- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Yaaa ilk kez duydum bunlarııııHamile olduğumu henüz bilmiyordum. Kaş aldırmaya gittiğimde bana sen "Kız bebeğine hamilesin, yüzün mahvolmuş, çirkinleşmissin" dedi. Ertesi gün şirketteki aşçı ablamız, "Alnına kız bebek isi gelmiş, kararmışsın" dedi. Bu laflar üzerine test yaptım ve sonuç pozitifti. Şimdi cidden merak ediyorum, kız çıkarsa bu işi ticarete dökesim var.
çin takvimi kızımda erkek dedi tutmadı
ben haftada bir gidiyorum. en sonuncu 10.günde gittim. dayanamıyosan gidiceksin. böyle stres olup üzülmekte iyi değilki. ben anksiyete hastasıyım, bu da 2. gebeliğim ilkte dahada evhamlıydım. bunda biraz daha sakin kalmayı öğrendim. iyi olduğunu düşün, stres yapma. bulantın yok diyede üzülme çok çok zor 6. haftadan beri var. bende 8+2yimMerhaba hanimlar,
Bende 2 Temmuzda pozitif test ettim, şuan bebeğim 8+4 günlük Yani 9. Haftamdayım.
Son iki hafta ara ara sabah kusmalarım oldu ama çok şiddetli değil. Sürekli uyumak istiyorum sadece.
Benim şöyle oldu ben yaklaşık 6 haftaliken doktora gittim rahim kesemin 7mm olduğunu ve yuvarlak olmadığını söyledi, en azından yolk kesesini görmem gerekirdi dedi. Tabi ben ağlamalara başladım, ama Allah’a bıraktım vardır bi hayır diye sonra yaklaşık 10 gün sonra Bursa’da tatilde hastaneye gittim ve orda doktor bana kalp atışı olduğunu söyledi ve progestan verdi. Kullandım bugün bitti çok şükür.
Benim şöyle bi sorunum var mesela forumlarda okurken işte 9. Haftada kalbin daha atmadığını yada bebeğin gelişemediğini vesayre okuyorum pisikolojimi mahvediyor. Doktorda randevum henüz önümüzdeki Perşembe sizce ne yapayım ?
Bulantım Yok, uyku isteği var çünkü gece idrara çok uyandım, yorgunluk hissediyorum. Ama bulantımın olmaması beni tedirgin etti, ki zaten öyle çok kötü olmadım şimdiye kadar toplam 3 kere sabah kustum sadece. Siz doktor randevularınıza kadar neler yapıyorsunuz?
Ben sürekli araştırıyorum aklım fikrim bebekte, birde ağlamak istiyorum sürekli bunalıyorum.
7 haftalıkken banada 6 hafta demişlerdi. son gittiğimde bebek büyüdüğü için net ölçtüler ve tam gününde çıktıHanımlar bugun kalp atışını duydum ultrasona gore 6+5 son adet tarihime göre 7+5 son adet tarihim 8 haziran doktor gec dollenme degil dedi tam dedi 1 hafta geri çıkıyor nasil tam oluyot adet dongum 32 gun
Hem kanda çıktı enfeksiyon hemde alttan muayeneyle baktı. Bana sağlık ocağı 20.haftada aşı için gel dedi başka bişey demedilerİdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?
Bir de kızlar beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar. İlk tahlilim orda yapıldı , kayıt falan oldum ama ne zaman arayacaklar kontrol için falan acaba ? tecrübesi olan paylaşabilir mi
Valla ben de belirti gidince moralim bozuluyor ister istemez ama beklemekten başka yapacak birşey yok canım
çin takvimi kızımda erkek dedi tutmadı
çinde rusta yanıldı kızımdaaa ilk kez sana denk geldim tutmayan. Çin'deki asistanıma da söyledim o da baktırdı kız dedi benimki için. Hadi bakalım, bekleyip görelim
ben makasa oturdumBana bisey yapan olmadı şimdilik ilkinde makas bıçak yapılmıştı ama
Kaç haftalıkKızlar sonuclarima bakar misiniz doktora haftaya gidicem merak ettim normal mi?
çinde rusta yanıldı kızımda
Hangi belirtileri yaşıyorsun canımben makasa oturdum
Aa ilk defa bir kizda erken ogrenildigini duydum heyecan verici :))Tamamen doktorun kullandigi cihazin kalitesi ve cocugun muayene sirasindaki pozisyonuna bagli. Kizimda 12+2de ogrenmistim ben. Kimi velet gostermiyor
Benimde transferden sonra bkac gun kendim yemek yaptm dusuk tehlikesi yasadm ondan sonrasinda yemeklerimi eltim yada esim yapiyor ohh cayima kadarda esim getiriyor oturmami istemiyor anca yatiyorum boylece 30 kilo alirm dogurana kadar :)Aaanormal olduğunu biz de biliyoruz bende benimkine ay battı ay battı deyiveriyorum hemen yat karıcım diyor uzan hiç bir iş yapma diyor sonra hemen süpürgeyle viledayi kapıp geliyor
Cin takvimi Hamile kaldiginiz ay mi sat mi. Sat a gore cevremdeki herkes tutuyo anlamadim. Bende yumurtlamadan once yapmistim en son biliyorum o da hazirandikafayi yemeye az kaldi.
Benim de ilk teste yüksek çıkmıştı bısey olmaz dedi doktorum bir hafta sonra bi daha baktı düşmüştüMerhaba benim kan sonuçlarım çıkmışta kanda plt ve lökosit değerim referans sınırdan yüksek çıkmış. Sizce önemli midir?
Kızlar sonuclarima bakar misiniz doktora haftaya gidicem merak ettim normal mi?
O nasil tutmusmuyduBana bisey yapan olmadı şimdilik ilkinde makas bıçak yapılmıştı ama
bütün gün süren bulantı ve kasık ağrısı varHangi belirtileri yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?