Benim de kizim var 16 aylikAyy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Ayy hadi hayırlısı 1 tane kızım var 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
2.ciye hamile olanlar varmı hanımlar? Çocuklarınız arasında kaç yaş olcak?
Ya MaşaAllah canım tam 2 yaş olmuş olck,Benim de kizim var 16 ayliknasipse ikisi de mart dogumlu olcak
MaşaAllah canım tam ideal yaş aralığıKızım ağustos da 4 oluyor inşallah. Aralarında 4.5 yaş olucak
Isteyerek oldu 1 senedir istiyordum yaslari yakin olsun diye 4 ay once dusuk yapmistimYa MaşaAllah canım tam 2 yaş olmuş olck,❤❤ isteyerek mi oldu
MaşaAllah canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllahIsteyerek oldu 1 senedir istiyordum yaslari yakin olsun diye 4 ay once dusuk yapmistim
Kesenin volümü derken o neymiş canm..skma canını daha erken deilmi kalp atışı içinBugün 6+1 le dayanamayıp doktora gittim belki kalp atışı duyarım diye.Gitmez olaydım hiç birşey göremedi.Kesenin volümü biraz düşük arka tarafta da hafif kanama görünüyor dedi.Başıma iş aldım ne yapcam şimdi ben.
Vajinal baktı bana şu an kese var kalp atışı yok dedi.kanama alanı da var gerilerde.1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok moralim bozuldu.Canım benim daha ilk defa karından 7+ 4 de göründü. Hep vajinal baktılar daha öncesinde. Karından görünmüyorsu. Korkma sakın. Başka bir doktora daha git. Bana da görünmüyor sağlıksız gebelik dediler. Dış gebelik olabilir dediler. Ama hiç alakası yokmuş. Ultrason kalitesiyle ve rahmin yapısıyla alakalıymış.
Onu telaştan soramadım.Ama kese haftasıyla uyumlu dedi.Sizinde haftanız benimle aynı değil mi?Kendi doktorum ağustos 6 ya gün vermişti keşke bekleseydim onu.Kesenin volümü derken o neymiş canm..skma canını daha erken deilmi kalp atışı için
Canım daha çok küçük görünmez zaten bak üzülme sakın. Bana dış gebelik dedi doktor ameliyatı bile anlattı halbuki değilmişim başka doktordan öğrendim. Güvendiğin doktora git lütfen. Kaygılanma canım. Her doktor farklı her ultrason farklı. Kese rahimde değil dedi ertesi gün rahimde olduğunu öğrendim başka yerde. Bu bir örnek. Sıkma canını sabret bekle canım .Bugün 6+1 le dayanamayıp doktora gittim belki kalp atışı duyarım diye.Gitmez olaydım hiç birşey göremedi.Kesenin volümü biraz düşük arka tarafta da hafif kanama görünüyor dedi.Başıma iş aldım ne yapcam şimdi ben.
Canım az yersen sorun olmaz bence canım çekmiş madem o kadarKızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Allah razı olsun moral verdin.Ben biraz acele ettim belki görürüm diye sonra boşuna strese girdim.salı kendi doktoruma gideceğim.Hep korktuğum birşeydi boş gebelik vs.İnşallah allah korktuğuma uğratmaz.Daha önce ben dış gebelik geçirdim rabbim onu da kimseye yaşatmasın.Canım daha çok küçük görünmez zaten bak üzülme sakın. Bana dış gebelik dedi doktor ameliyatı bile anlattı halbuki değilmişim başka doktordan öğrendim. Güvendiğin doktora git lütfen. Kaygılanma canım. Her doktor farklı her ultrason farklı. Kese rahimde değil dedi ertesi gün rahimde olduğunu öğrendim başka yerde. Bu bir örnek. Sıkma canını sabret bekle canım .
Ya her doktor bir değil canım ben öyle bir korku yaşadım ki diş gebelik deyince ağlaya ağlaya sokakta mahvoldum . Ikisi de doktor sorsan. Biri a diyor biri b .. dert etme o yüzden doktorlar umursamaz senin içind e ne fırtınalar kopuyor çoğu anlamaz. Biz ağızlarından çıkacak kelimeye bakarız ama bazıları düşünmüyor malesef. 6 sini bekle o zaman netlesir bebeğin de buyur o zamana kadar annesi.Allah razı olsun moral verdin.Ben biraz acele ettim belki görürüm diye sonra boşuna strese girdim.salı kendi doktoruma gideceğim.Hep korktuğum birşeydi boş gebelik vs.İnşallah allah korktuğuma uğratmaz.Daha önce ben dış gebelik geçirdim rabbim onu da kimseye yaşatmasın.
aaa inanmıyorummmKızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Canım hiç uzulme bnm de pazartesi kanama alanım vardı 5 gun yattım dinlendim bugun gttm duzelmişti eger aktif kanaman yoksa kısa surede duzelio Allahın izniyleVajinal baktı bana şu an kese var kalp atışı yok dedi.kanama alanı da var gerilerde.1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok moralim bozuldu.
Canm benide 6 sında çağırdı kalp atışı için..hiç skma canını.başka doktora gittinya ultrasondan ultrasona bile fark oluyor...belirtilerin devam ediyormuş peki..kesen kaç mm olmuşOnu telaştan soramadım.Ama kese haftasıyla uyumlu dedi.Sizinde haftanız benimle aynı değil mi?Kendi doktorum ağustos 6 ya gün vermişti keşke bekleseydim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?