2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa cinsiyetin gerçekten önemi yok sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallah ve benim içime de erkek gibi doğuyor
Sizin ilk mi?
Bir de kız olsun isterdim, yani gönlüm ondan yana daha baskın ama içimdeki ses erkek olacak diyor. İlkinde yine erkek demiştim, yanilmadim. Bakalim bunda da tutacak mi anne tahmini Tabi her seferinde yineleyelim, tek isteğimiz sağlıklı olması

İnsallah canim. İnsallah. Anca simdi bir seyler yemek icin kalktim. Ama yataga dogru gidecegim geri.

Yavrumuz sımsıkı tutunur size inşaAllah ❤

Amin, insallah. Tesekkur ederim.

Aşlah yardımcın olsun canım. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

Amin canim, hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah.

Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)

Dun dr bana ilac, igne hicbir sey vermedi. Annenin hormonlarini artirip kanamayi perdeliyor ve ice kanama oluyor diye. Bilmiyorum belki myom, belki yasimdan dolayidir. İgnesiz ilacsiz tutunmasini bekliyorum.

Gecmis olsun.

Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)
Dr ile gorustunmu bende yasadim Kalcam cok sismisti vuran hemsire Boyle olmaz Dr gorus dedi gobekten vurulan verdi proletex adi sanirim siringa ve seker ignesi ucu aldim evde gobekten kendim yapiyorum 2haftadir cok rahatim aklinda olsun cunku belli siskinliklerden sonra igne kalcada kaldigi icin ilacin etkisi azabilirmis tavsiyem Dr danis

6 agustosta gidicem birakicak zaten canim bu igne birde bukadar fazla vurulnca kalcada enfeksiyona sebep oluyomus dagilamadigi icin. Son haftam insaallah tesekkur ederm bilgin icin :)

Tesekkurler sanada gecmis olsun insaallah tutunur bebisler bizlere

Bugün 6+1 le dayanamayıp doktora gittim belki kalp atışı duyarım diye.Gitmez olaydım hiç birşey göremedi.Kesenin volümü biraz düşük arka tarafta da hafif kanama görünüyor dedi.Başıma iş aldım ne yapcam şimdi ben.

korkma tatlım benimde başıma geldi. Progestan falan yazdı mı ?

korkma tatlım benimde başıma geldi. Progestan falan yazdı mı ?
Evet zaten progestan kullanıyordum devamlı.doktor koruma amaçlı vermişti.Ama kese de bebeği kalp atışını göremedim çok korktum.bebek ne zaman görülür acaba?siz kaçıncı haftadasınız?

Selam kızlar..Foruma çok sık giremiyorum malum iş güç.Hamilelik nasil gidiyor sizlerin.Benim bu önümüzdeki hafta kontrolüm var kalp atışı için.Az önce şu imane elbani-murat yıldıtım çiftinin 3aylık bebeğinin anne karnında kalbinin durduğunu okudum.Çok üzüldüm ve etkilendim tabi.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Yanlız benim hala bulantım yok.Bu normal mi sadece gögüslerim de acı,hassasiyet ağrı var.Birde gebelikte tsh önemliymiş benim değerim 2,34 çıkmış bir risk teşkil eder mi?

Bu belirtilere göre kız bakalım sana yazarız cinsiyetler belli olunca kısmetse
İnşallah canım. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da cinsiyet farketmez. Benim bi kızım var şimdi ikincide kız olursa başım üstüne. Ki ben doguluyum. Çok şükür eşim o kafada değil. Ben bahsedince bile kızıyor sagsalim kucagimiza alalım bide şimdiden cinsiyet peşine mi dusecez. Diyor.

Bu belirtilere göre kız bakalım sana yazarız cinsiyetler belli olunca kısmetse
İnşallah canım. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da cinsiyet farketmez. Benim bi kızım var şimdi ikincide kız olursa başım üstüne. Ki ben doguluyum. Çok şükür eşim o kafada değil. Ben bahsedince bile kızıyor sagsalim kucagimiza alalım bide şimdiden cinsiyet peşine mi dusecez. Diyor.

Kızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.
Kurtköy'de Emsey Hospital'da Canan Yılmaz Torun'a gittim ben ilk çocuğumda. Doğumuda orda yaptım. Çok memnun kaldım. O yüzden Canan hoca da devam edeceğim Allah izin verirse 2.içinde

Canım benim daha ilk defa karından 7+ 4 de göründü. Hep vajinal baktılar daha öncesinde. Karından görünmüyorsu. Korkma sakın. Başka bir doktora daha git. Bana da görünmüyor sağlıksız gebelik dediler. Dış gebelik olabilir dediler. Ama hiç alakası yokmuş. Ultrason kalitesiyle ve rahmin yapısıyla alakalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…