2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba arkadaşlar geçen cuma özeldeki doktorun 2 kese gördüğünü söylemiştim bugün devlete gittim yarın yine özelde randevum var. 6+4 üm... Bugün devlette 1 kese görüldü ve kalp atışını da gördüm şükür azıcık sesini de duydum. Dedim 2 kese dediler arayalım bakalım yok dedi
Arkadaşlar benim neredeyse 3 haftadır lekem var kahve arada Bi kaç kere kırmızı da oldu progestan kullanıyorum ama az az sarı kahve yine geliyor geçmiyor. Sıkmayalım canımızı Rabbim onları bize yazdıysa kucagımıza verir inşallah

İnşallah sorun yoktur canım içini ferah tut
Allah yardimcin olsun allah bebegini sana bagislasin dua edicem sana
INS hersey yolundadir
Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz dua ediyorum inşirah oku Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canım haber et bize de düzelecek inşallah üzülme
Allah korusun,inşaallah birşey olmasın.

Herkese tesekkur ederim, tek tek mesajlari yakalamaya calistim. Eksik kalan olduysa kusira bakmayin ne olur.

Yatakteyken buraya daha fazla dadanirim artik. Yillardir 8 gun tatil yapmiyordum :)))

Kızlar son adet tarihine göre 6 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihi 25 mart
Ama pazartesi kanda negatifti bu gün testte çizgi çıktı hemen akşam kan vercem

Ozaman Nisan annesimi oluyorum ki

Miyom 6 cm, bebek 2,5 cm. Miyom bebekten ziyade anuse daha yakin ama yine de risk yuksek Bugun 9 hafta 1 gunluk olctu. Gumbur gumbur kalp atisini da dinletti moral olsun diye. Hayirlisiyla tutunur insallah.
Benim arkadaşımda da vardı miyom baya büyüktü ağrıları oldu sadece bebiş sağlıkla doğdu. Sen de doğurursun ama kontrol altında tutmak lazım dikkat et kendine canım

Olumsuz dusunmeyim diyorum diyorum gece kötü kötü rüyalar görüp sayikliyorum
Öğretmenim atamam gelecek bi haftaya kadar . ya bebise uygun bir yer bulup yazamazsam diye günlerdir gözüme uyku girmiyor

Benim arkadaşımda da vardı miyom baya büyüktü ağrıları oldu sadece bebiş sağlıkla doğdu. Sen de doğurursun ama kontrol altında tutmak lazım dikkat et kendine canım

Sagol canim, 37 yasimdayim, ilk gebeligim. Hayatimda kadin doguma ilk gittigim gun gebe oldugumu ve miyomum oldugunu ogrentim. Perinatolojiye sevk ettiler. Profesor ve alaninda epey iyi oldugunu ogrendigim bir Perinatolog ile sureci takipteyiz. Ne zaman ki bebegin boyu 6 cm’i gecer, o zaman isler yoluna girecek İnsallah. Bebekle birlikte miyomu da gozlem altinda tutuyoruz, miyom lokasyon itibariyle bebege zarar verebilecek bir yerde degil, daha buyuklerle bile doguma girmis doktorum. Zaman gosterecek artik, Allah’a emanet olaun yavrum. Hepimizin yavrulari.

ay canım ya. Vallahi ister benimki. 3-5 hiç farketmez. Çok seviyor çocukları. İlgileniyorda ama ben çalışıyorum zor olucak sanki ama.
Benim ki de çok seviyor hatta henüz istemiyodu çık çekyattan aşa atla falan demişti
Nasip eden Allaha hamd olsun şimdi kız diye geziyor
Ben biraz çabuk hamile kalıyorum 4.5senedir evliyiz 1 kimyasal 1 boş gebelik 2 sağlıklı gebelik var 5. Ye kaldım Diyoki Allahnı seversen bi dur çocuk özleyelim

İçini ferah tut canım bebişlerimiz sağ Salim doğacak inşallah

Kizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…