o zaman herkese söylemiştim simdi akillandim. Kalp atisini duyana kadar soylemeyi düşünmüyorum o yuzden. Tabi beklenen bebek olunca insanlar sorar, o daha da farkli bi durum. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim

Kizima hamileyken doktorum kalp atisindan sonra sgkya giden bi gebelik kayit formu doldurmustu. 8. Hafta bitinceydi yanlis hatirlamiyorsam. O kayit aile hekimine dusunce hemsiresi telefon acmisti bana. Oncesinde kimse aramadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…