2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
arkadaşlar bugun çok sukur 6+1 de bebişimi ve az da olsa kalp atışını gordum cok kuçuktu 0.42 cm di o yuzden kalp atışı da çok hafifti ama yinede içim çok rahatladı Bu arada vajinal ultrasonla baktı doktorum muhtemelen karından baksa gozukmezdi

Canm benide 6 sında çağırdı kalp atışı için..hiç skma canını.başka doktora gittinya ultrasondan ultrasona bile fark oluyor...belirtilerin devam ediyormuş peki..kesen kaç mm olmuş
En başından beri hafif kasıkta ağrı batma ve çok acıkma belirtileri var bugün göğüslerim sızladı bi ara başka da belirtim yok.ultrasyon görüntüsünden çok anlamıyorum ama sanırım 11.5 mm kese.inşallah 6sında olumlu bir cevap alırım.

Canım hiç uzulme bnm de pazartesi kanama alanım vardı 5 gun yattım dinlendim bugun gttm duzelmişti eger aktif kanaman yoksa kısa surede duzelio Allahın izniyle
Sağol canım.Seninkine de çok sevindim haftamız aynı.ben göremedim korkuyorum o yüzden.İnşallah bende görürüm.

Alırsın canm alırsın dua et..benimde korkularım var herşeyin hayırlısı diyorum..

Alırsın canm alırsın dua et..benimde korkularım var herşeyin hayırlısı diyorum..
Zaten bu korkular yüzünden korktuğumuz başımıza gelecek.Keşke gitmeseydim.keseyi ilk görmeye gittiğimde doktorum 3 4 gün geç döllenme sanırım seninki çünkü biraz geri demişti.Bu biraz içimi rahatlatıyor.belki geç olduğu için görülmedi diye.

Sizin kese kaç mm

Kizlar doktordan geldim, kalp atisini duyduk cok sukur sat a gore 7+2yim ama olcume gore 6+4 gorunuyor bebis. Bi sonraki randevum 9 eylulde, daha erkene vermek istedi ama ben tatilde olacagim. Toksoplazma icin de kan verdim, bisey cikarsa biz arariz dediler. Darisi kalp atisi bekleyen diger annelere

Bir şey sorabilirmiyim hcg değeriniz en son adetinizi kaç gün geçe kaçtı ? Bende yarın gideceğim inşaAllah 6 hafta oluyorum kese içinde gitmedim acaba gitmişken kalp atışı duyarmıyım kızımı 6 haftada duymuştum

Canım inş tez zamanda duyarsın kalp atışını bnm tup bebek olduğu için cnm transfer den 10 gun snra tahlil yaptım orda çıkmıştı

Canım inş tez zamanda duyarsın kalp atışını bnm tup bebek olduğu için cnm transfer den 10 gun snra tahlil yaptım orda çıkmıştı
Anladım senin için çok sevindm şimdi ben kan verdiğim de adetimi 3 gün geçiyodu 4+5 ti yani 720 çıkmıştı kanda hcg 6 bin olunca karından kalp atışı duyuluyormuş o yüzden merak ettim :)

Canım senin kontrolün nasıl geçti ?

Anladım senin için çok sevindm şimdi ben kan verdiğim de adetimi 3 gün geçiyodu 4+5 ti yani 720 çıkmıştı kanda hcg 6 bin olunca karından kalp atışı duyuluyormuş o yüzden merak ettim :)
Kişiden kişiye ve cihazdan cihaza değişio sanırım cnm ama genelde 6.haftada vajinal yoldan 7.haftadan da karından gorunuyor

5. Hafta 1200 lerde 6. hafta yanlış hatırlamıyorsam 10 binlerdeydi

5. Hafta 1200 lerde 6. hafta yanlış hatırlamıyorsam 10 binlerdeydi
Ay bende yarın gidicem inş görürüm benim de 4+5 te 720 di bi daha yaptırmadım yarın 6+0 ım en olmadı bi hafta sonra bi daha giderim malum 10 gün olmadan ücret almıyolar ben de vajinal baktırayım bari çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…