2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu gün sabah yine test yaptm koyulaşmış iyice kan vermeye gidecektim sağlık ocağına kızımın atesi çıktı dün dondurma yemişti ılık suda içirdik ama gece üstünü açtı herlde

Kızlar günaydınnn ,

Hayırlı cumalar herkese. Benim mide bulantım ve kusmam hafifledi çok şükür. Tamamen gitmedi ama 3 aydan sonra tamamen gidiyo diyorlar. inşallah öyle olurrr

Günaydın
Kanaması olanlara büyük geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmasın inşallah. Yiyecek ekmeği varsa doğuyor. Yine de siz bol bol dinlenin. Ben oğluma hamileyken 28. haftada kontrolde yürüyüşümde sıkıntı olduğunu söylemiştim. Beni nstye yönlendirdi. Ve ne yazıkki sancı çıktı. Dogmamasi için birkaç gün hastanede kaldık. İlaçlar, iğneler... Bu sancılar 32ye kadar devam etti. 30.haftada 1cm açılmam vardı. 2-3 günde bir hastanedeyiz. Ama bunlara rağmen 38.haftada doğdu çok şükür. Evet çok stresli günlerdi, hamileliğin tadına varamadan hep yattım ama mükafatı büyük çok...
Cinsiyete gelince herkesin içine doğan kız ama benim içime doğan erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah. Kızsa en büyük şoku oğlum yaşayacak

Ayy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Ben de 2.ye hamileyim kızımla arası tam 7 yaş olacak kızım 2013 nisanlı
aslında ben 4 yaş falan düşünüyordum ama bazı sebeplerden yapamadık biz plan kursak da Allahın farklı planları varmış Kısmet bu zamanaymış...

MaşaAllah canım evet herşey nasip çok şükür nasip eden Rabbim e

Bugun bizim gorus gunu kizlar, oglen randevum var, inşallah kalp atisini duyabiliriz cikinca haberdar ederim, tuplu tv ayarındaki ultrasondan pek umitli değilim
Ben de 2 hafta önce devlette kalp atışlarını gördüm. Sesini daha duyamayiz muhtemelen dedi. Açtı, ses için iki hafta sonra dedi. Ama lekelenmem olunca iki gün sonra özelde duymuştuk. Günlerimiz yakın. Bence siz de duyarsınız bu sefer

Gunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.

Kızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.

Rabbim yardımcınız olsun. Bebeğinizi korusun inşallah Rabbim

Kızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.

Altunizade Acibadem hastanesine gidiyorum. Myomdan dolayi yuksek risk grubundayim ve Prof. Perinatolog goruyor beni. Cok memnunum ilgisinden ve yaklasimindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…