- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
En başından beri hafif kasıkta ağrı batma ve çok acıkma belirtileri var bugün göğüslerim sızladı bi ara başka da belirtim yok.ultrasyon görüntüsünden çok anlamıyorum ama sanırım 11.5 mm kese.inşallah 6sında olumlu bir cevap alırım.Canm benide 6 sında çağırdı kalp atışı için..hiç skma canını.başka doktora gittinya ultrasondan ultrasona bile fark oluyor...belirtilerin devam ediyormuş peki..kesen kaç mm olmuş
Sağol canım.Seninkine de çok sevindim haftamız aynı.ben göremedim korkuyorum o yüzden.İnşallah bende görürüm.Canım hiç uzulme bnm de pazartesi kanama alanım vardı 5 gun yattım dinlendim bugun gttm duzelmişti eger aktif kanaman yoksa kısa surede duzelio Allahın izniyle
Alırsın canm alırsın dua et..benimde korkularım var herşeyin hayırlısı diyorum..En başından beri hafif kasıkta ağrı batma ve çok acıkma belirtileri var bugün göğüslerim sızladı bi ara başka da belirtim yok.ultrasyon görüntüsünden çok anlamıyorum ama sanırım 11.5 mm kese.inşallah 6sında olumlu bir cevap alırım.
Zaten bu korkular yüzünden korktuğumuz başımıza gelecek.Keşke gitmeseydim.keseyi ilk görmeye gittiğimde doktorum 3 4 gün geç döllenme sanırım seninki çünkü biraz geri demişti.Bu biraz içimi rahatlatıyor.belki geç olduğu için görülmedi diye.Alırsın canm alırsın dua et..benimde korkularım var herşeyin hayırlısı diyorum..
Sizin kese kaç mmarkadaşlar bugun çok sukur 6+1 de bebişimi ve az da olsa kalp atışını gordum cok kuçuktu 0.42 cm di o yuzden kalp atışı da çok hafifti ama yinede içim çok rahatladıBu arada vajinal ultrasonla baktı doktorum muhtemelen karından baksa gozukmezdi
Bir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştumarkadaşlar bugun çok sukur 6+1 de bebişimi ve az da olsa kalp atışını gordum cok kuçuktu 0.42 cm di o yuzden kalp atışı da çok hafifti ama yinede içim çok rahatladı ❤ Bu arada vajinal ultrasonla baktı doktorum muhtemelen karından baksa gozukmezdi
Bnm de o kadar kuçuktuku dun gtsem goremezdm muhtemelen karın dan baksa zaten hiç gorunmezdi o yuzden canını sıkma 8.haftaya kadar normal diolarSağol canım.Seninkine de çok sevindim haftamız aynı.ben göremedim korkuyorum o yüzden.İnşallah bende görürüm.
Sizin kese kaç mm
Canım inş tez zamanda duyarsın kalp atışını bnm tup bebek olduğu için cnm transfer den 10 gun snra tahlil yaptım orda çıkmıştıBir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştum
Anladım senin için çok sevindm şimdi ben kan verdiğim de adetimi 3 gün geçiyodu 4+5 ti yani 720 çıkmıştı kanda hcg 6 bin olunca karından kalp atışı duyuluyormuş o yüzden merak ettim :)Canım inş tez zamanda duyarsın kalp atışını bnm tup bebek olduğu için cnm transfer den 10 gun snra tahlil yaptım orda çıkmıştı
Benim geçen hafta salı günü 6.5mm ydi.Canım bebek gozuktukten snra keseyi olçmuolar direk bebeği olçuolar o yuzden bilmiorum ama sanırım 20 mm olmuştur geçen hafta 11 mm ydi cunku
Az yemeğe çalışıyorum aslında bebek için cok iyimis ama ilk 3 ay sıkıntılıymis öyle duydum doktoruma ilk gidince soracam bakalimCanım az yersen sorun olmaz bence canım çekmiş madem o kadar
Ya her doktor bir değil canım ben öyle bir korku yaşadım ki diş gebelik deyince ağlaya ağlaya sokakta mahvoldum . Ikisi de doktor sorsan. Biri a diyor biri b .. dert etme o yüzden doktorlar umursamaz senin içind e ne fırtınalar kopuyor çoğu anlamaz. Biz ağızlarından çıkacak kelimeye bakarız ama bazıları düşünmüyor malesef. 6 sini bekle o zaman netlesir bebeğin de buyur o zamana kadar annesi.
Bunu üzüm yerken okumamKızlar taze beyaz üzüm düşüge neden olur diye duydum canim da cok cekiyo tecrübeli gebeler siz duydunuz mu hic böyle bişey?
Kişiden kişiye ve cihazdan cihaza değişio sanırım cnm ama genelde 6.haftada vajinal yoldan 7.haftadan da karından gorunuyorAnladım senin için çok sevindm şimdi ben kan verdiğim de adetimi 3 gün geçiyodu 4+5 ti yani 720 çıkmıştı kanda hcg 6 bin olunca karından kalp atışı duyuluyormuş o yüzden merak ettim :)
Benim geçen hafta salı günü 6.5mm ydi.
5. Hafta 1200 lerde 6. hafta yanlış hatırlamıyorsam 10 binlerdeydiBir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştum
Ay bende yarın gidicem inş görürüm5. Hafta 1200 lerde 6. hafta yanlış hatırlamıyorsam 10 binlerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?