2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Kiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmet ph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim

Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse

Rabbim bir daha yaşatmasin canım

Canım pH 6 çıkmıştı kesin mi acaba kızsa alışverişe baslayayım

Hahahaha :) benim yuzum isilik doldu yani stresten de olabilir ama ne stresler yasadm hastaligm boyunca suan en mutlu zamanlarm ama alnmda igne kadar yer kalmadi yuzumdede var ama alnim kadar degil

Cin takvimi Hamile kaldiginiz ay mi sat mi. Sat a gore cevremdeki herkes tutuyo anlamadim. Bende yumurtlamadan once yapmistim en son biliyorum o da hazirandi kafayi yemeye az kaldi.
Son adet tarihin haziran 6 diyelim 14 gun ekliyosn hala haziransa oraya haziran diye giriyosn
Ama haziran 20 son adet tarihinse 14 eklyince temmuze geciyor diye temmuz diye giriyosn
Oyle yaziyodu bilgilerde asagida valla dogruysa tabi

Hahahaha :) benim yuzum isilik doldu yani stresten de olabilir ama ne stresler yasadm hastaligm boyunca suan en mutlu zamanlarm ama alnmda igne kadar yer kalmadi yuzumdede var ama alnim kadar degil

İşi gücü bıraktık müneccimlik yapmaya çalışıyoruz. Başkası yapsa gülerdim de bizzat içindeyiz. Büyük konuşmamak lazımmış, gerçekten bebek başka şeye benzemiyormuş.

Son adet tarihin haziran 6 diyelim 14 gun ekliyosn hala haziransa oraya haziran diye giriyosn
Ama haziran 20 son adet tarihinse 14 eklyince temmuze geciyor diye temmuz diye giriyosn
Oyle yaziyodu bilgilerde asagida valla dogruysa tabi

Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet hesaplama yazıp aratın internette, orada gün ay yıl doğum tarihinizi yazın ve gebe kaldığınız ayı girin. Sonucu çıkarıyor.

Cinsiyetler belli olsun bu defa isim arayışına gireceğiz hepbirlikte.
Gerçi ben önce bi doktora gideyim de bebekten emin olayım :))
Var mı aklınızda isimler
Mesela bizim evlenmeden önce belliydi..
Kız olursa Sare,erkek olursa Ömer diye
Ömer geldiiii,inşallah Sare de gelir

Yaaa evet inşallah o günleri görmek nasip olur.şubat anneleri forumunuda takip ediyorum çoğunluğu öğrenmiş ve çoğunluğun cinsiyeti erkekbakalım bizde durumlar ne olacaak
Ayyy onlarn erkekse kesn bu sene erkek senesi. Hayirli saglkli olmasi onemlide gonlm kizdan yana engel olamiyorm

Benim ph 6 çıktı. 1 oglum var 3.5 yaşında. Onun hamileliği ilk zamanları daha zor gecmisti surekli istifra,herşeyden tiksinme,bel ağrısı,perişandım. Simdi sadece midem bulanıyor cikarma yok ve göğüslerim çok büyüdü acıyorda ve halsizlik. Ben de kız mı acaba diyorum. Belki cinsiyet aynıdır ama belirtiler farklı.

tam 6,5 ph benim hangisi acaba

Kesinlikle baskasindan duydum hepsi hurafe bekle az ogrenceksn ne de olsa diye dusunurdum heralde ama suan sabredemiyorm tahminler ble hosuma gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…