2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirlisi canm benm iki kizim var 3 de ne olursa bakalim yine kiz olur gibi geliyor bana bakalim beklip gorecez. Benim ilki ile ikinci arasinda 3 bucuk civari ikinciyle 3 arasinda da 2 bucuk yas oluyor
MaşaAllah buda erkek olur gibi geldi bana hayırlısı Rabbim den

Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü
[/QUOTE]

Ben de diyorum her atandığımız yerde bi tane yapalım
İstanbul doğumlu kızım
Oğlum Erzurum
Bu da Erzurum olur daha 3 sene var şark bitimine
Eşim diyoki niye beklemedin sanki bu işler benim tekelimden geçiyor

Kızım 8 Mart 2016 biz çoğunluğa uymamışız o zaman

Yaa cinsiyetin gerçekten önemi yok sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallah ve benim içime de erkek gibi doğuyor

Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü

Ben de diyorum her atandığımız yerde bi tane yapalım
İstanbul doğumlu kızım
Oğlum Erzurum
Bu da Erzurum olur daha 3 sene var şark bitimine
Eşim diyoki niye beklemedin sanki bu işler benim tekelimden geçiyor
[/QUOTE]
Yaa dün mesajina cok güldüm sanki sadece sen yapıyon ilk doğumunda mi herkes geldi yoksa her dogumunda mi ?

benim 3bebeğim olacakhayırlısıyla.1 kızım ve oğlum var.onların arasında 1 yaş fark var.şuanda küçüğüm 5 yaşında.kardeşiyle 5yaşfark olacak.dün karnımı öpüyo vekardeşimbuloşunu görüyom diyodu.erkek olacak kardeşim diyo her ikisindende var çok şükür.nasipte bakalım ne olacak.kızda olsa seviniriz erkek olsada.hayırlı ve sağlıklı olsun yeter.ALLAH isteyen herkese versin inş. bu arada benim bebekte kaza kurşunu gibi bişey oldu.olmaz deyipte korunmayı bıraktım meğersem hemen tutmuş bi baktım ağzım sulanıyo ahanda bebek geliyo dedim

Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocuk çocukların doğduğu yerler farklı
Maşallah Daha gençsin sanırım. Allahın hakkı 3 tür yeter 3 tane ya. Nasıl bakıcaz onlara.

Kızlar günaydınnn ,

Hayırlı cumalar herkese. Benim mide bulantım ve kusmam hafifledi çok şükür. Tamamen gitmedi ama 3 aydan sonra tamamen gidiyo diyorlar. inşallah öyle olurrr
Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.

Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.
Evet bi de öyle bişey oluyo :) bu kadar belirti yaşayıp da azalmaya başlayınca insan korkuyo ne oluyor dye :) Çok vesveseliyiz ya :)

Aşlah yardımcın olsun canım. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…