Ben de ilk kez duydum ve dün bayaaa yedimBunu üzüm yerken okumam
Ben her gün yiyorum ya öyle bi şey mi varmış
İnternette biraz araştırdım ama öyle bir şey yazmıyorBen de ilk kez duydum ve dün bayaaa yedim(
Benim 3 gun gecikti 2351di canimBir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştum
Hic duymadim canm. Ustelik ben gecen haftalarda hemen hemen hergun yedim birde tam yetmemis halini tuza basip basip eksi eksi yedim o zamanlar hamileymisim meger nasil da yedim asermisimKızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Sizinki bayağı yüksekmiş benimki o zaman 7.haftaya kalabilirBenim 3 gun gecikti 2351di canim
Merhaba hanimlar; bende kismetse mart annesi olacagim. Bugun tam 9 haftalik oldu:)
2. Bebegim 1 kizim var 3 yasinda. Kızımın hamileligine gore daha zor geciyor asiri bi bulanti kusma var. Baya zorluyo beni
Ney kalabilir canım konuyu takip edemedim deSizinki bayağı yüksekmiş benimki o zaman 7.haftaya kalabilir
Senin kaç gün geçe kaçtı?Sizinki bayağı yüksekmiş benimki o zaman 7.haftaya kalabilir
Bir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştum
KIZLARR??Selam kızlar..Foruma çok sık giremiyorum malum iş güç.Hamilelik nasil gidiyor sizlerin.Benim bu önümüzdeki hafta kontrolüm var kalp atışı için.Az önce şu imane elbani-murat yıldıtım çiftinin 3aylık bebeğinin anne karnında kalbinin durduğunu okudum.Çok üzüldüm ve etkilendim tabi.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Yanlız benim hala bulantım yok.Bu normal mi sadece gögüslerim de acı,hassasiyet ağrı var.Birde gebelikte tsh önemliymiş benim değerim 2,34 çıkmış bir risk teşkil eder mi?
Hiç duymadım zaten pek sevmemKızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Bendede yok bulantı falan canım korkma tsh nerde yazıyor?KIZLARR??
Amin canim hepimiz inşallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize. Benim kizim kiz kardeşi olsun istiyor erkek olursa biraz uzulcek sanirimMerhaba Allah bağışlasın kızınızı her hamilelik bir olmuyo sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah
Arkadaşım yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yaşamadıKIZLARR??
Tsh benim 2.119 muşKIZLARR??
Tsh degeriniz bence gayet normal 4 un ustu yuksek. Bende de hipotroiidi var. Her kesin hamileligi bir olmaz. Bence bulantinizin olmamasi harika bisey. Kizimda hic biseyim yoktu mesela benim. Ama bunda cok Bulantim var.KIZLARR??
Banada kiz cikiyor gonlumdende kiz geciyor bakalm:)
Ay kızlar benimde bir oğlum var eşimle kiz istiyoruz içimizden kiz geçiyor ınş. Kiz olurAllah gönlümüze göre versin. Benim gönlümden geçen de kız.
Kanamam oldugunda 6+3 haftalikti kesede 11 mm karindan kalp atisi duymustumGunde 1 mm fln buyuyomuş cnm o zaman seninde 16 mm filan olmuştur 20 mm olunca gozukur diolar
Ah benimde oğluma hamileyken daha öğrenmeden koku hassasiyeti başlamıştı resmen 4 ay deli gibi ogurdumkustum ac gezdim içimde birşeyler olduğunu hissettim su an günüm geçmesine ve goguslerimdeki sizi dışında bir belirtin yok birde birgün istahim acik birgün kapalı ama oglu da çok rahatsizdimçok su an bende çoğu kez gerçekten hamilemiyim sorusunu kendime soruyorum inşallah kızdırCanim benim belirtiler söyle. Kişiden kişiye degistigi taraftariyim. Ben 2 kız 3 erkek getirdigim için artık artık belirtilerimi biliyorum. Son 3 cocugumdakj tahminlerim doğru çıktı.
Erkekte
İlk 3 ay mide bulantım cok olur
Bel ağrım çok olur sırt üstü uzanirken zorlanırim
Yazın ortasında bile ayaklarım buz kesilir
Göğüslerdə büyüme olmaz
Rüyamda hep tam altın görürüm en başından beri
Yüzüm beyazlasir ve lekeler kaybolur
Göbek cukurumun alt kismindan Karnım şismeye başlar.
Hiç uykum olmaz zombi gibi gezerim
Kızda ise
İlk 3 ay çok rahat geçer tek belirtim günüm geçmesi olur
Hiç ağrım şancim olmaz
Ayaklarımın tabani yanar
Goguslerim ilk haftalarda büyümeye başlar
Rüyamda ilk haftadan itibaren çeyrek altın yüzük küpe görürüm
Yüzüm esmerlwsir
Sürekli uykum gelir
Karnım göğüs altından büyümeye başlar. Karnım yukarda olur
Beninkiler bunlar canım. Şimdiki de kesin kız diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?