2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar nerdeyse 10 haftalık olcaz hala bulantı yok acaba bu saatten sonra başlar mı ki

Ph. 6.0 bakalim ne olacak

Tsh degeriniz bence gayet normal 4 un ustu yuksek. Bende de hipotroiidi var. Her kesin hamileligi bir olmaz. Bence bulantinizin olmamasi harika bisey. Kizimda hic biseyim yoktu mesela benim. Ama bunda cok Bulantim var.
Canim forumda biraz arastirmalarima göre gebelerde 2.50 üstündeyse sıkıntı oluyormuş sanirim.Rakami yanliş yazmiş olabilirim o civarlarda bir rakamdı.Bulantım hiç olmadı evet ama uykum var hep:))), olur olmadik yerlerde uykum geliyor tatli tatli

Amin canim önümüzdeki cuma kontrolüm var 8haftalik olucak o zaman.Tsh testini doktor istemiş.Bende forumda okudum gebe olanlarda 2.5üstü sıkıntılıymış.İlaç vs veriyorlar sanırım.Hamilelikte troitler büyüyormuş.

Son düzenleme:
Bendede yok bulantı falan canım korkma tsh nerde yazıyor?
Sağol canım..Tsh doktor istemiş gebelikte önemli sanirim.Hamile olanlarda belli değerin üstünde olmamalıymış.Normal araliklarda olsa bile 2.5, üstünü geçmemeliymiş.(Rakamı yanlış söylemiş olabilirim forumda okumuştum eski paylaşımlarda)

6.5 canım Ama ph alkali beslenmekle alaklı daha çok.Düşük olunca asidik yüksekse bazik.
Tabi işin eğlence kısmı

Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyor yahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider
Ah ah esi de böyle akşama kadar arayıp kizçemin anası kızım dugmem ne istiyor diyor benim içim buruluyor ya erkekse günah yazık diyorum analık ışte

Ah ah esi de böyle akşama kadar arayıp kizçemin anası kızım dugmem ne istiyor diyor benim içim buruluyor ya erkekse günah yazık diyorum analık ışte
Benimki de oğluma iyi bak diyor da o işin şakası tabi diyor kiz yada erkek olsun sağlıklı olsun da farketmez diyor ama benim içimden geçen kız onunda erkek aslında

Hic duymadim canm. Ustelik ben gecen haftalarda hemen hemen hergun yedim birde tam yetmemis halini tuza basip basip eksi eksi yedim o zamanlar hamileymisim meger nasil da yedim asermisim
O zaman bişey olmaz demek ki

Benimki de oğluma iyi bak diyor da o işin şakası tabi diyor kiz yada erkek olsun sağlıklı olsun da farketmez diyor ama benim içimden geçen kız onunda erkek aslında
Ilk bebek mi ilkse erkekler ilk erkek istiyor genelde bizim oğlumuz şükür bizimle şimdi kızda kiz diyor yanlış anlama ama sanki cirkinlesiyorsun diyor kızım alıyor güzelliğini oglumuzda yüzün gözün isildiyordu ay gibi parliyordun diyor bakalim ne olacak

Benim tag 2.119 yaziyor ama

Tsh sınırı gebelikte 4 değil 2. 5 sizin değeriniz normal görünüyor

Amiiin Ne güzel olmuş böyle birilerinin hamile olduğunu duyunca hep çok seviniyorum sen şimd bide hikayesini anlatınca :) Rabbim doğum haberlerimizi şuraya yazdırsın hayırla ve sağlıkla

Selam hamiş hatunlar nasılsın
Bayadır girmiyordum foruma ama çok fenalardayım biraz yemesem midem kazınıyor yesem çıkartma hissi ve mideme gaz yapıyor ne zaman geçecek kramplarım azaldı çok şükür sizde durumlar nasıl

Baya sıkıntılı geçiyormuş senin canım. Benim kızımda da hiç ne kusma ne bulantı olmamıştı şimdi gene yok..gebelik boyunca kusmadigimi ben doğum yaparken acidan kusmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…