- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Kizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?
Bende birşey yok bazen boğazımda birşey var gibi geliyor o kadarKizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?
Aynı durum bende de var.Acayip acıkıyorum acı canım çekiyor.Makarna soslu şeyler falan.onun dışında başka bir belirti bulantı vs yok.Gaz degil de mide yanması ile mide kazintisi gibi karışık bişey var buyuzden de hep yiyorum 7/24 hayırlısı
O dedigin ben de 4 ve 5. Haftalarda vardi canim. Bu yeni sürüm heraldeGaz degil de mide yanması ile mide kazintisi gibi karışık bişey var buyuzden de hep yiyorum 7/24 hayırlısı
Ya 2 paket cips yedim çikolatalar biskuviler neler yedim doymuyorum arkadaş hep açAynı durum bende de var.Acayip acıkıyorum acı canım çekiyor.Makarna soslu şeyler falan.onun dışında başka bir belirti bulantı vs yok.
Canim hayirli olsun benmde transfer sonrasinda bel agrilari disinda belirtim yoktu ultrasonda gorene kadar inanamamistm .Kizlar transferimin 15.gunu pozitif ama Ben hic birsey hissetmiyorum gecen hafta ufak bikac bas donmem oldu okadar Yani korkmaya basladim p.tesi ilk ultrasyonum normalmi sizce?
Nasil bisey var gibi bulantidan dolayimi bulanti disindaysa troitlerine baktirdinmi hic canimBende birşey yok bazen boğazımda birşey var gibi geliyor o kadar
Bende oyle 2 gundur cips cikolata dondurmanin dibine vurdum iyo bisey yapmiyorum uzun zamandr boyle seyler yemezdim sagligima kavusuyim diye ama canim.istiyor neyapiyim :)Ya 2 paket cips yedim çikolatalar biskuviler neler yedim doymuyorum arkadaş hep açsenin kaçıncı haftan canim
O dedigin ben de 4 ve 5. Haftalarda vardi canim. Bu yeni sürüm heralde
He yok canım bulantı gibi evet ama kusma yok tiksinme yok tiroid değil canımNasil bisey var gibi bulantidan dolayimi bulanti disindaysa troitlerine baktirdinmi hic canim
Olmaz mııı afedersiniz ama sürekli geğiriyorumKızlar bu mide gazı sizde de oluyor mu?
11. Haftada tarama testi mi yapiliyormus hic bilmiyorum böyle şeylerievet erkekler daha çabuk gösteriyormuş de mi ya acaba 11 hafta da tarama testinde cinsiyet belli oluyor mu
Happy Mom uygulamasında var bütün yapılması gerekenler indir istersen uygulamayı
11. Haftada tarama testi mi yapiliyormus hic bilmiyorum böyle şeyleri
Ya ben yıllardır ağzıma cips sürmeyen insandım ben bile paket oaket cips yedim herkesin canının cips çekmesi garipmişBende oyle 2 gundur cips cikolata dondurmanin dibine vurdum iyo bisey yapmiyorum uzun zamandr boyle seyler yemezdim sagligima kavusuyim diye ama canim.istiyor neyapiyim :)
Valla uygulamalar var ama bu yoktu bunu indirim ben bide 3 tane olsunHappy Mom uygulamasında var bütün yapılması gerekenler indir istersen uygulamayı ☺
Icimizdemi cocuk sagolsun :)))Ya ben yıllardır ağzıma cips sürmeyen insandım ben bile paket oaket cips yedim herkesin canının cips çekmesi garipmiş
Tavsiye ettigin uygulama varmi :)Valla uygulamalar var ama bu yoktu bunu indirim ben bide 3 tane olsuntsk ederim
Şu an elimde kocaman dondurmayla yazıyorumYa 2 paket cips yedim çikolatalar biskuviler neler yedim doymuyorum arkadaş hep açsenin kaçıncı haftan canim
Rica ederim canımValla uygulamalar var ama bu yoktu bunu indirim ben bide 3 tane olsuntsk ederim
Happy mom güzelmiş öbürlerinde sadece bebisten mesaj gelmesi güzel haricinde cok bilgi yok testler falan yazmıyor yaniTavsiye ettigin uygulama varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?