2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba hanimlar; bende kismetse mart annesi olacagim. Bugun tam 9 haftalik oldu:)
2. Bebegim 1 kizim var 3 yasinda. Kızımın hamileligine gore daha zor geciyor asiri bi bulanti kusma var. Baya zorluyo beni

Benim 3 gun gecikti 2351di canim

Kızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Hic duymadim canm. Ustelik ben gecen haftalarda hemen hemen hergun yedim birde tam yetmemis halini tuza basip basip eksi eksi yedim o zamanlar hamileymisim meger nasil da yedim asermisim

Merhaba Allah bağışlasın kızınızı her hamilelik bir olmuyo sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah
Merhaba hanimlar; bende kismetse mart annesi olacagim. Bugun tam 9 haftalik oldu:)
2. Bebegim 1 kizim var 3 yasinda. Kızımın hamileligine gore daha zor geciyor asiri bi bulanti kusma var. Baya zorluyo beni

Ca
İnşallah duyarsınız.
Ben adetimden tam 9 gün önce sağlık ocağında test yaptım 1.20 çıktı. Dr yeni düşük yaptığın için birazcık yüksek çıkmıştır dedi. Zaten 5 ten öncesi negatif deniliyor. Neyse bende istemiyodum zaten daha yeni düşük yapmıştım bi kaç ay geçsin öyle düşünürüz demiştim. Dr kanda cikmadiysa bu ay bişi yok telaslanma daha da olmaz yumurtlama daha düzene girmemistir dedi. Bende ona güvenerek serbest bıraktım nasıl olsa bişi olmayacak diye. Veeee adetimden 1 gün önce evde test yaptım iki çizgi çıktı. Çok silikti ama. Adetim 5 gün geçince doktor a gittim kese yi göremedi dış gebelik olabilir adetin bu kadar gecmisse kese gorunmesi lazım dedi. Kanda bakalım dedi tahlil yaptık 295 çıktı. Geç döllenme olmuş adeten 3 4 gün önce tutmuş dedi. Şimdi de adet tarihime göre 2 aylık ama ultrason olcumlerine göre 6 haftalik. Darısı tüm isteyenlere olsun Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin. Olanları da sonunu görmeyi sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin. Bu aralar tek duam buu

KIZLARR??

Merhaba Allah bağışlasın kızınızı her hamilelik bir olmuyo sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah
Amin canim hepimiz inşallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize. Benim kizim kiz kardeşi olsun istiyor erkek olursa biraz uzulcek sanirim

Arkadaşım yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yaşamadı diğer durum içinde Rabbim nasip ettiyse hayırlısıyla alırız zaten kucağımıza diyorum tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma kaç haftalıksın bilmiyorumama kalp atışını 7. 8. haftada duyarsın rahatlıkla, hatta vajinal ult daha da erken olabilir. TSH hakkında bilgim yok maalesef

Ah benimde oğluma hamileyken daha öğrenmeden koku hassasiyeti başlamıştı resmen 4 ay deli gibi ogurdumkustum ac gezdim içimde birşeyler olduğunu hissettim su an günüm geçmesine ve goguslerimdeki sizi dışında bir belirtin yok birde birgün istahim acik birgün kapalı ama oglu da çok rahatsizdimçok su an bende çoğu kez gerçekten hamilemiyim sorusunu kendime soruyorum inşallah kızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…