2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk
Bizde ayniyiz oglum 1 yasina girdi ve ben 6 haftalik hamileyim. Bizde adet yakin dedik tutmaz dedik ilki birde zor olumca hic beklemiyorduk. Sok olduk. Ama cok sukur yine de rabbime

Bizde ayniyiz oglum 1 yasina girdi ve ben 6 haftalik hamileyim. Bizde adet yakin dedik tutmaz dedik ilki birde zor olumca hic beklemiyorduk. Sok olduk. Ama cok sukur yine de rabbime
Nasip olunca işte elhamdülillah
Kaç gün sonra öğrendin canm??
Ben adet 12 gün geçtikten sonra

Kızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.
Ozel sigortan varsa altunizade acibadem de habibe hanimi tavsiye ederim. Ben ilk dogumumu onunla yaptim, simdi yurtdisindayim, kendisini mumla ariyorum cok pozitif ve cok ilgili bi doktor.

aman kızlar çok çok dikkat etmeliyiz kendimize... Dün bir cafede otururken köpek sakin sakin sandalyemin yanında yatıyordu birden kalkıp havlamaya başladı ben yerimden sıçradım. Bana havlamıyor ama boşluğuma geldi o kadar korktum ki.. Kasıklarıma bir sancı girdi 3 4 kere ard arda çok korktum bir şey olacak diye.. Allahım korusun hepimizi ..

rabbim yardımcınız olsun bol bol yatıp dinlenin bebişiniz sımsıkı tutunsun inşaallah
Kanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
ahhhh ahhhh bilirim o halleri yatıp dinlenin bebişiniz sıkıca tutunsun inşaallah
benim de 2013 şubatlı kızım 2018 yılında 7 haftalık kalbi durup ölen 3 tane bebeğim oldu bu 5. hamileliğim hayırlısı inşaallah
kanama geçmiş muhtemelen kalıntıları geliyordur tuvalet harici kalmayın olurmu bol su tüketin tututacak kuzum anneciğine sımsıkı

Yavrumuz sımsıkı tutunur size inşaAllah

Progestan iğneyi dün kestik kızlar. Toplamda 13 tane vuruldum, ama her gün olunca kalçada beze ve ciddi ağrı yaptı. Daha dün bıraktım, fitil olarak almaya devam da ediyorum ama sabah çok az kahverengi akıntı gelmiş

QUOTE="Smyy21, post: 60735168, member: 674771"]
Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocuk çocukların doğduğu yerler farklı
[/QUOTE]
Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü

Yaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk
Benimde 2 yaşında oğlum var aynısını biz yaptık ve simdi minnak bizimle . demekki neymiş kadın her dönemde yumurtlayabiliyormuş

Hadi inşallah hayırlı sağlıklı sıhatli olsunlarda. Birde bunu nasıl bir yöntemle. Tahmin ettin canın
gunaydın canım.tabi ALLAH ne derse o ama mart ayı ağırlık erkek ayıdır genelde erkek doğar bu ayda.mesela ekimin ilk haftasından sonra ağırlık kız doğar.ALLAHIN işi haddim değil konuşmak sadece olan şeylere dayanarak konuşuyorum.mesela ağustosun ilk haftası full erkek doğar.şubat ise ağırlık kız

Ayy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Hayirlisi canm benm iki kizim var 3 de ne olursa bakalim yine kiz olur gibi geliyor bana bakalim beklip gorecez. Benim ilki ile ikinci arasinda 3 bucuk civari ikinciyle 3 arasinda da 2 bucuk yas oluyor

yani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda var

ben zaten hocasini bilseydim yazardim bi dr dedim hepsi demedim erkek oldugunu yasinin 40 ustu oldugunu biliyorum

yazdıklarını bir kere daha oku derim o zaman...inançsızlar diye genelleme yaptığın için hepsine mal etmek yanlış olur dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…