- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Aaa super ben de 6+3 elimde cips paketiyleŞu an elimde kocaman dondurmayla yazıyorum6+1 oldum sayılır.
Nasıl silicem gönderiyi
silinmiş dimi gönderi ben bulamadım@mygirl test sonuclarinda adin gonuyor.
Aynı bende senin gibiyim canım.Benim ki de çok seviyor hatta henüz istemiyodu çık çekyattan aşa atla falan demişti
Nasip eden Allaha hamd olsun şimdi kız diye geziyor
Ben biraz çabuk hamile kalıyorum 4.5senedir evliyiz 1 kimyasal 1 boş gebelik 2 sağlıklı gebelik var 5. Ye kaldım Diyoki Allahnı seversen bi dur çocuk özleyelim
Yaa ne güzel Allah istahinizi bozmasin ben midemden hic birşey yiyemiyorumAaa super ben de 6+3 elimde cips paketiyle
Tek olmadigima cok sevindim ya.Olmaz mııı afedersiniz ama sürekli geğiriyorum
Tebrikler darısı bize inşallahİyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın çok işlerim vardı telefonu elime alamadım doğru dürüst giremedim. Şimdi biraz vakit buldum paylaşmak istedim sizinle. Bugün doktora gittim... Sata göre 6+3 üm ultrasonda 6+2 çıktı. Bebeğim 6mm ve kalp atışlarını hördük bugün şükürler olsun.. Çok mutluyum çokkk. Yıllardır bekliyorum o pıt pıtları... Darısı bu günü bekleyen herkesin başına inşallah.. Uzuun bir liste verdi tahlil için . Ama burda yaptırma sağlık ocakları ücretsiz yapıyor hepsini. Listeyi ve usg görüntüsünü ver yeterli yaparlar dedi.
Maşallah sağlıkla kavuşun bebişinizeİyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın çok işlerim vardı telefonu elime alamadım doğru dürüst giremedim. Şimdi biraz vakit buldum paylaşmak istedim sizinle. Bugün doktora gittim... Sata göre 6+3 üm ultrasonda 6+2 çıktı. Bebeğim 6mm ve kalp atışlarını hördük bugün şükürler olsun.. Çok mutluyum çokkk. Yıllardır bekliyorum o pıt pıtları... Darısı bu günü bekleyen herkesin başına inşallah.. Uzuun bir liste verdi tahlil için . Ama burda yaptırma sağlık ocakları ücretsiz yapıyor hepsini. Listeyi ve usg görüntüsünü ver yeterli yaparlar dedi.
Benim arkadas hamile erkek senesi diyor bskalim hayirlisiBu sene kız mı erkek mi senesi acaba Her sene öyle bısey dıyorlar ya
Evet ya şubatta doğum yapcak annelerin %90 cinsiyet erkek demiş hatta %99 uBenim arkadas hamile erkek senesi diyor bskalim hayirlisi
Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocukAynı bende senin gibiyim canım.bu 5. Çok şükür 2 tanesi sağlıklı.binlerce şükür. Bu seferde nasip ederse allah sağ sağlim kucaklarız inşallah. Sonra artık kökten bir çözüm bulmak lazım
Ayy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olurBenim arkadas hamile erkek senesi diyor bskalim hayirlisi
Benimde bir kizim var 2 yasinda :)Ayy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Yaa aha kendime yoldaş buldumBenimde bir kizim var 2 yasinda :)
MaşaAllah canım darısı bana inşaAllahKızlar bugün ilk kontrolüme gittim ve kese göründü❤ Yeri vs her şey yolunda şimdilik. Kalp atışı için erken dedi. 5 +2 şuan. Beslenme konusunda şaşırtacak şeyler ögrendim. İstedigini ye iç şuan aç da kalsan ilk 3 ay bebek beslenir çünkü depolarından gidiyor dedi. İlk 3 ay beslenmenin çok önemi olmadıgını anladım. Ben yine de dikkat edicem ancak size de söylemek istedim. Yani midesi bulanıp yemek yiyemeyen arkadaslar dert etmesin.
Ben varim canim, 3,5 yas olacak aralariAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?