2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynı bende senin gibiyim canım. bu 5. Çok şükür 2 tanesi sağlıklı.binlerce şükür. Bu seferde nasip ederse allah sağ sağlim kucaklarız inşallah. Sonra artık kökten bir çözüm bulmak lazım ‍♀

İyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın çok işlerim vardı telefonu elime alamadım doğru dürüst giremedim. Şimdi biraz vakit buldum paylaşmak istedim sizinle. Bugün doktora gittim... Sata göre 6+3 üm ultrasonda 6+2 çıktı. Bebeğim 6mm ve kalp atışlarını hördük bugün şükürler olsun.. Çok mutluyum çokkk. Yıllardır bekliyorum o pıt pıtları... Darısı bu günü bekleyen herkesin başına inşallah.. Uzuun bir liste verdi tahlil için . Ama burda yaptırma sağlık ocakları ücretsiz yapıyor hepsini. Listeyi ve usg görüntüsünü ver yeterli yaparlar dedi.

Tebrikler darısı bize inşallah

Maşallah sağlıkla kavuşun bebişinize

Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocuk çocukların doğduğu yerler farklı

Benimde bir kizim var 2 yasinda :)
Yaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk

MaşaAllah canım darısı bana inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…