Çok yeni 4.5 5 haftalık daha ama geç döllenme oldu son adet tarihi 19 haziranKaç haftalıksınız
Bizde ayniyiz oglum 1 yasina girdi ve ben 6 haftalik hamileyim. Bizde adet yakin dedik tutmaz dedik ilki birde zor olumca hic beklemiyorduk. Sok olduk. Ama cok sukur yine de rabbimeYaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk
Bizde ayniyiz oglum 1 yasina girdi ve ben 6 haftalik hamileyim. Bizde adet yakin dedik tutmaz dedik ilki birde zor olumca hic beklemiyorduk. Sok olduk. Ama cok sukur yine de rabbime
Benimde 6 haziranÇok yeni 4.5 5 haftalık daha ama geç döllenme oldu son adet tarihi 19 haziran
İlk defa yandı aslında yanma değil ekmişti sabah uyandığımda şuan geçti
Benim son adet tarihi 5 haziran gec dollenme olmus. Bi hafta once test yaptim o zaman ogrendimNasip olunca işte elhamdülillah
Kaç gün sonra öğrendin canm??
Ben adet 12 gün geçtikten sonra
Ozel sigortan varsa altunizade acibadem de habibe hanimi tavsiye ederim. Ben ilk dogumumu onunla yaptim, simdi yurtdisindayim, kendisini mumla ariyorumKızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.
fiyatları nasıl biraz pahalı diye hatırlıyorum
rabbim yardımcınız olsun bol bol yatıp dinlenin bebişiniz sımsıkı tutunsun inşaallahArkadaşlar sabah tekrar kanama geldi doktora gittim beta hcg çok az yükselmiş 1 haftada ama kese hala yerinde duruyor dedi. Şuan başka doktora gitsen tedaviyi sonlandırır dedi ama istenilen bir gebelik olduğu için kese de yerinde durduğu için ben beklemek istiyorum dedi. Ama ihtimal çok düşük tabi dedi. Hastaneye yatsam dedim iğne oluyorsun zaten şuan gerek yok dedi ama eve geldim baya pıhtı şeklinde adet kanaması gibi kan geldi. Ben anlamadım ya bu işi çok küçük bir ihtimal için bekliyorum. Ayrıca karnım da ağrıyor ve kanama da var. Siz olsanız ne yaparsınız başka doktora mi gideyim bekleyeyim doktorun dediği gibi. Allah'a bıraktı sanırım doktorda. Ama ben kendime zarar gelmesinden korkuyorum. Hayır anlamadığım hcg değeri düşük kanama var kese yerinde duruyor off
ahhhh ahhhh bilirim o halleri yatıp dinlenin bebişiniz sıkıca tutunsun inşaallahKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
benim de 2013 şubatlı kızım 2018 yılında 7 haftalık kalbi durup ölen 3 tane bebeğim oldu bu 5. hamileliğim hayırlısı inşaallahBen de 2.ye hamileyim kızımla arası tam 7 yaş olacak kızım 2013 nisanlı ☺
aslında ben 4 yaş falan düşünüyordum ama bazı sebeplerden yapamadık biz plan kursak da Allahın farklı planları varmış ☝ Kısmet bu zamanaymış...
kanama geçmiş muhtemelen kalıntıları geliyordur tuvalet harici kalmayın olurmu bol su tüketin tututacak kuzum anneciğine sımsıkıGunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.
Yavrumuz sımsıkı tutunur size inşaAllahGunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.
Erkeğe hazırlayalım kendimizi deseneEvet ya şubatta doğum yapcak annelerin %90 cinsiyet erkek demiş hatta %99 u
Evet ya şubatta doğum yapcak annelerin %90 cinsiyet erkek demiş hatta %99 u
Benimde 2 yaşında oğlum var aynısını biz yaptık ve simdi minnak bizimle . demekki neymiş kadın her dönemde yumurtlayabiliyormuşYaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk
gunaydın canım.tabi ALLAH ne derse o ama mart ayı ağırlık erkek ayıdır genelde erkek doğar bu ayda.mesela ekimin ilk haftasından sonra ağırlık kız doğar.ALLAHIN işi haddim değil konuşmak sadece olan şeylere dayanarak konuşuyorum.mesela ağustosun ilk haftası full erkek doğar.şubat ise ağırlık kızHadi inşallahhayırlı sağlıklı sıhatli olsunlarda. Birde bunu nasıl bir yöntemle. Tahmin ettin canın
AhahahaBenimde 2 yaşında oğlum var aynısını biz yaptık ve simdi minnak bizimle . demekki neymiş kadın her dönemde yumurtlayabiliyormuş
Hayirlisi canm benm iki kizim var 3 de ne olursa bakalim yine kiz olur gibi geliyor bana bakalim beklip gorecez. Benim ilki ile ikinci arasinda 3 bucuk civari ikinciyle 3 arasinda da 2 bucuk yas oluyorAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Liv e bi ark im gitmisti ilk bebegi cok sikintiliydi dogumdan sonra olmustu bi rahatsizligi vardi sonra ikincide bu da dedi ki ozele gitcem korkuyorum diye liv e gitti ark im da annesi de kapali insanlar dr kapali old icin bsy dememis ama annesi bebegin bu sefer iyi old duyunca cok sukur Allah im gibi bsy demis dr kovmus her seyi Allahtan bekliyorsaniz gidin dua edin buraya gelmeyin demis dr yaninda Allah dan bahsetmeyin biraz inancsizlar diye duydum uzulmeyin bosa
yani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda var
ben zaten hocasini bilseydim yazardim bi dr dedim hepsi demedim erkek oldugunu yasinin 40 ustu oldugunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?