2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa ilk kez duydum bunlarıııı

ben haftada bir gidiyorum. en sonuncu 10.günde gittim. dayanamıyosan gidiceksin. böyle stres olup üzülmekte iyi değilki. ben anksiyete hastasıyım, bu da 2. gebeliğim ilkte dahada evhamlıydım. bunda biraz daha sakin kalmayı öğrendim. iyi olduğunu düşün, stres yapma. bulantın yok diyede üzülme çok çok zor 6. haftadan beri var. bende 8+2yim

Hanımlar bugun kalp atışını duydum ultrasona gore 6+5 son adet tarihime göre 7+5 son adet tarihim 8 haziran doktor gec dollenme degil dedi tam dedi 1 hafta geri çıkıyor nasil tam oluyot adet dongum 32 gun
7 haftalıkken banada 6 hafta demişlerdi. son gittiğimde bebek büyüdüğü için net ölçtüler ve tam gününde çıktı

Hem kanda çıktı enfeksiyon hemde alttan muayeneyle baktı. Bana sağlık ocağı 20.haftada aşı için gel dedi başka bişey demediler

Valla ben de belirti gidince moralim bozuluyor ister istemez ama beklemekten başka yapacak birşey yok canım
çin takvimi kızımda erkek dedi tutmadı

Cin takvimi Hamile kaldiginiz ay mi sat mi. Sat a gore cevremdeki herkes tutuyo anlamadim. Bende yumurtlamadan once yapmistim en son biliyorum o da hazirandi kafayi yemeye az kaldi.

Merhaba benim kan sonuçlarım çıkmışta kanda plt ve lökosit değerim referans sınırdan yüksek çıkmış. Sizce önemli midir?

Aaa normal olduğunu biz de biliyoruz bende benimkine ay battı ay battı deyiveriyorum hemen yat karıcım diyor uzan hiç bir iş yapma diyor sonra hemen süpürgeyle viledayi kapıp geliyor
Benimde transferden sonra bkac gun kendim yemek yaptm dusuk tehlikesi yasadm ondan sonrasinda yemeklerimi eltim yada esim yapiyor ohh cayima kadarda esim getiriyor oturmami istemiyor anca yatiyorum boylece 30 kilo alirm dogurana kadar :)

Cin takvimi Hamile kaldiginiz ay mi sat mi. Sat a gore cevremdeki herkes tutuyo anlamadim. Bende yumurtlamadan once yapmistim en son biliyorum o da hazirandi kafayi yemeye az kaldi.

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl ve hamile kalınan aya göre. ^_^

Merhaba benim kan sonuçlarım çıkmışta kanda plt ve lökosit değerim referans sınırdan yüksek çıkmış. Sizce önemli midir?
Benim de ilk teste yüksek çıkmıştı bısey olmaz dedi doktorum bir hafta sonra bi daha baktı düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…