2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
[/QUOTE]
Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü
[/QUOTE]
Benim eşim de jandarma

Kızlar benimde tsh 0.107 çok düşük değilmi. Doktora haftaya gidicem. Bir sorun olurmu acaba

Isteyerek oldu 1 senedir istiyordum yaslari yakin olsun diye 4 ay once dusuk yapmistim
MaşaAllah canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bnde araları yakın oldun istedim çok şükür Rabbim nasip etti 2 3 ay sonra korunmayı bırakcktm ama süpriz yaptı bebeğim

Kesenin volümü derken o neymiş canm..skma canını daha erken deilmi kalp atışı için

Vajinal baktı bana şu an kese var kalp atışı yok dedi.kanama alanı da var gerilerde.1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok moralim bozuldu.

Kızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?

Canım daha çok küçük görünmez zaten bak üzülme sakın. Bana dış gebelik dedi doktor ameliyatı bile anlattı halbuki değilmişim başka doktordan öğrendim. Güvendiğin doktora git lütfen. Kaygılanma canım. Her doktor farklı her ultrason farklı. Kese rahimde değil dedi ertesi gün rahimde olduğunu öğrendim başka yerde. Bu bir örnek. Sıkma canını sabret bekle canım .

Allah razı olsun moral verdin.Ben biraz acele ettim belki görürüm diye sonra boşuna strese girdim.salı kendi doktoruma gideceğim.Hep korktuğum birşeydi boş gebelik vs.İnşallah allah korktuğuma uğratmaz.Daha önce ben dış gebelik geçirdim rabbim onu da kimseye yaşatmasın.

Ya her doktor bir değil canım ben öyle bir korku yaşadım ki diş gebelik deyince ağlaya ağlaya sokakta mahvoldum . Ikisi de doktor sorsan. Biri a diyor biri b .. dert etme o yüzden doktorlar umursamaz senin içind e ne fırtınalar kopuyor çoğu anlamaz. Biz ağızlarından çıkacak kelimeye bakarız ama bazıları düşünmüyor malesef. 6 sini bekle o zaman netlesir bebeğin de buyur o zamana kadar annesi.

Vajinal baktı bana şu an kese var kalp atışı yok dedi.kanama alanı da var gerilerde.1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok moralim bozuldu.
Canım hiç uzulme bnm de pazartesi kanama alanım vardı 5 gun yattım dinlendim bugun gttm duzelmişti eger aktif kanaman yoksa kısa surede duzelio Allahın izniyle

Onu telaştan soramadım.Ama kese haftasıyla uyumlu dedi.Sizinde haftanız benimle aynı değil mi?Kendi doktorum ağustos 6 ya gün vermişti keşke bekleseydim onu.
Canm benide 6 sında çağırdı kalp atışı için..hiç skma canını.başka doktora gittinya ultrasondan ultrasona bile fark oluyor...belirtilerin devam ediyormuş peki..kesen kaç mm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…