Benim uykum yok erkenden kalkıyorum bulantı kusma yok biraz göğüslerim büyüdü adet olurken de böyle olurdu ayaklarım soguk yanma falan yok yüzüm de degılım yok ama sanırım tüylerim daha hızlı üzüyor ayakta çok kalırsam belim agrıyor bu kadar☺
kızım var mecbur günlük işleri yapıyorum. hergün dışarı çıkmak zorunda kalıyoruzBen sadece yemk yapmaya çalışıyorum süpürge vs hiç açmadım.sende dikkat et canım
Rabbim bir daha yaşatmasin canımArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Park ister tabi sıkılır cocukcagizkızım var mecbur günlük işleri yapıyorum. hergün dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz
Allahimmmm o günleri görelim de inşBu belirtilere göre kız bakalım sana yazarız cinsiyetler belli olunca kısmetse
Canım pH 6 çıkmıştı kesin mi acaba kızsa alışverişe baslayayımKiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse
Hahahaha :) benim yuzum isilik doldu yani stresten de olabilir ama ne stresler yasadm hastaligm boyunca suan en mutlu zamanlarm ama alnmda igne kadar yer kalmadi yuzumdede var ama alnim kadar degilHamile olduğumu henüz bilmiyordum. Kaş aldırmaya gittiğimde bana sen "Kız bebeğine hamilesin, yüzün mahvolmuş, çirkinleşmissin" dedi. Ertesi gün şirketteki aşçı ablamız, "Alnına kız bebek isi gelmiş, kararmışsın" dedi. Bu laflar üzerine test yaptım ve sonuç pozitifti. Şimdi cidden merak ediyorum, kız çıkarsa bu işi ticarete dökesim var.
Canım pH 6 çıkmıştı kesin mi acaba kızsa alışverişe baslayayım
Son adet tarihin haziran 6 diyelim 14 gun ekliyosn hala haziransa oraya haziran diye giriyosnCin takvimi Hamile kaldiginiz ay mi sat mi. Sat a gore cevremdeki herkes tutuyo anlamadim. Bende yumurtlamadan once yapmistim en son biliyorum o da hazirandikafayi yemeye az kaldi.
Benmde 6 ama soyle diyim bunu duyunca eltimin 2 oglu var hemen testlerini sordum baktik 6 cikmis onunda ikisindedeCanım pH 6 çıkmıştı kesin mi acaba kızsa alışverişe baslayayım
Hahahaha :) benim yuzum isilik doldu yani stresten de olabilir ama ne stresler yasadm hastaligm boyunca suan en mutlu zamanlarm ama alnmda igne kadar yer kalmadi yuzumdede var ama alnim kadar degil
Son adet tarihin haziran 6 diyelim 14 gun ekliyosn hala haziransa oraya haziran diye giriyosn
Ama haziran 20 son adet tarihinse 14 eklyince temmuze geciyor diye temmuz diye giriyosn
Oyle yaziyodu bilgilerde asagida valla dogruysa tabi
Ayyy onlarn erkekse kesn bu sene erkek senesi. Hayirli saglkli olmasi onemlide gonlm kizdan yana engel olamiyormYaaa evet inşallah o günleri görmek nasip olur.şubat anneleri forumunuda takip ediyorum çoğunluğu öğrenmiş ve çoğunluğun cinsiyeti erkekbakalım bizde durumlar ne olacaak
Benim ph 6 çıktı. 1 oglum var 3.5 yaşında. Onun hamileliği ilk zamanları daha zor gecmisti surekli istifra,herşeyden tiksinme,bel ağrısı,perişandım. Simdi sadece midem bulanıyor cikarma yok ve göğüslerim çok büyüdü acıyorda ve halsizlik.Kiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse
Hadi inşallahkızlar cinsiyet olarak ağırlık erkek olacak burdaki bayanların yüzde 80 tahmini veriyorum bunun için
Aynen oyle valla :)) ama yeme icme konusundq hep sagliksz seyler istiyorm aldiramiyorum suan iste teyzem kuzenm bende oh dondurmami yiyorm mis :) allahtan sozumu dinlettgm baskalarida varOh gel keyfim gel başka türlü umursamazlar keyfini çıkaralım :)
tam 6,5 ph benim hangisi acabaKiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Kesinlikle baskasindan duydum hepsi hurafe bekle az ogrenceksn ne de olsa diye dusunurdum heralde ama suan sabredemiyorm tahminler ble hosuma gidiyor :)İşi gücü bıraktık müneccimlik yapmaya çalışıyoruz. Başkası yapsa gülerdim de bizzat içindeyiz. Büyük konuşmamak lazımmış, gerçekten bebek başka şeye benzemiyormuş.
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet hesaplama yazıp aratın internette, orada gün ay yıl doğum tarihinizi yazın ve gebe kaldığınız ayı girin. Sonucu çıkarıyor.
o zman tutmuyor bu daBenmde 6 ama soyle diyim bunu duyunca eltimin 2 oglu var hemen testlerini sordum baktik 6 cikmis onunda ikisindede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?