- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bi de öyle bi durum var demi kız senesi erkek senesi diye gerçekten doğru muBenim arkadas hamile erkek senesi diyor bskalim hayirlisi
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde kız erkek farketmezErkeğe hazırlayalım kendimizi desene
MaşaAllahHayirlisi canm benm iki kizim var 3 de ne olursa bakalim yine kiz olur gibi geliyor bana bakalim beklip gorecez. Benim ilki ile ikinci arasinda 3 bucuk civari ikinciyle 3 arasinda da 2 bucuk yas oluyor
Arada 6 yaş olacak Allah’ın izniyleBen varim canim, 3,5 yas olacak aralari
Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versinQUOTE="Smyy21, post: 60735168, member: 674771"]
Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocukçocukların doğduğu yerler farklı
Kızım 8 Mart 2016 biz çoğunluğa uymamışız o zamangunaydın canım.tabi ALLAH ne derse o ama mart ayı ağırlık erkek ayıdır genelde erkek doğar bu ayda.mesela ekimin ilk haftasından sonra ağırlık kız doğar.ALLAHIN işi haddim değil konuşmak sadece olan şeylere dayanarak konuşuyorum.mesela ağustosun ilk haftası full erkek doğar.şubat ise ağırlık kız
Yaa cinsiyetin gerçekten önemi yok sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallah ve benim içime de erkek gibi doğuyorGünaydın
Kanaması olanlara büyük geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmasın inşallah. Yiyecek ekmeği varsa doğuyor. Yine de siz bol bol dinlenin. Ben oğluma hamileyken 28. haftada kontrolde yürüyüşümde sıkıntı olduğunu söylemiştim. Beni nstye yönlendirdi. Ve ne yazıkki sancı çıktı. Dogmamasi için birkaç gün hastanede kaldık. İlaçlar, iğneler... Bu sancılar 32ye kadar devam etti. 30.haftada 1cm açılmam vardı. 2-3 günde bir hastanedeyiz. Ama bunlara rağmen 38.haftada doğdu çok şükür. Evet çok stresli günlerdi, hamileliğin tadına varamadan hep yattım ama mükafatı büyük çok...
Cinsiyete gelince herkesin içine doğan kız ama benim içime doğan erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah. Kızsa en büyük şoku oğlum yaşayacak
Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versinbenimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü
Kızım 8 Mart 2016 biz çoğunluğa uymamışız o zaman
nadir kız olur.ağırlık erkektir dedim canım.mutlakaki kızda olacak erkekte ama eski insanların teorilerini söylüyom benBende Mart doğumluyum istisnayım o zaman erkek değilim
nasipten ötesi yok.hakkımızda herşeyin hayırlısı inşKızım 8 Mart 2016 biz çoğunluğa uymamışız o zaman
Benimde supriz canim. Ben kg veriyordum. Pcoluyum. Kg verince kaldim. Seneye dusunuyodum nasip boyleymis :)Yaa aha kendime yoldaş buldum
İsteyerek mi oldu canım?
Ben aslında istiyordum ama henüz tam değil
Bize süpriz oldu biraz adete 4 5 gün kala düşük ihtimal diye korunmadk
Ama o sene 2019 biz 2020 de doğum yapıcazBi de öyle bi durum var demi kız senesi erkek senesi diye gerçekten doğru mu
MaşallahAmiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocukçocukların doğduğu yerler farklı
Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.Kızlar günaydınnn ,
Hayırlı cumalar herkese. Benim mide bulantım ve kusmam hafifledi çok şükür. Tamamen gitmedi ama3 aydan sonra tamamen gidiyo diyorlar. inşallah öyle olurrr
Evet bi de öyle bişey oluyo :) bu kadar belirti yaşayıp da azalmaya başlayınca insan korkuyo ne oluyor dye :) Çok vesveseliyiz ya :)Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.
Aşlah yardımcın olsun canım. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.Gunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.
Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)Progestan iğneyi dün kestik kızlar. Toplamda 13 tane vuruldum, ama her gün olunca kalçada beze ve ciddi ağrı yaptı. Daha dün bıraktım, fitil olarak almaya devam da ediyorum ama sabah çok az kahverengi akıntı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?