- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
İnşallah geçici birşeydir canım Allah bebeğini sana bağışlasın,sağlıkla tutunsun
İnşallah sorun yoktur canım içini ferah tut
Allah yardimcin olsun allah bebegini sana bagislasin dua edicem sana
INS hersey yolundadir
Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz dua ediyorum inşirah oku Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canım haber et bize de düzelecek inşallah üzülme
Allah korusun,inşaallah birşey olmasın.
Sol alt kosede “Duzenle” var mi? Yoksa yoneticilere basvurursan yardimci olabilirler.Nasıl silicem gönderiyi
Yok baktım. Cahillik işteSol alt kosede “Duzenle” var mi? Yoksa yoneticilere basvurursan yardimci olabilirler.
Benim 1. Oğlan 12. Haftada 2. Oğlan 11. Haftada belli oldu erkek erkenden belli oluyorevet erkekler daha çabuk gösteriyormuş de mi ya acaba 11 hafta da tarama testinde cinsiyet belli oluyor mu
Benim arkadaşımda da vardı miyom baya büyüktü ağrıları oldu sadece bebiş sağlıkla doğdu. Sen de doğurursun ama kontrol altında tutmak lazım dikkat et kendine canımMiyom 6 cm, bebek 2,5 cm. Miyom bebekten ziyade anuse daha yakin ama yine de risk yuksekBugun 9 hafta 1 gunluk olctu. Gumbur gumbur kalp atisini da dinletti moral olsun diye. Hayirlisiyla tutunur insallah.
Benim arkadaşımda da vardı miyom baya büyüktü ağrıları oldu sadece bebiş sağlıkla doğdu. Sen de doğurursun ama kontrol altında tutmak lazım dikkat et kendine canım
Benim ki de çok seviyor hatta henüz istemiyodu çık çekyattan aşa atla falan demiştiay canım ya. Vallahi ister benimki. 3-5 hiç farketmez. Çok seviyor çocukları. İlgileniyorda ama ben çalışıyorum zor olucak sanki ama.
İçini ferah tut canım bebişlerimiz sağ Salim doğacak inşallahSagol canim, 37 yasimdayim, ilk gebeligim. Hayatimda kadin doguma ilk gittigim gun gebe oldugumu ve miyomum oldugunu ogrentim. Perinatolojiye sevk ettiler. Profesor ve alaninda epey iyi oldugunu ogrendigim bir Perinatolog ile sureci takipteyiz. Ne zaman ki bebegin boyu 6 cm’i gecer, o zaman isler yoluna girecek İnsallah. Bebekle birlikte miyomu da gozlem altinda tutuyoruz, miyom lokasyon itibariyle bebege zarar verebilecek bir yerde degil, daha buyuklerle bile doguma girmis doktorum. Zaman gosterecek artik, Allah’a emanet olaun yavrum. Hepimizin yavrulari.
Bende bugün başladı.6+0dayım.çikolata yemiştim midem yanıyor kazınıyor gibi çok kötü.Kızlar bu mide gazı sizde de oluyor mu?
Çok afedersiniz ama mide gazım zorluyor ağızdan çikariyorum. Sonra da bulanti geliyorBende bugün başladı.6+0dayım.çikolata yemiştim midem yanıyor kazınıyor gibi çok kötü.
Gaz degil de mide yanması ile mide kazintisi gibi karışık bişey var buyuzden de hep yiyorum 7/24 hayırlısıKızlar bu mide gazı sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?