- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Aynen canım ama hep bebek seyleri alaşım geliyor cinsiyet belli olmadan da alamıyorum ayy çok heyecanlı yaaaseneyi bilmem ama mart ayı erkek ayıdır.hep büyükler öyle diyolar.tabiöncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun kızın erkeğin farkı yok evlatcandır
Beta hcg yi iki güne bir tekrarlayın.Normalde olması gereken sizi betayı tekrarlatmaları.Ben daha önce dış gebelik geçirdim ancak benim değerim bi yükseliyordu bir düşüyordu kahverengi lekelenmelerim oluyordu.ultrasyonla zaten teşhis edilemeyebiliyor bunun için değerlere bakılıp karar verilmesi gerekiyor.İnş canmDoktor görünmesi laZm deyince tedirgin oldum detaylı ultrason için radyolojıye gönderdi dış gebelikten şüphelendi orda da ne tüplerde nede başka yerde kese ya da kis gibi birset yok ama hiçbir yerde kese de Yok dedi ultrosn yapan kişi 3700 lerde görünmeyince bu şekilde kimyasal gebelik mi acaba dedik 2 gündür akşamları hafif kahverengi lekenlemelrimde var ama kesiliyor hemn uzun sürmüyor
Çin takvimine göre erkek çıkmıştı bakmıştımÇin takvimine göre cinsiyetine bakabilirsiniz. Çinliler bu işte gayet iyi ve yanılma payı çok az oluyor. Bugüne kadar kardeşim, yengem, arkadaşlarım kime baktıysak cinsiyet o çıktı. Hoş sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet farketmez. ^_^
Çin takvimine göre erkek çıkmıştı bakmıştım☺ Kız erkek farketmez ama belli olmasını istiyorum ciciler alayım
Allah yardmcn olsun canim insaallah oyle bsey degildirİnş canmDoktor görünmesi laZm deyince tedirgin oldum detaylı ultrason için radyolojıye gönderdi dış gebelikten şüphelendi orda da ne tüplerde nede başka yerde kese ya da kis gibi birset yok ama hiçbir yerde kese de Yok dedi ultrosn yapan kişi 3700 lerde görünmeyince bu şekilde kimyasal gebelik mi acaba dedik 2 gündür akşamları hafif kahverengi lekenlemelrimde var ama kesiliyor hemn uzun sürmüyor
Bu sene kesinlikle kiz senesi gecen sene erkekti
Benm etrafimda 2018 den beri hep kiz bebek dogdu simdide mayistan beri hep erkek doguyorEwet katılıyorum kesinlikle. Kız senesi. 2 sene erkek. 1 sene kız senesi diyorlar bizim burda. Hepten tutuyor valla. Benim şimdi ki hamileliğim tüm belirtilwrim kızın mesela. Kesin kız diyorum ben yüzde 80- 90
Gerci bizim 2020 erkegede gecebilirEwet katılıyorum kesinlikle. Kız senesi. 2 sene erkek. 1 sene kız senesi diyorlar bizim burda. Hepten tutuyor valla. Benim şimdi ki hamileliğim tüm belirtilwrim kızın mesela. Kesin kız diyorum ben yüzde 80- 90
Canım selam bnm de sabah açken hiç bişe yok kahvaltı yaptıktan sonra mide gazıyla birlikte bir bulantı başlıo oglene dogru maffedio beni bide agzımda zehir gbi acı tat var sende de varmı?cok gecmis olsun canim tekrardan dikkat et kendine bol bol dinlen
Ya sizdede ackenmi yemekten sonrami bulanti oluyor yemek yemeye korkuyorum artik hemen bulantim basliyor
Bana da kız çıkıyor. ^_^
Gebelikten önce eşimle tatildeydik. Orada sürekli "Kızım şimdi annenle şuradayız, buradayız" diye video çekip duruyordu. "Bunlar da sana hatıra kalsın" deyince ben de gülüyordum "Hamile kaldım da, cinsiyeti eksikti" deyip. Şimdi merakla cinsiyeti bekliyoruz. Belli olsunlar da mini mini cicileri alalım evet. En çok bunu bekliyorum yalan yok.
Allah gönlümüze göre versin. Benim gönlümden geçen de kız.Banada kiz cikiyor gonlumdende kiz geciyor bakalm:)
Yaşadığın Son sıkıntı olur gebelikle ilgili inş. Bebeğin seninle kalır kucaklarsin hayırlısiylaArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Olmuyo da zaten aman sağlıklı olsunlar daay aman olmasın bacım boşver berbat birşey içim dışıma çıktı resmen
valla hepimiz nasıl fiziksel olarak farklı isek bebeklerde bence öyle doktorunuz sağlıklı diyorsa geç döllenme falan bunları bence çok düşünmeyin ben öyle yapıyorum sağlıklı olsunda zayıf olmuş boyu kısa olmuş hiç önemli değil benimde sat 16 haziran geçen hafta cuma gittim doktora 0,52 mm di kesem salı günü gittim 0,92 mm olmuş kalp atışı hocam dedim daha erken 2 hafta sonra gel o zaman gümbür gümbür dinleyeceğiz dedi haftasıyla uyumlu 5 haftalık dedi bende gittiğimde 6+2 dim anlamadım bence onların hesaplama şekilleri daha farklı hocam ben sat göre 6+2 yim dedim güldü hayır dedi 5 haftalık gebesin herşeyde yolunda
Canım benim senden haber bekliyorduk biz de şükür iyisin daha da iyi olacaksın. Çok geçmiş olsun sana . Şimdi dinlen bebeğine birlikte canım gelmene sevindimArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Hangi belirtiler var canımEwet katılıyorum kesinlikle. Kız senesi. 2 sene erkek. 1 sene kız senesi diyorlar bizim burda. Hepten tutuyor valla. Benim şimdi ki hamileliğim tüm belirtilwrim kızın mesela. Kesin kız diyorum ben yüzde 80- 90
Allah beterinden saklasin, gelmis gecmis olsun. Ben de kizima hamileyken kanama yasadim progestan kullandim. Bana sporu ve seyahati yasaklamıştı doktorum o zaman. Hatta bi ara erken dogabilir diye konusup hazirlamisti bile bizi, cantam hazir haftalarca bekledim. Sonuc 39.haftada sezeryan, koca kafa kanali bulduramadi bileTeşekkürler anı hareket etmemek lazım dikkat et kendine. Benim hamileliğimi herkes beklediği için ben dayanamadım söyledim ama arkadaşlarım bile ağladı duyunca.
Aynı ben valla nerde bu çocuk bi işaret verse bari yaBelirti hala yok günde 1 kere falan batma var o kadar hamile miyim değil miyim anlamiyorum valla
Kizima hamileyken doktorum kalp atisindan sonra sgkya giden bi gebelik kayit formu doldurmustu. 8. Hafta bitinceydi yanlis hatirlamiyorsam. O kayit aile hekimine dusunce hemsiresi telefon acmisti bana. Oncesinde kimse aramadi.İdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?
Bir de kızlar beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar. İlk tahlilim orda yapıldı , kayıt falan oldum ama ne zaman arayacaklar kontrol için falan acaba ? tecrübesi olan paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?