2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?

6.haftada artıyor belirtiler ama herkeste belirti olacak diyede bişey yok canım. İçini ferah tut. Bi sorun olsa kendini belli eder zaten. Ben kızımda bir iki gün bulamtı dışında bişey yaşamadım. Ama bunda 2 haftadır bulantıdan uykudan gözümü açamıyorum

Kizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?
Canim hayirli olsun benmde transfer sonrasinda bel agrilari disinda belirtim yoktu ultrasonda gorene kadar inanamamistm .

Ya 2 paket cips yedim çikolatalar biskuviler neler yedim doymuyorum arkadaş hep aç senin kaçıncı haftan canim
Bende oyle 2 gundur cips cikolata dondurmanin dibine vurdum iyo bisey yapmiyorum uzun zamandr boyle seyler yemezdim sagligima kavusuyim diye ama canim.istiyor neyapiyim :)

Bende oyle 2 gundur cips cikolata dondurmanin dibine vurdum iyo bisey yapmiyorum uzun zamandr boyle seyler yemezdim sagligima kavusuyim diye ama canim.istiyor neyapiyim :)
Ya ben yıllardır ağzıma cips sürmeyen insandım ben bile paket oaket cips yedim herkesin canının cips çekmesi garipmiş

Kızlar bugün ilk kontrolüme gittim ve kese göründü Yeri vs her şey yolunda şimdilik. Kalp atışı için erken dedi. 5 +2 şuan. Beslenme konusunda şaşırtacak şeyler ögrendim. İstedigini ye iç şuan aç da kalsan ilk 3 ay bebek beslenir çünkü depolarından gidiyor dedi. İlk 3 ay beslenmenin çok önemi olmadıgını anladım. Ben yine de dikkat edicem ancak size de söylemek istedim. Yani midesi bulanıp yemek yiyemeyen arkadaslar dert etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…