- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Kaç haftalıksın canimKIZLARR??
Ph. 6.0 bakalim ne olacakKiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse
Canim forumda biraz arastirmalarima göre gebelerde 2.50 üstündeyse sıkıntı oluyormuş sanirim.Rakami yanliş yazmiş olabilirim o civarlarda bir rakamdı.Bulantım hiç olmadı evet ama uykum var hep:))), olur olmadik yerlerde uykum geliyor tatli tatliTsh degeriniz bence gayet normal 4 un ustu yuksek. Bende de hipotroiidi var. Her kesin hamileligi bir olmaz. Bence bulantinizin olmamasi harika bisey. Kizimda hic biseyim yoktu mesela benim. Ama bunda cok Bulantim var.
Amin canimArkadaşım yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yaşamadıdiğer durum içinde Rabbim nasip ettiyse hayırlısıyla alırız zaten kucağımıza diyorum tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma kaç haftalıksın bilmiyorumama kalp atışını 7. 8. haftada duyarsın rahatlıkla, hatta vajinal ult daha da erken olabilir. TSH hakkında bilgim yok maalesef
Sağol canım..Tsh doktor istemiş gebelikte önemli sanirim.Hamile olanlarda belli değerin üstünde olmamalıymış.Normal araliklarda olsa bile 2.5, üstünü geçmemeliymiş.(Rakamı yanlış söylemiş olabilirim forumda okumuştum eski paylaşımlarda)Bendede yok bulantı falan canım korkma tsh nerde yazıyor?
6.5 canımKiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse
Ah ah esi de böyle akşama kadar arayıp kizçemin anası kızım dugmem ne istiyor diyor benim içim buruluyor ya erkekse günah yazık diyorum analık ışteBenim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyoryahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider
Benimki de oğluma iyi bak diyor da o işin şakası tabi diyor kiz yada erkek olsun sağlıklı olsun da farketmez diyor ama benim içimden geçen kız onunda erkek aslındaAh ah esi de böyle akşama kadar arayıp kizçemin anası kızım dugmem ne istiyor diyor benim içim buruluyor ya erkekse günah yazık diyorum analık ışte
O zaman bişey olmaz demek kiHic duymadim canm. Ustelik ben gecen haftalarda hemen hemen hergun yedim birde tam yetmemis halini tuza basip basip eksi eksi yedim o zamanlar hamileymisim meger nasil da yedim asermisim
Valla bende ablamin yalancısiyimBunu üzüm yerken okumam
Ben her gün yiyorum ya öyle bi şey mi varmış
Ilk bebek mi ilkse erkekler ilk erkek istiyor genelde bizim oğlumuz şükür bizimle şimdi kızda kiz diyor yanlış anlama ama sanki cirkinlesiyorsun diyor kızım alıyor güzelliğini oglumuzda yüzün gözün isildiyordu ay gibi parliyordun diyor bakalim ne olacakBenimki de oğluma iyi bak diyor da o işin şakası tabi diyor kiz yada erkek olsun sağlıklı olsun da farketmez diyor ama benim içimden geçen kız onunda erkek aslında
Benim tag 2.119 yaziyor amaSağol canım..Tsh doktor istemiş gebelikte önemli sanirim.Hamile olanlarda belli değerin üstünde olmamalıymış.Normal araliklarda olsa bile 2.5, üstünü geçmemeliymiş.(Rakamı yanlış söylemiş olabilirim forumda okumuştum eski paylaşımlarda)
Bence olmazKızlar nerdeyse 10 haftalık olcaz hala bulantı yok acaba bu saatten sonra başlar mı ki
Sağol canım..Tsh doktor istemiş gebelikte önemli sanirim.Hamile olanlarda belli değerin üstünde olmamalıymış.Normal araliklarda olsa bile 2.5, üstünü geçmemeliymiş.(Rakamı yanlış söylemiş olabilirim forumda okumuştum eski paylaşımlarda)
AmiiinCa
İnşallah duyarsınız.
Ben adetimden tam 9 gün önce sağlık ocağında test yaptım 1.20 çıktı. Dr yeni düşük yaptığın için birazcık yüksek çıkmıştır dedi. Zaten 5 ten öncesi negatif deniliyor. Neyse bende istemiyodum zaten daha yeni düşük yapmıştım bi kaç ay geçsin öyle düşünürüz demiştim. Dr kanda cikmadiysa bu ay bişi yok telaslanma daha da olmaz yumurtlama daha düzene girmemistir dedi. Bende ona güvenerek serbest bıraktım nasıl olsa bişi olmayacak diye. Veeee adetimden 1 gün önce evde test yaptım iki çizgi çıktı.Çok silikti ama. Adetim 5 gün geçince doktor a gittim kese yi göremedi dış gebelik olabilir adetin bu kadar gecmisse kese gorunmesi lazım dedi. Kanda bakalım dedi tahlil yaptık 295 çıktı. Geç döllenme olmuş adeten 3 4 gün önce tutmuş dedi. Şimdi de adet tarihime göre 2 aylık ama ultrason olcumlerine göre 6 haftalik. Darısı tüm isteyenlere olsun Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin. Olanları da sonunu görmeyi sagsalim kucağımiza almayi nasip etsin. Bu aralar tek duam buu
Kalp atışı 7. Haftaya kalabilir dedimSenin kaç gün geçe kaçtı?
Baya sıkıntılı geçiyormuş senin canım. Benim kızımda da hiç ne kusma ne bulantı olmamıştı şimdi gene yok..gebelik boyunca kusmadigimi ben doğum yaparken acidan kusmustumSelam hamiş hatunlar nasılsın
Bayadır girmiyordum foruma ama çok fenalardayım biraz yemesem midem kazınıyor yesem çıkartma hissi ve mideme gaz yapıyor ne zaman geçecekkramplarım azaldı çok şükür sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?