Benimde çok fazlaKızlar bu mide gazı sizde de oluyor mu?
MaşaAllah canım bizimde 32 ay olacak 3 yaşına 4 ay kala doğacak kardeşi inşaAllahBen varim canim, 3,5 yas olacak aralari
benim ph 7 dün yaptırdım ama çin takvimine göre kız çıktı :)
Evet ya şubatta doğum yapcak annelerin %90 cinsiyet erkek demiş hatta %99 u
Ben de 2.ye hamileyim kızımla arası tam 7 yaş olacak kızım 2013 nisanlıAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
MaşaAllah canım evet herşey nasipBen de 2.ye hamileyim kızımla arası tam 7 yaş olacak kızım 2013 nisanlı ☺
aslında ben 4 yaş falan düşünüyordum ama bazı sebeplerden yapamadık biz plan kursak da Allahın farklı planları varmış ☝ Kısmet bu zamanaymış...
Ben de 2 hafta önce devlette kalp atışlarını gördüm. Sesini daha duyamayiz muhtemelen dedi. Açtı, ses için iki hafta sonra dedi. Ama lekelenmem olunca iki gün sonra özelde duymuştuk. Günlerimiz yakın. Bence siz de duyarsınız bu seferBugun bizim gorus gunu kizlar, oglen randevum var, inşallah kalp atisini duyabilirizcikinca haberdar ederim, tuplu tv ayarındaki ultrasondan pek umitli değilim
Rabbim yardımcınız olsun.Gunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.
Kızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.
Benimde 2 yaşında bi kzıımvar. 2. Ye hamileyim allah gönlümüze göre versin inşallahAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Amin, hepimiz insallah saglikla, huzurla aliriz kucagimiza yavrularimizi.Rabbim yardımcınız olsun.Bebeğinizi korusun inşallah Rabbim
Kaç haftalıksınızMidem yanıyor
İnşaAllah canım benimmm yalnız değilmişim 2.cideBenimde 2 yaşında bi kzıımvar. 2. Ye hamileyim allah gönlümüze göre versin inşallah
fiyatları nasıl biraz pahalı diye hatırlıyorumAltunizade Acibadem hastanesine gidiyorum. Myomdan dolayi yuksek risk grubundayim ve Prof. Perinatolog goruyor beni. Cok memnunum ilgisinden ve yaklasimindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?