- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Sizin ilk mi?Yaa cinsiyetin gerçekten önemi yok sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallah ve benim içime de erkek gibi doğuyor
25 imMaşallahDaha gençsin sanırım. Allahın hakkı 3 tür yeter 3 tane ya. Nasıl bakıcaz onlara.
rabbim yardımcınız olsun bol bol yatıp dinlenin bebişiniz sımsıkı tutunsun inşaallah
ahhhh ahhhh bilirim o halleri yatıp dinlenin bebişiniz sıkıca tutunsun inşaallah
benim de 2013 şubatlı kızım 2018 yılında 7 haftalık kalbi durup ölen 3 tane bebeğim oldu bu 5. hamileliğim hayırlısı inşaallah
kanama geçmiş muhtemelen kalıntıları geliyordur tuvalet harici kalmayın olurmu bol su tüketin tututacak kuzum anneciğine sımsıkı
Yavrumuz sımsıkı tutunur size inşaAllah ❤
Aşlah yardımcın olsun canım. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.
Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)
Dr ile gorustunmu bende yasadim Kalcam cok sismisti vuran hemsire Boyle olmaz Dr gorus dedi gobekten vurulan verdi proletex adi sanirim siringa ve seker ignesi ucu aldim evde gobekten kendim yapiyorum 2haftadir cok rahatim aklinda olsun cunku belli siskinliklerden sonra igne kalcada kaldigi icin ilacin etkisi azabilirmis tavsiyem Dr danisBenimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)
6 agustosta gidicem birakicak zaten canim bu igne birde bukadar fazla vurulnca kalcada enfeksiyona sebep oluyomus dagilamadigi icin. Son haftam insaallah tesekkur ederm bilgin icin :)Dr ile gorustunmu bende yasadim Kalcam cok sismisti vuran hemsire Boyle olmaz Dr gorus dedi gobekten vurulan verdi proletex adi sanirim siringa ve seker ignesi ucu aldim evde gobekten kendim yapiyorum 2haftadir cok rahatim aklinda olsun cunku belli siskinliklerden sonra igne kalcada kaldigi icin ilacin etkisi azabilirmis tavsiyem Dr danis
Tesekkurler sanada gecmis olsun insaallah tutunur bebisler bizlereİnsallah canim. İnsallah. Anca simdi bir seyler yemek icin kalktim. Ama yataga dogru gidecegim geri.
Amin, insallah. Tesekkur ederim.
Amin canim, hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah.
Dun dr bana ilac, igne hicbir sey vermedi. Annenin hormonlarini artirip kanamayi perdeliyor ve ice kanama oluyor diye. Bilmiyorum belki myom, belki yasimdan dolayidir. İgnesiz ilacsiz tutunmasini bekliyorum.
Gecmis olsun.
Ben 2. Hamileyim oğlum 4 yaşındaAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
korkma tatlım benimde başıma geldi. Progestan falan yazdı mı ?Bugün 6+1 le dayanamayıp doktora gittim belki kalp atışı duyarım diye.Gitmez olaydım hiç birşey göremedi.Kesenin volümü biraz düşük arka tarafta da hafif kanama görünüyor dedi.Başıma iş aldım ne yapcam şimdi ben.
Bende ocak annelerine baktim cogu erkek :)) 2 ayla kacirdik kiz senesiniErkeğe hazırlayalım kendimizi desene
Evet zaten progestan kullanıyordum devamlı.doktor koruma amaçlı vermişti.Ama kese de bebeği kalp atışını göremedim çok korktum.bebek ne zaman görülür acaba?siz kaçıncı haftadasınız?korkma tatlım benimde başıma geldi. Progestan falan yazdı mı ?
MaşaAllah canım seninkilern yaş aralığı idealmişBen 2. Hamileyim oğlum 4 yaşında
İnşallah canım. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da cinsiyet farketmez. Benim bi kızım var şimdi ikincide kız olursa başım üstüne. Ki ben doguluyum. Çok şükür eşim o kafada değil. Ben bahsedince bile kızıyor sagsalim kucagimiza alalım bide şimdiden cinsiyet peşine mi dusecez. Diyor.Bu belirtilere göre kız bakalım sana yazarız cinsiyetler belli olunca kısmetse
İnşallah canım. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da cinsiyet farketmez. Benim bi kızım var şimdi ikincide kız olursa başım üstüne. Ki ben doguluyum. Çok şükür eşim o kafada değil. Ben bahsedince bile kızıyor sagsalim kucagimiza alalım bide şimdiden cinsiyet peşine mi dusecez. Diyor.Bu belirtilere göre kız bakalım sana yazarız cinsiyetler belli olunca kısmetse
Kurtköy'de Emsey Hospital'da Canan Yılmaz Torun'a gittim ben ilk çocuğumda. Doğumuda orda yaptım. Çok memnun kaldım. O yüzden Canan hoca da devam edeceğim Allah izin verirse 2.içindeKızlar Anadolu yakasında oturan var mı? hangi hastane hangi doktora gideceksiniz. Ben çok kararsızım.
Aynen canmBi de öyle bi durum var demi kız senesi erkek senesi diye gerçekten doğru mu
Amin canm hayirlisi bakalimMaşaAllahbuda erkek olur gibi geldi bana hayırlısı Rabbim den
Canım benim daha ilk defa karından 7+ 4 de göründü. Hep vajinal baktılar daha öncesinde. Karından görünmüyorsu. Korkma sakın. Başka bir doktora daha git. Bana da görünmüyor sağlıksız gebelik dediler. Dış gebelik olabilir dediler. Ama hiç alakası yokmuş. Ultrason kalitesiyle ve rahmin yapısıyla alakalıymış.Bugün 6+1 le dayanamayıp doktora gittim belki kalp atışı duyarım diye.Gitmez olaydım hiç birşey göremedi.Kesenin volümü biraz düşük arka tarafta da hafif kanama görünüyor dedi.Başıma iş aldım ne yapcam şimdi ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?